Sınıfımdaki Kızıl Kızın Hikayesi

sinifimdaki kizil kiz
Part 1
2 yıl önce yani ben 10. sınıfa giderken sınıflar karma oldu. Listeden ismime baktım 10-s sınıfında oldugumu gördüm. Böyle sınıfmı var amk diyip sınıfı bulmaya gittim.1. kat en sonda sınıfı gördüm ve içeri girdim.Her zamanki gibi(geleneksel) duvar kenarına avını bekleyen kaplan gibi çöktüm.Bu okulda fazla arkam olmadıgı için silik bi tiptim , yani kimseyle aram olmazdı.
     Oturdum ve sınıfa giren birbirinden değişik bi o kadarda belalı tipleri inceledim. Hepsi çinçinliydi genelde ve bilirsiniz bütün belalıların arasında bi bağ olur. Teker teker yerleştik ama yanım boş kalmıştı en sonda içeri kızıl bi kız girdi ama beyler eminim incideki bütün pampalarım kıza ilk görüşte aşık olabilir. ( kızda öyle bi güzellik var)


Part 2
 Kız etrafı taradı lan amk kızı bitek benım yanım boş otursana yanıma diye geçiriyodumki kızla göz göze geldik. içimden geçenleri anlamış olacakki yanıma oturdu. Silik ve zayıf bi tip oldugum için kızlarla hiçbişekilde yakınlığım bulunmadı bu zamana kadar. ( şimdi var merak etmeyin gay olmadım)
     Kızın yüzüne bakmaya bile utanırken o muhabbeti kurmaya girişti.
     Kızıl:K. ben:b

k:merhaba ismin ne ?

b:m m merhaba Emre. Senin ne ?

k:adım Melda. Okulda yenimisin fazla görmedim ?

b:Yoo 2 yıldır burdayım.

k:Niye titriyosun bugüne kadar hiçbi kızla konuşmadınmı :D

b:Aslında bu kadar uzun konuşamamıştım

Part 3;
   
 Gerisi havadan sudan muhabbetler demek isterdim ama kızın yüzüne utançtan bakamıyorum kız o kadar güzel amk. Neyse tanışma fasılları geldi cam kenarı en arkada Halit denen bitane puşt kendini tanıtıyodu, sanki kırk köyün agası amk cocugun özgüveni Kim Kardashianın malum yeriyle kafa kafaya.
 Bu yavşakla ilerde kesin kavga etcektik çünkü ben emir almaktan ve aşşağılanmaktan hiç haz etmem. Dayak yicemide biliyodum cocuk belalı tiplerden. Herkes tanıttı kendini sıra Meldaya geldi.
    M:Adım Melda Gezer.tek çocugum Babam işbankası nda müdür. Annem kreş öğretmeni ama "şuan" çalışmıyor (klagib tanışma muhabbetleri)
                             

Part 4
Sıra bana geldi. Benim böyle şeylerle hiç aram yok tabi. Kalktım Adım Emre Gümüş. Babam sanayide usta dememle Halit gilin grup gülmeye başladı. Melda da hemen onlara karşı cıktı 'Gülünecek bişeymi var' diye.
Muallak ler sesini çıkartamadı tabi. Sonra Halit ordan

H:hayırdır avukatımısın ?
B:Kız avukat olsa okula gelirmi kardeş dememle resmen savaşı başlatmış oldum.

   Bunlarla kesin aramda bişey olcak ama Melda nın koruması hoşuma gitmişti. Hele bir gülüşü var Kelebek görse ölümsüzlüğü buldum amk der. Meldaya teşekkür ettim. Önemli değil bunlar böyledir grup oldukları zaman birbirlerine güvenirler dedi. Haklıydı aslında teke tekte böyleleri fıs olur genelde. Tanışma faslı falan filan derken tenefüse çıktık. hiç kimseyle muhabbet edemeyen ben Melda'ya "Tenefüste işin varmı yürüyelim" dedim. Kızda itiraz etmedi "farketmez" dedi.
 Şimdi bide bunla takılıyorum diye dayak yerim diye gecirdim içimden amk.
Tenefüse çıktık Melda ben çikolata alcam istermisin ? Diye sordu. Gerek yok sağol, dedim. Ama kızın ısrarı bile insanın içini eritiyor amk. Gitti 2 tane caramio aldı birini ne kadar istemesemde bana verdi.
     Gerek yoktu dedim ama aldım yinede beleş amk. Neyse tenefüste oturduk biyere ve muhabbete yavaştan alışıyodum. Ama bilirsiniz böylelerini kız tayfası olmadan olmaz. Yanına 2-3 tane dehşetül vahşet geldi. "Melda işin mi var" felan diye tutturdular amk kızları.

Kız 1.67 boylarında. züt cebine telefon koyan cinsten ama efso amk. Saçları kızıl beline kadar. Genelde siyah dar pantolon giyerdi.
   

Kendimide tanıtıyım 10. Sınıfta bagcılarda gördüğünüz kekolaslardan farksız saçım vardı. Zayıf ve tipsizdim anlayacagınız. Bu halde kim bakar amk kafasındaydım ve haksızda sayılmazdım

Part 5

Sonunda çıkış ziline az kalmıştı. Derste Melda ile havadan sudan konusmaya devam ettik. Kıza soruları ben soramıyodum. Genelde o soruyodu ben cevaplıyodum. Bi ara gaza gelip Sevgilin varmı diye sordum. Oda olmasını istermisin :D dedi. Bende bence vardır senin gibi birinin sevgilisi mutlaka dedim.

 Sevgilim yok Dedi ben buna seviniyimmi yoksa hiç olmıcak bişey için üzüliyimmi bilemedim amk. Daha okulun ilk günü oldugu için kızı tanımıyorum bile ama böyle kızların arkasında çok belalı vardır.

Bunu bildiğim için kıza yakınlaşamıyordum ve bide bu bana nasıl baksın amk havasındayım.

Aradan bikaç hafta ekşınsız gecti cünkü daha ilk başlardaydık. ilerleyen haftalarda derslere yoğun olarak girdigim zaman ingilizcemin iyi olması sayesinden Melda ile yakınlaşabiliyodum kopya verme bahanesiyle.

Part 6

Cuma günü son 2 dersimiz ingilizce beyler. Bu arada rehberlik hocamız bizim sıralarımızı değiştirdi bilirsiniz klagib amk. Neyse çıkışa yaklaştıgımızda hoca herkesi serbest bıraktı bense saten giblemiyorum dersi kolay geliyor.

Zilin çalmasına 2-3 dakika kala baktım Melda yanıma doğru yaklaşıyor. Ulan bi kız bu kadarmı güzel olur yaklaşırken o dalgalanan kızıl saçları ve yanagındaki gamzelerle beni benden alıyodu resmen.

Yanıma geldi ve :

M:Emre ben bu ingilizceden hiç bişey anlamıyorum yaa dedi.

 Ulan böyle bide süt dökmüş kedi gibi söylüyo bildigin kızın içine düştüm. Ama belli etmedim tabi demek isterdim ama gözümü kızdan alamıyorum. Neyse bende istersen pazartesi çalıştırabilirim dedim (sütüm bildigin amk)

M:Pazartesiye kadar kim beklicek yaa bi cafeye gider çalışırız

B: cafeyemi

M:Evet nolduki müsait değilmisin yoksa :D

B: yok ya olur olurda

M: Ya sen benden utanıyomusun hala diyip elime dokundu. Bildigin çıldırcaktım amk. Pamuk gibi süt beyazı teni vardı kızın ve hayatımda ilk kez bu kadar yakın olmuştum bir kıza

Ve hiç ummadıgım birine tabi

Part 7

O 2-3 dakika bana 2-3 saat gibi geldi amk. Bi zil çalsada uçarak gitsem diye düşünüyorum. Ben kızla göz göze gelmeyi bile hayalime sığdıramazken kızla cafede başbaşa oturucaktık.

Sonunda zil çaldı. Tabi Melda ile yan yana çıkıyoruz okuldan, huur cocukları yiyecek gibi bakıyolar bana sanki kıza bastım amk. Neyse çıktık okuldan Ankarada olanlar bilir Kızılay Karanfili oraya zütürdüm kızı ama cepte para varmı diye soran yok amk.

Kızla oturduk bitane masaya garson geldi ne istersiniz ? Diye ulan cepte para yok napcaz netcez diye düşünüyorum. Melda da bunu anlamış olacakki bana baktı ve biz birazdan söyleriz dedi. Kız çıkardı notları ben bunun yanına oturdum sonradan. Kıza ders çalıştırcam heycandan karşıya oturmuşum amk. Neyse başladım anlatmaya buraya was buraya were gelir felan arada kızın yüz hatlarına bakıyorum. Bu kadar hatasız pürüzsüz bi yüz olabilirmi amk. Yandan bakınca burnu hafiften dik duruyo elmacık kemikleri belirgin, dudakları desen dolgun ve kırmızı ruj sürmüş tam dudaklarına odaklanmışım kız uyandı heralde.

Part 8

Kız uyandı heralde.

M: Emre en son was diyodun :D

B:Ya anlatıyorum işte arada kafam gidiyo

M: Aklını şuan bana yönelt lütfen

diyip göz kırptı. Ulan aklımdan çıkmıyosunki dedim desem tabikide ben bile inanmam amk. Tamam tamam sende aklım dedim. Ve anlatmaya devam ettim. Melda garsonu çagırdı. Aha babalara geldik dedim. Kız 2 orta Türk kahvesi yanınada pasta söyledi 2 dilim. Kıza lan huur nerden geliyo bu rahatlık desem yeridir amk. Ulan bi yandan pasta yiyorum bi yandan adama ne şekil yapsam diye düşünüyorum. En sonda dersi anlatmayı bitirdim ve hesabı istedim. Melda hemen çıkıştı -bu kez benden olsun o kadar ders çalıştırdın- diye. itirazda edemedim şimdi kız bi caysa züt oluruz orda. Tamam ama bidahakine olmasın dedim. -Olur diyip güldü.

Hesabı ödeyip cıktık cafeden yürüdük biraz otobüs duraklarına kadar. Hemen muhabbeti açtım

B: Melda seni evine bırakıyım istersen.

M:Olur tabi. Hemde yolda sıkılmam.

B:Eviniz uzakmı buraya ?

M:Biraz uzak Basınevlerinde

B:Biliyorum oraları ya cok güzeldir.

Diye muhabbeti kurdum beyler. Otobüste bildigin bütün huur cocukları kızı kesiyo amk. Ulan bende o zaman kendi gölgemden korkan biri oldugu için cocuklara atar yapamıyorum. Gözüm sürekli Melda da oda benim varlıgımdan habersiz dışarıyı seyrediyo. O dışarıyı seyrediyodu bende onu inene kadar seyrettim. Yüzünün, saçlarının her zerresini ezberlemeye çalıştım. içimdende lan daha 2 ay olmadı ne cabuk triplere girdim diye kendime sövdüm.

Part 9

Evlerinin önüne geldik. Basınevlerini Ankaralılar bilir. Kızı evinin önüne kadar getirdim. Biraz öylece durduk niyeyse amk ama şikayetim yoktu ben ona sabaha kadar bakabilirdim.En sonunda agzından bikaç kelime çıktı.

M:Emre herşey için teşekkür ederim.

B:Önemli değil ya nolcak.

M:O pazartesi okulda görüşürüz.

Dedi ve gitti. insan bi elimi felan tutar amk diye düşündüm ama ilk kez bir kızla bu kadar yakınlaştım ve sohbet kurmuştum.

Pazartesi oldugunda herzamanki gibi gözüm Meldayı aradı. Havada güneş oldugu için o ölünesi kızıl saçlarından hemen onu tanıyabilmiştim. Bizim sınıfın sırasında Merve ile konusuyodu. Bikac dakika öylece durdum ve onu izledim. Güzelliğini, el hareketlerini , mimiklerini ezberledim. Aklıma kazıdım onu. Kendi kendime ulan hıyar bu kız sana bakarmı, sadece ders çalıştırdın normal bişey amk diyorum. Ama beyler "umut fakirin ekmeği" derler ya.Bende o misal. Kıza 2.5 ayda bağlanmıştım. Belki olacakları tahmin edebiliyordum ama terside olabilirdi. Ümidimi kesmemeye karar verdim.

Part 10
 ---Bu part bugünün son partı pampalarım. Sonra gececi tayfaya özel partlar gelebilir. Pusuda kalın. Seviliyosunuz.

Ümidimi kesmemeye karar verdim.Ve Melda ile göz göze geldik. Kıza en ufak bi hareket yapamıyodum utancımdan. Allah tan kız girişken bana hafiften gamzelerini ortaya koyarak gülümsedi. Bağlanmamak elde değil amk.

Bende hemen hafif bi tebessüm ettim. Sıralar oluştu sınıfa giriyoruz böyle tek tek sanki koyunuz amk sisteme bak. Neyse girdik sınıfa Melda nın yanındaki *Hatice gelmemiş. Bende artık kızdan aldığım yüzle biraz zütüm kalkmış olacakki Melda ya gidip

B:Melda yanın boşmu oturuyimmi ? Dedim. insan oturabilirmiyim der demi amk

M:Oturabilirsin Hatice gelmedi galiba bugün görmedim.

B:Ee ingilizcede aklında bişeyler kalmışmı Cuma dan ?

M: Tabi *canım kalmazmı.

Kız o kadar güzel konuşuyoki ulan şu canımı keşke ciddi ciddi deseydi dedim içimden. Karşısında eriyodum bildiğin.

Tekrardan Melda dönüp:

M:Ya bu ingilizce çalıştırma olayını tekrarlasakmı özel dersede gerek kalmaz :D dedi.

B:Valla benim için uygun.
 Dedim, az daha zorlasa kıza yalvarcam çalıştırıyım diye amk.

Beyler derste ben genelde kafayı sağa doğru cevirip uyurdum. Melda solumda oturdugu için sola doğru döndüm ve ders Kimya oldugu için giblemiyodum saten anlamıyorum amk. Ders bitene kadar Melda yı izledim. Güzel saçlarını, bembeyaz tenini , pamuk gibi ellerini, bildigin kızı baştan başa süzüyodum amk ama elimde değil.

En sonunda oda dersten sıkılmış olacak ki kafasını bana cevirip kolunun üstüne koydu başını. Saçlarınıda sıranın üstüne doğru savurdu. Saçları bile beni benden alıyodu saten. Bide bu hareketleri insanı kendinden geçiriyodu. Melda ile birbirimize bakıyoduk. içimden ulan ne güzel bişeysin be diye geciriyodum.

Tabi gözlerimi kapamış numarası yapıyodum ama hafif aralık bırakıp kirpiklerimin arasından izliyodum onu. Nerde bende o cesaret acık acık bakıyım amk. Arada sırada oda bana bakıyodu bunun farkındaydım. Belkide Kendimi çok umutlandırıyodum.Ama umut fakirin ekmeği değil midir?
Sonuna kadar bu ümidi kullanıcaktım..

Part 11

Ulan bi kıza bu kadar bağlanılabilirmi diye düşünüyorum kendi kendime. Melda yı kıskanmaya ve kaybetmeye korkmaya başlamıştım ki hayallerimi zil sesi bozdu. Hemen uyanmış gibi gözlerimi araladım ve ovuşturdum. Meldada -Günaydın uykucu :D dedi.

B:içim geçmiş ya

M:2 saattir uyuyosun bende sıkıldım konuşurduk keşke uyumasaydın. Dedi

Uyumuş numarası yapan kafama sokim diyip kendime hakaret ettim onun bi sözüne. Ben bu kıza neden bu kadar değer veriyodumki. Olacakları biliyorum. Bu kız hayallerimin ötesinde bana bir adım bile gelmeyecegini biliyorum. Ama peşinden koşmaya ne olursa olsun devam edicektim.

Bu düşünceleri Melda nın -Bugün çıkışta napıyosun diyişi bozdu.

B:Hiç bişey müsaitim nolduki?

M:Ya benimde işim yok ta ne biliyim biyerlere gidelimmi ?

B:Ben eve bi ugrayım sizin evi biliyorum gelip alıyımmı seni? (Daha şuana kadar bi kıza dokunamamış biri için baya iyiydi beyler o zamanlar)

M:Olur geç kalma ;)

B:Yok ya kalmamda kaçta geliyim.

M:Saat 3 gibi kapıda olabilir misin ?

B:Olurum tabi.

Çıkışta evlere dagıldık. Benim kumbaramda biriken milyarları aldım demek isterdim ama gercek hayat oldugu için başını aldım. Anneme sordum paran varmı diye kitap alcam dedim. Sırf onun için anneme bile yalan söylüyordum lan.

Annem bina temizliyordu ve ordan kaldıgı parayı verdi yaklaşık ayda 180 tl alıyordu bir binadan. Tabi 75 tl alabildim. Annemi öpüp iltifatlar ettim ve yüzündeki gülümseyi almayıda ihmal etmedim.

PART 12

 Annemden gülümseyi almayıda ihmal etmedim. Saçlarımı yıkayıp üstüme doğru düzgün bişeyler giydim. Saçlarımı doğru düzgün yaptım ilk kez amk. Melda'nın sayesinde bende yavaştan kendime geliyordum. Bununda farkındaydım. Evden çıktım dolmuşa bindim ve oraya gidene kadar Neşet Ertaş, Müslüm Baba'yı dinledim. Evlerinin önüne geldiğimde kalbim heyecandan çarpıyordu. Nedendi bu heyecan. Olması benim gözümde imkansız bir aşk içindi belkide.
 Kapılarının ziline bastım.Bu arada numarasını hala almamıştım. Kapıyı annesi açtı. Melda içerdemi dedim. içerden Melda-Anne Kim gelmiş ? dedi. Oğlum adın ne kimsin ? dedi.
B:Adım Emre Melda'ya gelecegimi söylemiştim

A:Melda Emre diye biri gelmiş haberin varmış geleceginden ?

M:Var anne ödev yapmak için toplanacagızda arkadaşlarla.

M:Emre sen aşşağıda bekleyebilirmisin birazdan geliyorum.

E:Olur aşşağıdayım.(iyi günler felan demedim kadına napıyım utanc amk)

Aşşağıda demirlere yaslandım bekliyorum. Kapı açıldı, beyler bu klişe lafı demek zorundayım. Filmlerdeki gibi geldi gözüme amk. Saçları desen kapının açılmasıyla birlikte güneş vurdugu için inanılmaz parlıyordu. Bembeyaz teniyle melek gibi bişeydi bu kız amk.

PART 13

Bembeyaz teniyle melek gibi bişeydi bu kız amk. Ulan içimden ne kadar şanslıyım iyiki o gün yanım boşmuş diyorum kendi kendime.Ama bi yandanda bu kız beni ya rezil edecek yada vezir edecek diyorum. Düşüncelerimden sıyrılıp Hoşgeldin demeyi unutmadım tabi.

B:Hoşgeldin Meldaa :D

M:Hoşbulduk Emre Napıyosun ?

B:Seni bekliyodum odun oldum bekleye bekleye napıyım.

M:Ozaman bende marangozun oluyorum burda :D (Bu kız beni bitirecek amk)

M:Sende bugün bi değişiklik var saçlarını falanmı değiştirdin.

E:Evet iyi olmuşmu ?

M:Çok yakışmış ;)
 Bu fasılları geçtikten sonra yola koydulduk. Buna bi sürpriz yapcaktım. Annemden aldıgım 75 tl yi iyi değerlendirmem lazımdı.Bu arada kızın babası biraz geniş sayılabilir beyler. Orta seviyede biri ama bizden durumları iyi sonuçta. Kızı sıkmak istemiyordum. Caddeden otobüs duraklarına gittik. Kızı Lunaparka zütürüyordum. Otobüse bindik ve sonunda lunaparka gelmiştik.

 Melda lunaparkı görünce çocuklar gibi sevindi. Sırf o gülümsemesini görmek için bile herşeyi yapabilirdim. Kızıl saçları yanagından aşşağıya süzülüyor, yanağındaki gamzeler iyice belirgin oluyordu güneşte. Lunaparkta ilk önce çarpışan arabalara bindik klagib olarak. Tabi insan sevdigine vurmaz derler ama ben tanıdık görünce üstüne süren doblocu enişte gibi kızı rahat bırakmadım amk.

 Genelde gülüyordu. Buda doğru yolda oldugumun kanıtıydı. Ordan çıkınca asıl bombayı gondol ve discoda görüyordum.

B:Melda nasılsın eğleniyo muyuz :D ?

M:Yaa çok eğleniyorum çok teşekkür ederimm. dedi (insan bi öpücük, sarılma felan bekliyo amk)

B:Şimdi gondola mı binelim discoyamı ?

M:Yaa Emre yapma cok kötü onlar kusarım ben

B:Olsun ya yanında ben varım ben senden daha sıkıntılıyım :D

M:Binelim ama kusarsam kırarım kafanı ha.

 Lan bu tripleri beni bitiriyodu. Süt dökmüş kedi gibi tavırları beni benden alıyordu harbiden.ilk önce gondola bindik. Gemi yukarı aşşagı gittikçe altıma sıçıyodum ama kıza rezil olmayım diye ajdarın muz yerkenki tavrı kadar rahat durmaya çalışıyodum. Melda Bi ara düşmeyim diye koluma sarıldı. Ulan ne güzel duyduydu bu.ilk kez böyle olmuştum. Bende ilk kez olun kolundan tutundum. Tabi elinden felan tutsam heralde kalpten giderdim. Ordan inince biraz dinlendik normal olarak.

 Sonra discoya bindik. Disco gondolun 2-3 katıydı amk ikidebir dönüp duruyodu bide tam kusacaktımki durdu sonunda. Discodan indik ve bilirsiniz bardakta mısırcılar vardır ordan bitane dondurma aldım kendime onada seçtirdim.

 Çilek ve vanilyalı istedi.Ben bu kızın herşeyini niye aklıma kazıyordum lan. içimden bu kadar bağlanmasaydım keşke dediğim çok olmuştur.Ama herseferinde gülümsemesini gördüğüm an bu düşüncelerim yerle bir olurdu.

PART 14 

 Ama herseferinde gülümsemesini gördüğüm an bu düşüncelerim yerle bir olurdu. Melda ile bi banka oturduk ve konuşmaya başladık.

M:Emre biraz kendini tanıtsana biz bu kadar eğlendik gezdik ama hiç tanıtmadık birbirimizi ?

E:Neyimi tanıtıyım Melda adım Emre. Böyle :D

M:Aileni kardeşlerini eski okulunu felan anlatabilirsin mesela.

Aile konusunda şüphelerim vardı beyler.Çünkü babam sanayide çalışıyordu. Biliyorum bunun utanılcak ne yanı var amk diyosunuz. Bende öyle diyorum zatende. Böyleleri hani 'ELiT' derler ya o kesimden biraz. Tabikide küçümsemiyorum BABAMI amk heykelini yapsak beton yetmez malum yerine ama anladınız işte amk.

E:Babam sanayide usta. Böyle yağın kirin içinde. Okumamış önceden. Banada hep okuda benim gibi olma diyor.Ne varsa onun halinde hala anlayamadım.3 kardeşiz benle birlikte.Bi kardeşim bi ablam var.Sen tanıt birazda.

M:Benimde babam bi bankada (işbankası) müdür. Biliyosun zaten. Annemde Kreş öğretmeni.Tek çocugum kardeşim yok benim.(O yüzden biraz şımarık gelebilir size)

E:Bana göre tek cocuk olanlar biraz şımarık gibidir. Bide senin gibi güzelse.Ama sende göremedim ?

M:Ailem öyle biri değildir ya herkese değer verir.

 Gibi muhabbetten sonra banktan kalktık gidelimmi ? diye sordum. Biraz daha dolaşsak dedi.Ben senle ölüme gelirim amk diyemedim tabi. Olur napalım dedim. Toplam 25 tl harcadım cepte 50 tl kaldı. Bunu Hacıbabaya zütürdüm. küçücük bi fincan 4 tl amk. Sanki altın tepside veriyo gavatlar.
Ordan otobüse binerek hacıbabanın yakınlarında indik. Yakındı saten bikaç dakikada ordaydık. Ulan ben ilk başlarda hayal bile edemezken şuan kızla karşı karşıya kahve içiyodum.

 2 orta kahve yanınada biraz bol lokum koyarmısın abi dedim. Kızın orta içtigini önceki kahve içtigimizden biliyordum.Bu hareketim kızın gönlünü 1 adım daha yaklaştırmıştır diye düşündüm niyeyse amk. Kahveler geldi sohbet sohbeti açtı havadan sudan konuştuk bildiginiz gibi. Numarasını aldım. Hemen kaydetmedim peceteye yazdım cebime koydum.Çünkü o zamanlar telefonum samsungun bilirsiniz dokunmatik javalı telefonlarını. Onlardan vardı. Kızdada klagib olarak iphone 5.

 Kafama koydum ben kıza açılacaktım ama taa eskilerden süregelen bir özgüven ekgibliğiyle hemen vazgectim. Kızın suratına baktıkca aşık oluyordum resmen. Saçları,Yanagını kaplayan gamzeleri, inci gibi dişleriyle düşününce bu kız bana bakmaz ihtimali ister istemez kafamda canlanıyordu.

 Ama ilk başlardada dediğim gibi. Umut fakirin ekmeği bende ekmeğimin peşinden koşmaya karar verdim.Ve kahvesini içene kadar onu izledim.Her hareketini,Her zerresini ezberlemeye çalıştım. Eğer birgün giderse onu en iyi ben hatırlıyayım diye.

PART 15

Eğer birgün giderse onu en iyi ben hatırlıyayım diye. Kahvemizi içtikten sonra hesabı istedim. Bu sefer benden dedim. Tamam dedi. Ödeyip kalktık. Kapının önündeyken :

B:Ee evine bırakıyımmı seni ?

M:Olur

B:Hadi gidek (gidek ne amk barzosu diyebilirsiniz)
   
 Otobüse bindik ve evlerine yakın bi yerde indik. Kapılarının önüne geldik.
M:Herşey için sağol ya cok eğlendim ;)

B:Önemli degil ya tekrarlarız istersen.

M:Olur bakarız

B:Görüşürüz o zaman okulda

M:Olur görüşürüz. Diyip ugurladım Melda'yı

PART 16

 Olur görüşürüz diyip uğurladım Melda'yı. ondan sonrası full okul ve dersle geçti klagib olarak. Aklımda 15 tatilde ne yapcagım vardı. Zengin binler gibi kızı dag evine zütürüp gibemezdim cunku dag evimiz hayaldi amk.Bu düşünceleri bıraktım ve biraz yatmaya karar verdim. Kafamı koydugum gibi uyumuşum. Yormuş huur

 Sabah kalktıgımda yine okula sövmeyi ihmal etmicektim ama ilk kez bişey demedim çünkü onu görmek için okula uçuyodum. Okula gitmek için çıktım caddeye. Dolmuşa bindim. Bizim orda Mustafa var kücüklükten beri arkadaşımdır onla beraber gittik bukez

 Okula gittim gözüm Melda yı ararken 2-3 tane bin geldi yanıma. O zamanlar bitik bi tip oldugum için sesimi çıkartamadım. Gelsene bi konuşcaz(klagib) dediler. Tamam diyebildim sadece. Okulun halı sahasının arkasına gittik. Bide yakamdan tutuyo huur çocugu. Duvara yasladı beni. Sorguya başladılar huur cocukları
Huur cocukları:H

H:Lan dıbına kodugum Melda nın yanında ne geziyon sen yarram.

B:Melda yla ödev yapmak için buluşuyoduk dicekken arkadan bi huur cocugu şamarı bi koydu. Çok temiz vurdu bin. Kulagım çınladı amk. Cocuga elde kaldıramıyorum kocaman bişey.
H:Bidaha Melda nın yanında görürsem ananı giberim senin demesiyle çocuga vurmaya kalkışmam bir oldu(kalkışma diyorum çünkü amk bebesine işlemedi)
   
Çocuklar beni okuldayız diye fazla dövmediler ama eminim devamı gelcekti amk

PART 17

Eminim devamı gelcekti.Ama fazla bişey olmamıştı heralde amk diyerek tuvalete gittim. Gidene kadar herkes bana bakıyodu. Ne var huur cocukları hiçmi dayak yemediniz diyesim vardı. Tuvalete bi gittim hiçbişeyim yok heralde derken hissetmedigim içinmiş. Çocuklar baya saglam dövmüşler. Agzımı burnumu yıkayıp bi peçete almaya gittim. Heryer kan oldu amk. Peceteyi alıp sınıfa girdim.

 Melda ile göz göze geldik. Bizim sınıftaki kankalarım yanıma grldiler hemen noldu kim yaptı diye. Bişey yok felan dedim ama gözüm Melda daydı. Senin için dayak yedim huur gelsene diye dişündüm. Bizimkileri 3 hayırla yolladıktan sonra Melda geldi sonunda yanıma. Yanımdaki ersanı yolladım sıradan kanka bi gidermisin diye. Oturdu Melda yanıma.

M:Emre noldu kavga mı ettin ?

B:Önemli bişey yok ya çok kişilerdi(teke tek gelse napcaksam amk)

M:Kim yaptı okuldanmı

B:Tanımıyorum çocukları

M:kafanı şöyle yukarı tut

 diyip başımı ellerinin arasına aldı. Tabi naptım hemen yavaşça kokusunu içime çektim. Kızın tenide çok güzel kokuyodu amk. Sonra peçeteyi aldı eline dudagımdaki kanları silmeye başladı. Arada bi eli dudağıma deyince ergenliğin vermiş oldugu yetkiye dayanarak benim kıymetlim havalanıyodu.

PART 18

(Alıntı yapmıcam önceki bölümden)

 Bu benim okuldaki ilk dayak yemem olmuştu. Ama onun için yedigimi düşününce acı hissetmiyordum demek isterdim tabi ama bildigin feriştahımı gibtiler çocuklar.

 Tenefüs zili çaldı sonunda. Artık Melda nın yanına fazla ugramıyodum. Bizim arkadaşlarla dışarda simit ayran yapıyoduk genelde. Melda da arkadaşlarıyla takılıyodu. Bikaç ay genelde hiç takılmadık ( 15 gün tatilde dahil). Tabi bu gecen bikaç ayda hiçmi değişiklik olmadı ? Oldu amk ama o kadarda değil saten o saçıma başıma Melda yüzünden bakmaya başladım dediğimden beri kendimide geliştiriyodum.

 Yavaştan kilo almaya başladım. Eve 2 tane dambılı coktan almıştım zaten ama kullanmıyodum. Bizim burda fitness var x fitness 3 ay alana bedavaları felan vardı. Bikaç aydır ona gidiyodum ama şuanki kadar deger vermiyodum spor salonuna. Zaten amcamın arkadaşı oldugu için ilgileniyodu. Yoksa genelde digerleri kendi halindeydi.

PART 19

 Yoksa genelde diğerleri kendi halindeydi.Bu bikaç ay içerisinde Melda ile ufak ufak konuşmalarımız olmuştu ama en sonunda Melda yanıma gelip

M:Emre noluyo bikaç aydır konuşmuyosun benimle bişeymi yaptım
Bu kızın böyle trip atcagını hiç beklemiyodum bildiğin özlüyodu amk.

B: Yoo konusuyoruz işte

M:Emre dalga gecme benle ne konuşması kaç aydır bi cümle zor kuruyosun. Agzından kelimeleri alamıyoruz nedense

B:Melda derse girelimmi artık ?

M:Git Emre tamam

Kızın şimdi gönlünü almayamı calıscaktım amk. Beyler artık o kadar silik bişey değildim. Sınıftan pampalarla kaynaşmıştık. Okuldanda tanıdıklarım vardı. Bide biraz kilo alıp hafif bi kas kütlesi vardı.( çok değil la normal bişey)

 Aklımda hep Melda vardı. Bikaç kızla daha konuşmuşlugum var tabi ama aklım hep ondaydı.( Eski tipime göre evrim geçirdim diyebilirim size beyler)

PART 20

 Ama aklım hep ondaydı. Derse girdiğimizde Melda bana hiç bakmıyordu.Şimdi bide gönlünü nasıl alcaz diye düşünmeye başladım. Bugun günlerden Cuma son 2 ders ingilizce saten. Biliyosunuz ingilizcede uyuyoz amk. Hatice yi Melda nın yanından kovmayı düşündüm bi ara. Yanımdakine kanka yer değişelim dedim. Melda ya biraz daha yaklaştım o hemen yan sıradaydı. Aramızda boşluk var. Hatice ye sessizce yer değiştirelimmi bi işim var dedim. Fazla itiraz etmedi adamın dibidir kendisi. Ama Melda biraz mırın kırın etti tabi.

 Melda nın yanıma geçtim. Direk kolunu sıraya koydu. Kafasınıda koluna yaslayıp uyudu. Napıyo bu amk delisi der gibi bakıyorum.

B:Melda, Melda baksana bi ya

M:Ne var Emre

B:Noldu küsmüyüz ?

M:Ne küscem senle be

B:Eminmisin
 diyip saçlarını elime aldım beyler (Tipten dolayı o zamanlar özgüven yerindeydi çok sükür beyler)Melda hiç bişey yapmadı. Kızıl saçlarını okşuyodum ve heralde oda sevdi ki bişey demedi. Biraz daha okşadım(yani beyler elime biraz aldım saçını hepsini okşamıyorum amk) sonra kaldırdı kafasını.

M:Emre sana noluyo ?

B:Nolmuş Melda naptım ben.

M:Bide soruyo kafayı yicem ya

B:Melda anlatta biliyim.

M:Ya kac aydır yüzüme bile bakmıyosun ne bu tavırlar noluyo soğudunmu benden
M:Eğer öyleyse söyle şimdiden

 Kız bildigin trip atıyo amk. Böyle cümleleri duymaya alışkın olmadıgımdan duraksadım biraz.

B:Melda özür dilerim

M:Ne özür diliyosun ya kaç aydır konuşmuyosun bi özürlemi kapanıcak

  B:Tamam ben senin gönlünü alcam

 Diyip sırama gectim. Haticeye tenefüste sordum."Melda nın doğum günü ne "diye.31 Temmuz dedi. One amk dedim. Bide kaç ay onumu beklicektim lan ben. Çünkü bu kızın gönlünü almak öyle lafla olcak gibi değildi farkına vardım. Doğum gününe yani Melda'nın benim olmasına yavaştan ne yapsam diye planlar kurmaya aylar öncesinden başlamıştım. Hem gönlünü Hemde kalbini alabilirdim.

PART 21

 Hem gönlünü hem kalbini alabilirdim.O yüzden ona güzel sürpriz yapmalıydım.Ben daha bi kıza hediye bile almamışken şimdi Melda nın doğum günü için plan yapıyordum. Sınıftan Hakana sordum
B:Kanka Melda ya doğum gününde napsak lan

H:Ne biliyim olum

B:Sordugum kişiye bak amk

 Meldayı kızılayda bi kafeye zütürecektim. Ordaki elemanlarla anlaşıp yapcaktık.Ama benden önce kızın arkadaşları felan zütürürse napcaktım amk.O yüzden arkadaşlarıyla konuşmaya karar verdim. Hepsiyle anlaşcaktım yoksa gönlünü zor alırdım. Elimdeki en büyük fırsatı tepmeyim dedim.

PART 22

      Elimdeki en büyük fırsatı tepmeyim dedim.ilk önce sibele gittim. Sibel bizim Hakanın sevdiğiydi. Biraz imkansız çünkü bilirsiniz full siyah giyen telefonu züt cebine koyan kızlar zor olur.Ama ben Melda yı alıştırmıştım artık kendime.

 Sibel in yanına gittim. Kızla 10 dakika konuştum.Amk kızı illa biz yapcaz biz yapcaz diye tutturdu.En sonunda tatlı dille tipiminde vermiş oldugu (az bişi) özgüvene dayanarak kıza kabul ettirdim.

 Ama benim bi sorunum daha vardı. Melda için beni döven çocuklar kimdi amk. Eski sevgilisi felanmıydı. Bizim okuldaydı cocuklar. Artık heralde sağlam bi arkam olmuştur amk diye düşündüm. Cocukları bikaç gün gözüme kestirdimde cokta problem olmaz diye düşündüm. Saten bikaç aydır fitnessa gittigim için bi yumruk atabilirdim. Gerisinide bizimkiler getirir diye düşündüm.

 Bu arada Günlerce Melda ile konuşmadıgımız oldu. Oda beni özlüyodu farkediyodum. Çünkü gözümü alamıyodum.Oda bana bakıyodu ama aşk ve gurur dediğimiz şey vardı bizde. Aşk yoktu ama gurur vardı.Ben bu kızı seviyodum. Kimseyede bırakma gibi bi niyetim yoktu

PART 23

 Kimseyede bırakma gibi bi niyetim yoktu. Hakana söyledim:

B:Kanka beni bikaç ay once döven çocukları biliyon demi la

H:Ne biliyim olm söylemedinki amk

B:Gel gösteriyim.

B:Kanka bak şu 2 bin bide arkadaki huur çocugu

H:He biliyom lan onları, olum o arkadaki Melda yı seviyodu diye biliyom ha

B:Sevsin amk önemli olan kızın kimi sevdigi. gibecem o bini. Varmı arkanda birileri

H:Kanka var lan var hallederiz. Biyerde tutar giberiz belasını.

 Hakana söyledim bikaç kişi toplamış. Bende bikaç kişi topladım ve cocugun anasını gibmeye hazırdık. Herkese mevzuyu anlattım.bu bin kıza sarkıyomuş kız istemiyo dedim. Hak verdiler tabi amk.
 
 Sonra tek başıma(bune cesarettir Yarabbi) cocukların yanına gittim. Bizimkilerde arkada hazır bekliyo amk. Kardeş gel bi konuscaz dedim asıl huur cocuguna.Hayırdır aslanım derdin ne dedi. Dogru konus birader gel erkekçe konuscaz dedim. Cagırdım köşeye.

Huur evladı:H

H:Hayırdır la kaşındınmı yine

B:Melda yı bırakcaksın olum bidaha sölemem-dememle yumrugu vurması bir  oldu huur un biraz sendeledim sonra aklıma Melda geldi amk kızıl kızıl saçları eskiden gülümsemesi felan gelince aklıma huur cocuguna bi yumrukta ben koydum.Şaftı kaydı binin.2 yumruguda vurdum. Arkadan bununkiler onun arkasından bizimkiler koşa koşa geldi. Normalde 2 gurubun 3. Dünya savasını cıkarmasını bekleyebilirdiniz ama o filmlerde oluyo genelde. Bizimkiler beni tuttu. Onuda onunkiler. Artık bu huur a iyi davranmak yoktu amk.

PART 24

      Artık Bu huur a iyi davranmak yoktu. Benim burnum az bişey kanıyodu. Lavuk sağlam vurmuş. Ama bende 2 kere sağlam geçirdim. Cocuk kore gazisi gibi olcaktı devam etsem. Gittik tuvalette burnumu yıkadık. Ordan kantinden pecete aldım ve banka oturduk bizimkilerle. Bu olanları Melda duymuş olacakki:

M:Emre naptın sen kavgamı ettin yine ya(Dudağıma elleyerek, dudagım kanamıyodu ama şişmişti)

B:Melda yok bişeyim sen içeri gir hadi.

M:Ya nasıl yok bişeyin gerızekalımısın sen şu haline bak, acıyomu buraların(eli hala dudagımda)

B:Yok Melda sıkıntı yok içeri gir sonra konusuruz.

 Melda içeri girince bende burnumdaki kanamayı durdurmayı başarmıştım. Melda biraz daha yumuşamıştı. Fırsat bu fırsat diyip Melda nın yanına gittim.

B:Melda napıyosun kızgınmısın hala(derste haticeyle yer değiştik)

M:Değilim.

B:Melda kızgınsın yüzünden belli oluyo.

M:Sen niye kavga ettin dün 1 bugün 2

B:Bi mesele vardı önceden o tekrar patladı

M:Bidaha kavga etmiceksin Emre, salakmısın ya her yerin yara bere içinde olmuş (Yumuşadı)

B:Tamam olur

M:Bundan sonrada hergün sabah yanıma gelceksin ve okula beraber gircez tamammı

B:Valla bana uyar *  

PART 25

     Bu günden sonra Melda nın bana karşı hissettiklerinden emindim. Artık bi yola koyulmak zorundaydım. Çünkü onunda bana karlı bişeyler hissettiği aşikârdı.

 Yarın sabah oldugunda herzamanki gibi okula sövmek için hazırlık yaparken akşıma yine melek gibi sevdiğim Melda gelince okula değil okulun biticegine sövüyodum. Sabah erkenden kalktım saçımı yıkadım traş oldum(2-3 tane tüy var amk) en güzel kıyafetlerimi giyemedim okul cünkü amk.

      Hemen saçıma güzelce fön çekip okul kıyafetlerimi giydim. Niye bu kadar hazırlık amk barzosu dersenizde Melda yı okula ben zütürecektim. Her zamanki gibi dolmuşa bindim.Her zamanki gibi de Müslüm baba'yı dinledim. Melda gilin eve yakın bi yerde indim. Kapılarının önüne geldim ve telefondan mesaj attım.

B:Günaydın Prenses kapıdayım hazırmısın ?

M:Günaydın, geliyorum hemen.

 Bikaç dakika sonra geldi. Tabi yine aynı lafları sölemicem kız efsaneydi. Saçları olsun güneşte parlayan teni felan tam melek gibi. Ne kadar şanslı oldugumu anlamıştım

PART 26

Ne kadar şanslı oldugumu anlamıştım. Melda geldiğinde Hoşgeldin diyip yürümeye başladık durağa. Durağa yürürken hiç konuşmadık, artık oda benden hoşlanıyodu bu kesindi. O yüzden ilk adımı hep benden bekliyordu.

 Dolmuşa bindik ayaktaydık ikimizde biraz kalabalıktı. Artık herşeyden kıskanır oldum Meldayı ve özgüvenim hafiften yerinde oldugu için Melda ya bakanlara atar yapabilirdim diye düşündüm. Ama yeri değildi. Bidaha kavga etmemeye sözüm vardı Kızılıma. Telefonada Kızıl'ım diye kaydetmiştim. Daha hiç telefondan mesajlaşmamıştık.

   Okulun yakınına geldigimizde abi müsait bi yerde dedim ve ilk o indi sonra ben. Okula tabiki de yanyana yürüdük. Okuldaki bazı huur cocukları yiyecek gibi bakıyodu bize. Kıskandıkları aşikârdı.Bi ara Melda nın elini tutmayı düşündüm ama benim zamazingo yemedi. Artık hergün ben getirecektim Melda yı. Melda yı arkadaşlarının yanına kadar buraktım. Dövdüğüm huur cocuguda akıllanmış olacak ki olay cıkaramadı bikaç gündür.

Melda nın arkadaşlarının arasında her arkadaş grubunda olan muallak bi arkadaşı çıktı, oo enişte hayırlı olsun dedi. Bişey demedim tabi. Melda da hafif bozuldu gibi hazır değil heralde daha diye düşünmüştüm.

PART 27

Dövdüğüm huur cocugu akıllanmıştı anlaşılan. Artık kararımı vermiştim. Madem bu kadar yakınız ve kıskanıyoruz birbirimizi artık sevgilim olması yolunda ilerlicektim. Bizim Hakana yind sordum amk.
B:Kanka ben Melda yı seviyom la

H:Biliyoz amk

B:Nerden biliyon at kafası

H:La yavsak dışardan gören sevgili sanar amk bilmiyomuyuz sevdigini.

Harbiden öyleydi. Herşeyimiz sevgiliden farksızdı. Teklif etcektim ama sıradan bişey olmasını istemiyordum. Sonucta o benim en değerlimdi ve değerli bişey yapcaktım.

Amcamın dükkanı vardı.Ne zaman istersem gel delirdi bana. Arada bi okul çıkışında oraya gidiyodum artık. Saten aynı binada oturdugumuz için yol parasıda yoktu eve giderken. 3-4 saat çalışıp 20 tl alıyodum günde. Normalde çalışmam okul varken(tatilde çalışıyorum) ama sırf Melda için herşeye razıydım.

Ona bi cafede teklif etmeyi planlıyodumda nasıl olcaktı amk. Her şeyde cafedemi olcak dedim kendi kendime. Sonradan cafeye karar kıldım. Biraz para biriktirince bütün hazırlıklara başladım. Cafenin sahibine söyledim.Abi sevdiğim kıza teklif etcem diye anlayışla karşıladı hayret amk. Zaten parasıyla değilmi. Ordaki çalışanlarıda ayarladık. Lan doğum günümü kutluyoduk yoksa teklifmi belli değil. Doğum gününü cafede yapma planlarıda çöktü tabi.

En sonunda bütün hazırlıklar tamamlanmıştı. Ben siparişleri vercektim. Garsonlar arkadan gül felan dökceklerdi. Çok değişik bişey olcaktı biliyorumda ilk kez bu kadar güzel biri sevgilim (muhtemelen) olacagı için bu kadar hazırlık yapıyodum.

PART 28

Doğum gününü cafede yapma planlarıda çöktü tabi. Melda yı oraya nasıl çekcektim bunu düşündüm. Niye düşündüm bilmiyom amk Melda kavhe içelim gel desem tamam derdi heralde.

ilk önce cafeye gitmiştim oraları hazırlatıp içinde bikaç tane müşteri dursun demiştim. Bitane masayı ayırttırdım. Özel olarak orayı süslemedimki kız bi taktar olacagını anlamasın diye. Okulda Melda nın yanına gittim.

B:Melda napıyosun nasılsın

M:iyiyim şu son notlara bakıyodum sen napıyosun

B:Napıyım aynı ya. Bugün se kahve içmeye zütüriyim diyorum müsaitmisin.

M:Bugün saat kaçtaki ?

B:Öğleden sonra 3-4 gibi

M:Olur ya gideriz sen beni alırsın evden

B:Tamam ben 3 gibi orda olurum bekletme ha

M: Tamam bekletmem

diyip gülümsedi. Gamzelerini görünce benimde gülümseyesim geldi. Çok tatlı gülerdi amk. Okulun çıkış zili çaldı. Uça uça eve gittim. Annem yemek yapmış hızlıca yedim. Direk banyoya gittim saçımı başımı yıkadım. Baya bi özen gösterdim kendime. Bi gömlek bide pantolon giydim. Spor ayakkabılarıda giyip parfümümü sıktım boynuma doğru. Herşey hazırdı. Caddeden dolmuşa binip Melda nın eve gitmeye başladım.

PART 29

Meldanın eve doğru gitmeye başladım. Bunların öncesinde Meldaya bi hediye paketi hazırlamıştım. içinde parfüm bikaç tane not kalp şeklinde çikolatalarla dekor ettim. inşallah bozulmamıştır şekli amk diye düşündüm. Meldanın eve yaklaşınca müsait yerde diyip indim. Bugun harbiden kendimi ilk kez yakışıklı buldum. Baya ilerleme var bende amk. Meldayı telefonla aradım (Hala samsung var amk)

B:Prenses aşağıdayım geliyomusun ?

M:Geliyorum hemenn

Diyip kapattım teli. Birazdan geldi. Her kapıdan çıkışında söyledigim cümleleri söylemicem ama öyleydi yine. Hatta bu sefer her bakışımda tekrar tekrar aşık olabilecegim bi durumla karşımdaydı. Saçları dümdüz beline kadar inmiş. Dar beyaz bi elbise giymiş dizlerine kadar. Altınada müthiş bi topuklu ayakkabı giymişti. Ben bunu nasıl kıskanmayım amk diye düşündüm.

B:Prenses bune güzellik beni katil etcen.

M:Yaa teşekkür ederim sende çok yakışıklı olmuşsun ;)

diyip göz kırptı. Güzel kızı yanında tutmasıda bi dert amk. Neyse cıktık yola taksi çevirdim bu sefer.( baba parası değil amk) Arka tarafın kapısını açtım ilk önce o oturdu, sonrada ben gectim yanına. Cafeye doğru yola koyulduk. Bi 20 dakika felan sonra varmıştık. Taksi 58 tl yazmış. Ebesinin amı dedim içimden amk. Bu bin bizi dolaştırdı kesin dedim ama parayı gibe gibe verdim. Üstü kalsın dedim. 2 tl kaldı saten. Tabi ilk önce inip onun kapısıno açcaktım ama beklemedi kapısını kendi açtı. Kendi bilir dedim.

Parayı ödeyip yavaştan mekana yol aldık. Melda ya hiçbişey çaktırmıyodum ama bu kız kahve içmeye bu kadar özenli kıyafetle geldiyse anlamıştır diye düşündüm. Hediye paketi yaptırdıgım kutuyu önceden bırakmıştım mekana. Güllerle birlikte bana getirilcekti bende Kızılıma vercektim.

PART 30

Güllerle birlikte paket bana gelcekti, bende Kızılıma vercektim. Mekana girdim. Garsonlar tanımaz felan diye aramızda özel bi sipariş yapmıştık. Onu verdim. Garson anlamış olacakki gülümsedi. Beklemeye başladık. O sırada bende Meldayla birbirimizin gözlerine bakıyoduk. Hiç hareket etmeden gözlerimize bakakaldık.

 Bikaç dakika sonra önceden hazırlanmış pasta, güller ve hediye kutusu Meldanın arkasından getiriliyodu. Çaktırmamaya çalıştım tabi. Tam o sırada arkadan müziği verdiler hemen ardından güller masaya saçıldı üstüne pasta koyuldu yan masalarda oturan müşteri görünümlü elemanlar konfeti patlattılar ve aynı anda bende Melda'ma kutuyu uzatıp BiR ÖMÜR BOYU BENiMLE YAŞLANMAYA VAR MISIN KIZILIM ? dedim.

Melda nın sevinç çığlıkları kulagımı sagır etti amk. Ama o tepkileri ve gülümsemeyi almaya değerdi tabi. Hemen ardından ayağa kalktım oda kalktı kulagıma Sonuna kadar evet dedi. Ben böyle şeyleri filmlerde olur sanıyodum ama olmuştu lan. Beni dünyanın en mutlu adamı yapmıştı Meleğim. Ve doyasıya kokusunu içime çektim. Saçlarını, tenini doyasıya içime çektim ve bikaç dakika öylece sarıldık. Etrafımızdakilerde bizi alkışlıyordu o sırada. Bu benim için hayallerimin ötesinde bişeydi. Seni çok seviyorum diye fısıldadım. Oda Bende seni çok seviyorum yakışıklım dedi. Bana Şuana kadar yaşamadıklarımı bikaç ay içinde yaşatmıştı Kızılım. Ona ne kadar sevdiğimi söylesemde az gelirdi...  

PART 31

Ona ne kadar sevdiğimi söylesemde az gelirdi. Hayatımdaki ilkeri yaşatmış, benim ilkim ve muhtemelen sonum olacak kızdı o. Kulağına Beni ve bizi bırakma dedim.

Bırakmam, sende bırakma olur mu dedi tatlı bi sesle.Şakşakçılar da alkışlarını kesince bizde yerimize oturduk mekan sahibi tebrik etti hayret amk. Onada teşekkür edip pastamızı bölüp getirdiler. Birazını yedik gerisinide mekandakiler gömmüştür diye umuyorum.

 Mekandan çıkacakken elini tuttum. Ben hayatımda böyle bi his yaşamamıştım. O yüzden Melda nın değeri benim gözümde pahabiçilemezdi. Onun için herşeyi yapabilecek kıvama gelmiştim. Arada bi ya giderse nolur diye düşünüyorum.

Ama içime bi karanlık çökünce hemen vazgeçiyorum. Elini tuttum. Pamuk gibiydi. Suratındaki gülümseyi hafızama kaydetmeyi unutmadım tabi. Agzından Benim sonum ol kelimesi çıktı. Sonları pek sevmem. O yüzden bişey demedim. Sadece sarılmakla yetindim.

Otobüs duragına geldik. Ne yapalım nereye gidelim ? dedim

Farketmez istersen biyere oturalım ben senin omzundada dünyayı bulurum dedi Kızılım.

Bi banka oturduk. Kafasını omzuma yasladı. Bende bütün kalbimi ona bıraktım orda. Saçlarını okşuyordum. Bi elim elinde , bi elimde saçlarındaydı. Farkettimde şuana kadar hiç kötü düşünmedim onun hakkında. Belkide onunlayken kendime yakıştıramıyordum böyle şeyleri..
                             
PART 32

Belkide onunlayken kendime yakıştıramıyordum böyle şeyleri.Kim bilir ne kadar eli elimde durduk. Bazen zamanın durmasını istersiniz ya , ben Meldanın yanındayken hep istemişimdir. Bankta bir süre oturduktan sonra

B:Aşkım kalkalımmı ?

M:Kalkalım sevgilim olur.

Kalktık ve otobüs duraklarına doğru yürüdük el ele tabi. Otobüse bindik ve evinin oralarda indik. Kapının önüne geldik. Zile bastı kapıyı açtırdı. Giderken

M:Seni çok seviyorum
B:Bende seni seviyorum

Demeyi ihmal etmedik tabi. Dünyanın en mutlu insanı sanıyodum kendimi. Bence öyleydimde. Hayallerine kavuşan bi insan daha ne isterki. Hemen eve girdim. Yüzümdeki mutlulugu annem anlamış olacak ki

A:Noldu oğlum bişeymi oldu

B:Yok anne bişey ya arkadaşım bişey dedide ona aklım gitti.

A:Yemek yaptıydım gel ye

B:2 dakikaya geliyom(evde böyle barzoca konuşuyom binler)

Yemegimi yedim. Zaten ödev felan Hak getire. Defterin yüzünü görmedim daha. Direk yatıp hayal kurmak istiyodum. Hayallerimi Meldayla süslemek istiyordum, öylede yaptım.

PART 33

Hayallerimi Meldayla süslemek istiyodum, öylede yaptım. Sabah kalktıgımda saçımı yıkadım hemen ondan sonra güzel bi fön çektim. Parfüm sıkmayı ihmal etmedim tabi. Çünkü sevdiğim kadını kollarımın arasına alcaktım(yanlış anlamayın binler). Hazırlanıp Meldayı almaya gittim.

Meldanın evine geldiğimde telefonla aradım.
B:Günaydın sevgilim

M:Günaydın aşkım nerdesin

B:Aşağıdayım gelsene

M:Ya dur hemen geliyorum

Meldayı alıp dolmuşa bindik. Okula doğru yaklaştıgımızda durdurdum ve indik dolmuştan. Okula kadar el ele yürüdük. Tabi kıskanan huur cocukları cins cins bakıyodu. Biri elimde kalcaktı ama şimdi değil.

 Okulun kapısından girdik bizim arkadaşların kafası bize döndü birden. Belki o kadarda şaşırmamışlardır çünkü bayadır yakınız Kızılımla. Direkt Hakangilin yanına gittim. Herkes H.o yenge felan dedi. Kız utandı heralde amm bişey demedi. Bende hepsine eyv beyler dedim. Sonra Meldayı kız arkadaşlarının yanına zütürdüm. Aynı fasıl ordada oldu.

Derse girdik. Gözümü ondan alamıyordum. Benim yanıma Hakan gelmişti. Hakana

B:Kanka sen Meldayla yer değişsene

Dedim. Adam gibi adamdır itiraz etmedi. Zaten etmesi için sebep yok amk. Meldaya kaş göz işareti yaparak yanıma çağırdım. Değiştiler yeri. Yanıma geldiğinde derste uyumak geleneksel oldugu için ikimizde yatardık genelde. Melda ya -ben yatıyorum sende yatcakmısın dedim- oda Onayladı. Kafamızı koyup birbirimizin keyfini çıkardık.

Doyasıya izledim onu. Saçlarını okşadım. Çünkü ona yanlış yapmaktan o kadar korkuyodum ki sadece saçlarıyla oynuyodum yanlış anlamasın diye..

PART 34

Ona yanlış yapmaktan o kadar çok korkuyodum ki. Onu daha yeni kazanmışken kaybetmekten o yüzden korkuyodum. Bu düşüncelerimi zil sesi bozdu.

Melda gercekten uyumuştu. Onu öyle saatlerce izleyebilirdim. Saçları hala elimdeydi. Onu öperek uyandırmak istedim. Bi öpücük kondurdum gözleri hafif aralandı. Günaydın sevgilim dedim. Gülümsedi zilmi çaldı içim geçmiş ya dedi. Tenefüse çıktık beraber yemek yedik. Ben onla hayal kurmaya korkarken şuan aynı simiti paylaşabiliyorduk.

Arada bi kıskanmalar ve sonunda getirdiği kavgalar olsada aşkımızdan kücük kavga oldugundan ayrılık olmuyordu. Hem daha yeni kavuştuk ne ayrılıgı amk diyordum. O yüzden hep alttan alıyordum.

Bigün Melda yı tatile çıkarmayı planladım. Tabi ailemize okul gezisi veya arkadaşlarla dicektik.
B:Aşkım napıyosun

M:iyiyim sen napıyosun

B:iyiyim sana bişey sölicem. Tatile çıkalımmı beraber ?

M:tatilmi? Ya Aşkım isterimde ailemiz izin vermezki.

B:Aşkım ailemize arkadaşlarla cıkcaz falan deriz.

M:Olur canım bi deneyim ama izin verceklerini sanmıyorum

Dedi.

PART 35

Okul çıkışı aklımda tatil konusu vardı. Hakana söyledim o bin saten zengin direk olur kanka dedi. Melda'da da para sıkıntısı yoktu. Bi bende problem vardı amk. Bende babama yük olmak istemiyordum. O yüzden amcamların yanına gittim bikaç gün. Okuldan izin almıştık annemle. Anneme de zor kabul ettirdim bu tatile kendi paramla gitcem diye. Annemde oglum ben binadan aldıgım parayı veririm, babandandan alırsın gidersin diyodu. Annemi cok seviyorum amk.

Amcama rica ettim tatile gitcem zam yaparmısın diye. Fazla mırın kırın etmedi sağolsun. Calıştım bir hafta yanında. Melda yada ailevi mesele dedim. Fazla zorlamadı.

1 hafta sonra meldaya telefondan mesaj attım akşam.

B:Aşkım seni yarın almaya gelcem okula beraber gideriz.

M:Olur aşkım 1 haftadır çok özledim ya

B:Seni seviyorum iyi geceler

M:iyi geceler bitanem.

Yarın kalktıgımda evine uçarak gittim. Çünkü Kızılımı 1 haftadır görmüyodum. Kapıya gelince aradım. Hazırım aşkım geliyorum dedi.

Kapıdan çıktı. Elini tuttum ve dolmuşa bindik. Okula gittigimizde bu huur cocugu dediğim Melda yı seven cocuk yine tip tip bakıyodu. Yanına gittim.

B:Hayırdır kardeş bişeymi var

H:Var birader napacan

B:Sen akıllanmadınmı lan

H:Hayırdır olum kaşıntınmı var dediği anda

Yumrugu geçirdi suratıma. bin fena vurdu şaftım kaydı amk. Kendime gelemedim. 2-3 kere daha vurdu muallak kendimi yerden topladım. Ayaga kalktım bitanede ben vurdum. Hafif yalpaladı huur cocugu. 1-2 tane daha vurdum ve arkadan gelen tanımadıgım cocuklar kavgayı ayırdı.

Asıl önemli olan benim Melda ya kavga etmicem sözü vermiş olmamdı. Bu kesin kulagına gitcekti. Ama huur cocugu kaşınmıştı

PART 36

Bu olay Melda nın kulagına gitmiş. Yanıma geldi

M:Ben sana ne demiştim.

B:Melda cocuk kaşındı napıyım

M:Emre benim sözlerimin değeri hiçmi yok ya şu haline bak.

B:Lan cocuk seni seviyomuş güzellikten anlamadı beni kavgaya zorladı ben napıyım

M:Emre tamam git ya

B:Melda yapma şöyle bikerede hak ver lan

Dedim. Biraz yumuşacık olacak ki geldi elimi tuttu. Sarıldık biraz. Yine zamanın durmasını istedigim vakitlerdi. Sonunda okul tatile girmişti. Bizimde tatile gitme vaktimiz geldi. Ben, Melda , Hakan bide yanımıza kıl kuyruk olan Melda nın arkisi Hatice.Bu kız başımı yakcaktı kesin amk. Huur gibi kesiyodu beni. Yüz vermiyodum ama kız yüzsüz.

Tatili Bursa da yapmaya karar verdik. Belki Uludağa felan gideriz diye. Bursaya gitmek için bi cafede buluştuk. Herkes hazırdı. Bursa ya otobüs biletlerini almıştık zaten. Melda ile ben yanyana Hakanla haticede (yazık oldu hakana) yanyana oturacaktı.

Otobüse 1 saat kala cıktık cafeden otogara gittik. Otobüs geldi. Herkes yavaştan yerleşti. Melda ile ilk yolculugumuzdu bu. Hayallerimin ötesindeydi bu yaşadıklarım. Aynı kulaklıgı takıp Bursa ya varana kadar şarkı dinlicektik. Belki arada bi kucagıma yatırır uyuturdum. Güzel saçlarını okşardım sevgilimin.

Bursa ya doğru hareket etti otobüs dediğim gibi olmadı. Ben uyumuşum amk. Melda da fotolarımızı çekmiş ben uyurken. Allah tan zamazingo gibi çıkmamışım. Uyuya uyuya Bursa ya vardık. Tatilde ne yapcagımız hakkında hiç bi fikrim yoktu amk.


PART 37

Bursada Gönlüferah Termal spa diye bi yer var. Günlüğü 180 tl ydi o zamanlar. Önceden rezervasyon yaptırdık Hakan bini nasıl hallettiyse yapmış bişeyler. Paraları onda topladık saten. Otele 4 oda almış gavat. insan 3 tane alır amk. Melda yla aynı odada kalma hayalleride gitti. O kadar para verdim. Baba parası olmadıgı için koyardı bana amk.

Otele gittigimizde güzel biyere benziyodu. Valizleri odalarımıza yerleştirince hemen Melda yı aldım ve oteli turladık. Yukarda açık büfe vardı. Melda ya aç olup olmadıgını sordum. Açım dedi. Çıktık ben az makarna felan aldım yalandan. Oda ete daldı hemen amk. Aldık karnımızı doyurduk.

Bu Hakan napıyodu amk. Melda yı alıp aşşagıya indim havuza hemen girmicektik. Biraz havuz başında oturduk. Genelde konuşmadan birbirimize bakıyoduk. Gözlerimiz birçok şeyi anlatıyordu saten. Tatil de genelde görmemiş gibi yemek yedim açık büfe amk ve havuzda meldayla bol bol yüzdük. Melda bikini giydiği için kıllanıyodum amk o kadar geniş değilim lan. Hatta o yüzdende kavga ettik. Ama zar zor gönlünü almayı başardım. Bu mutlu günlerimizi zehir etmek istemiyodum.

Tatil bildiginiz gibi geçti.(elinizi gibinizden çekin amk) Ben Melda ya o gözle bakamıyodum çünkü gercekten seviyodum. Ve beni sırf zevk yüzünden bırakmasından korkuyodum. Tatilin son gününe gelmiştik. Eşyalarımızı toplayıp otelden çıkmaya hazırlandık.

Otelden çıkışı yaptık. Ordan 4 kişi bi taksi tutup otogara gittik. Aradıgımız saatte biletler vardı şükürki. Biletleri ayarladık ama Melda yanımda değildi. Yanyana bulamamıştık. Otobüs geldiginde yerlerimize geçtik. Ankara ya kadar onu izledim. Uyurken bile çok tatlıydı.

Bian düşündümde bunların hepsi ya hayalse. Ya Melda diye biri hiç olmadıysa. Ya benim hayallerim 4 duvar dışına çıkamıyorsa. Kızılım aslında gercekten benim olmadıysa diye saçma sapan hayaller eşliğinde uykuya daldım.

PART 38 (FiNAL PART)

Ya benim hayallerim 4 duvar dışına çıkamıyorsa diye saçma sapan hayaller  kurdum. Uykudan uyandıgımda Ankara'ya varmıştık. Ama bi sorun vardı. Bundan emindim. Melda yı aradım. Ama yanımda yoktu. Melda diye seslendim otogarda. Hakanı aradı gözlerim. Allah tan Hakan yanımdaydı. Hakan Melda nerde ? Diye sordum. Cevap vermiyordu. Ben hala uykudamıydım yoksa ?

Gözlerim Melda yı arıyordu. Neredeydi Kızılım.Onu bulmam lazımdı. Nereye gidebilir ki bi anda. Ağlamak üzereydim. Hakana sesleniyorum ses vermiyor. Hatice nerdeydi. Odamı Melda ile gitmişti ?

Melda yı ararken gözlerim Hakan beni sakinleştirmeye çalışıyordu. iyide ben saten sakindim. Hakan beni kolumdan tutup biyere zütürdü. Noldugunu anlamamıştım ama Aklım hala Melda daydı. Benim Hayallerimi gercekleştiren Kız neredeydi ? Bunları düşünürken Hakan'ın tokatıyla kendime geldim. Hakan neden vuruyor bana ? Beni sakinleştirmeye calısıyor. Ama saten sakindim. Hakan bana vurmaya devam ediyordu. Hakan neden yapıyosun diyordum ama cevap vermiyordu.

Gözlerim Melda yı ararken bi yandanda ölümün uykusunda oldugumu anladım. Beni ölümün pençelerinden kurtaracak kişi yani Melda gelmişti. iyide Melda nın elinde neden iğne vardı ? Aşkım napıyosun dememle Hakan elindeki şeyle bana vurdu. iyide en yakınım kardeşim dediğim kişi bana neden böyle davranıyordu ki ?

Melda yavaşça yanıma yaklaştı. Elimi ona doğru uzattım. Akan kanlar eşliğinde elini tuttum ve sonsuz bi ölüm uykusuna yatmaya hazırdım artık. Gözlerim kapanıyordu. Bari son kez elveda deseydim Kızılıma. Agzımdan kelimeler çıkmıyordu. Melda ya, hayallerime , aşkıma ve aynı zamanda sevdiğim kadına son sözümü söylemeyi başarmıştım Seni seviyorum...

Henüz 17 yaşında şizofreni teşhisi koyulan. Akıl hastanesinde Melda Adında kızıl bir doktora aşık olan ve akıl hastanesinde vefat eden Can dostum Hakan Gümüş'ün anısına. Umarım hayallerin gerçek olmuştur can Dost'um.
Hayallerinizin peşinden koşmanız dileğiyle...

03.06.2015...  





yeni yazılardan haberdar olmak ister misin tatlış?
abone:
e-postana gelen onay linkine tıklamayı unutma panpa.


beğendiysen paylaş panpa


0 yorum:

Yorum Gönder