Kadın Ütopyasında Kronos (+18)

kadin utopyasinda kronos

Kadınlar.insan modelinin en zayıf halkaları.Kendimizi kutsal olduklarına inandırdığımız iki yüzlü aşağılık varlıklar.Kapitalizm manifestosunun bize kabul ettirdiği para = kadınlar denklemiyle yükselişte olan defolu canlılar. Bu başlığı okurken aklımı kaçırmış olduğumu düşünebilirsiniz. Fakat Dünya tarihinde neredeyse bir asırdır erkek nesil olarak kendimizi bu denli hiçe saydığımız bir yüzyıl daha yok . Bir kadının numarasını almak veya tanışmak bile başarı olarak görülmeye başlandı günümüzde.. Gerçek potansiyelinizi aşağılık sınavlarla sizden saklıyorlar .Çocukluğumuzu deliler gibi özlememizin nedeni yaşınız değil insanların yıprata yıprata yok ettiği karakterinizdir. Bu yüzden kız veya erkek arkadaşlarınızla hiç bir zaman iyi ilişkiler kuramadınız. sürekli kandırılan taraf oldunuz. Etrafta sizin üzerinize dönen kumpasları anlamanız adına yazacağım bu başlığı. Ben aydın bir insan değilim beyler, sadece hayatı doruklarında yaşamayı seven bir dostunuzum ve bilginin, tecrübenin paylaşıldıkça kutsallaştığına inanıyorum.Fişinizi çeken varoş kadınlar yüzünden uzun zamandır nasıl tehditler altında olduğunuz konusunda tecrübelerimi paylaşacağım.


Uyandığınızda yataktan çıkmak istemiyorsunuz. çünkü yapacak bir işiniz yok. ya da var ama yapmak istemiyorsunuz. gitmek yerine günü evde geçirmeye karar veriyorsunuz. saçma sapan bi kahvaltıdan sonra evde mal mal dolaşmaya başlıyorsunuz. sonra her zamanki gibi pc başına geçip inciyi açıyorsunuz. kendinizi geliştirmek adına bişeylere rastlayıp okuyorsunuz bazen. kendinizi nasıl geliştirebilir, nasıl sosyal olunur, insanlarla nasıl iletişim kurulur okuyorsunuz günlerce. sonra dışarı çıktığınızda hiçbir şeyin değişmemiş olduğunu görüyorsunuz. tek yapabildiğiniz yanlarında geçip gitmek. yüzlerine bakamıyorsunuz çoğu kez 

Size sürekli saldıran aciz abaza arkadaşlarınızın telkinleri sizi bu hale getirdi.Ne zaman sürüden ayrılıp bir adım yükselseniz paçalarınızdan var güçleriyle aşağıya çektiler. bana olduğu kadar sizede saldırdılar ruhunuz duymadı. Toplumun kendilerine bok parçası muamelesi yapmaları onları herşeye mualefet olmaya itti 

Bu güne kadar yaptigin hatalar bir bir yüzüne vurulacak burada ve kendine karsi durust olmayı öğreneceksin. Geçmişi düşünürsen şimdiki kafam olsa öyle yapmazdım dediğin anıların aklına gelir kendini sikersin. Kadınlar yönetilmek istemiyor. Köle erkek kavramına sıcak baktığı için kendilerini içgüdüsel olarak üstün görüyor bize emirler vermeye çalıştırıyor aşk çatısı altında bizi yönetiyorlar aşk nedir aşk hiçbirşeydir aşk sadece erkekleri avuçlarına almak için kullandıkları bir argümandır.

Kendinizin benliğinizin ve ne kadar mükemmel yaratıldığınızın farkına varın, moda yı bile kullanıyorlar orospu çocukları. Kendilerini güçlü sanıyorlar küpe takan erkek kadınlara çakici geliyor kafası yaratıyorlar. hatta ve hatta kolye takan erkeği moda çatısı altında farklılaştırıyorlar herkes kendine dikkat etmeli. Erkeksiniz siz yönetmelisiniz yöneltilmek sizin doğanızda yok. gelecekte kadınların herbiri bizi yönetmeye çalışıyor olacak... Ken

Ben kendimi anlatmayı sevmeyen bir insanım.Eğer halinizden memnunsanız yetersizsinizdir. özgüven ben bunu yapabilirim demektir.cesaret ise ben bunu yaparım.Özgüvenli ve cesur olursan Bir yere odaklanmışken insanlar birden gözünün kenarıyla seni kesecek ve bu bu bu nasıl olur daha dünün oğlanı bügün ortamların adamı mı oldu diyecekler.Emin ol bu dediklerimi yaşayacaksın.

Normalde yapmayacağın şeyleri yaptın kıza ilgi gösterdikten sonra geri çekildi sen de tuzagına düştün. Sence siklemene değer miydi ?

Aslında en büyük sorunlarınızdan birisi bu ;

Kafa karıştırıcı oluyor insan diyor ki zaten umursamıyorum kimsenin gelip gittiği yok. Evet burda bir yanlış anlama var siklememek tanımı yarrak kafalılık olarak anlaşılmasın. insanlar ile iletişim kuracağız biz sosyal varlıklarız. Gidip kızlarla da tanışacaz eğer istiyorsak.Şimdi burada ki siklememenin ne demek olduğunu bir örnek ile açıklamak istiyorum. Mesela sen bir kızın yanına gidip tanıştın bir ortamda ve kız seninle konuşmak istemediğini söyledi işte burada siklemezsen sen kazanırsın çünkü eğer umursarda düşünürsen bu özgüvenine ister istemez yansır.

Bir başka örnek:Senin çok yapmak istediğin bir şey var ama toplumun hoş karşılamadığı bir şey eğer sen toplumu yani insanları umursamazsan ,sikine takmazsan keyfine göre takılırsan özgür bir insan olursun.Çoğunuzun sıkıntı yaşamasındaki en büyük sebep insanların düşünceleri…

Burayı dikkatli okumanız gerekiyor ;

insan nankör, zalim, cimri, zayıf, ümidi kırık, aciz, aceleci, hırslı, sabırsız, tahammülsüz, huysuz, şevhet perest, bilgisiz bir varlık.

insan çok değerli bir varlık olmasına rağmen içerisindeki bu cüruflar onu hasta ve değersiz kılar. Bunlar fıtrattan gelip insanın içinde bulunan cüruflardır. insanın aşağılık olmaktan kurtulup arınması ve değerli hale gelmesi için bu cüruflardan temizlenmesi gerekir.

Yukarıda dünya üzerindeki tüm insanları kapsayan karakter özellikleri mevcut. Bu bilgiler kulağa kolay gibi gelebilir fakat daha önce hiçbiriniz  haberdar değildiniz. Bunlar bir insanı manipüle etmek için gerekli olan zayıf noktalardır.

ilerideki yazılardan sonra daha iyi anlayacaksınız anlatmaya çalıştıklarımı.
Bunların üzerine gideceksiniz.
Çünkü tüm bu fıtrattan gelen cüruflar bu sayede tersine döner.
Zalimlik merhamete döner, cimrilik cömertliğe döner, zayıflık güce döner, ümitsizlik umuda döner, acizlik kuvvete döner, acelecilik  teenniye  döner, hırs azime döner, sabırsızlık sabıra döner, şevhet perestlik iradeli olmaya, bilgisizlik hakikatleri görebilmeye döner.

Ve kusursuz insan olmanın tanımındaki büyük resim budur. Sadece burada olduğunuzu belli edin yeterli... 

Kral olmanız gerek beyler
Sahip olduğunuz şeyleri gözden çıkarabilmeniz gerek; ya da kaybetmeniz (özellikle amlıları)
Siz hâla sırf aranız bozulmasın diye başkalarının esprilerine gülüyor, onların istediklerini yapıyorsunuz .

Burdaki çoğu ergenus gibi sizde bazı şeylerin ayarına varamamışsınız. Birşeyi yapmak farklıdır, yapmaya çalışmak farklıdır, birilerini taklit etmek farklıdır, birisi olmak farklı…
Üzgünüm ama; sen hayatı gördüğün Özgüvenli arkadaşlarını taklit ederek geçireceksin.. Son nefesine 5 kala, başın yastığa düştüğünde hiçbirşeyin gerçek olmadığını, tüm hayatın boyunca sadece taklit yapıp kendin olmadığını ve kendine ne büyük ihanet ettiğini anlayacaksın.

Hiçbir şeye gereken elektiriği sağlasan bile hiçbir şey olmaz neden çünkü harekete geçecek birşey yok ortada. Özgüven ve cesaret sadece bir elektirik bir enerji sen bir hiçsen hiçbirşey olmaz...

Gerçekte muhabbetiniz yoksa ya da muhabbetiniz olsa bile bu muhabbet tek bir konuyu aşmıyorsa amlıyı kategorize edemezsin ; o halde amlıların genel olarak zayıf yönlerini bilmen gerek…

Çoğunun güzellik takıntısı vardır , hergün farklı saç stiliyle gezerler bir bakarsın at kuyruğu bir bakarsın balık sırtı ertesi gün bukalemun amcığı vs…Bu bir zayıf noktadır.

-Kötü olduğunu düşündüğü bir konuda üzerine gidersen , onunla oyuncak gibi oynarsın. Mesela amlı , kendini beğenmişliğine güveniyor. Ona yanınızda olmayan bir arkadaşından bahsedip bir hikaye uydur ama hikayedeki arkadaşın kendini beğenmiş olacak ve sende onu yerden yere vuracaksın dalga geçeceksin. Böylelikle karşındaki kız hareketlerini istemsizce değiştirip sana sempati duymaya başlayacak…Bu en basit manipülasyon taktiklerinden biridir. Tüm amlılar bunları gerçekten yer ve çıktığı yere kadar gidip gelir.(mekan: anasının amı) 

Bilinçaltında 20 senenin kalıplaşmış yanlışları oturmuş.Burayla karşılaşana dek kendinin doğru olduğunu düşünüyordun.Okudukça yanlışlarını görüyorsun fakat önceden o yanlışları doğru bilip yaşadığın için beynin, eskiyi geri getirmeye çalışır.Yapman gereken; eski yanlışlarını bilinçaltından temizleyip yerine yeni doğruları koymak.Ve tabiki bu uzun bir süreç.Ve ben bunun için uğraşıyorum ve belli bir aşamaya geliyoruz.Eğer kendimizdeki o potansiyeli gördüysek neden geri dönelim?

Eğer motivasyon arıyorsanız kendi açıklarınızı bulmalısınız.Ben öyle yaptım.Aldım elime bir defter, günlük tuttum.Ama “merhaba günlük bugün çok güzeldi festival coşkusunda üç posta otuzbir çektim” tarzında değil.Daha çok psikolojik olarak kendimi motive etmek için ilk önce içimden geleni yazdım gün içinde olanlar ve olanlar hakkındaki düşüncelerim, tepkilerim. sonra hatalarımı bu yazıda aradım, bulduklarıma eklemeler çıkarmalar yaptım ve kendi doğrularımı oluşturdum.Olayı kişiselleştirdim.Çünkü herkes farklı ve kimse sizi sizden daha iyi tanıyamaz.Kendi yolunuzu çizin millet, beğenmediklerinizi çıkarıp beğendiğiniz şeyleri kendinize katın… Burayı günlük olarak düşünün ve yazın. nerede hata yaptığınızın farkına varacaksınız.

Bakın orospu çoçukları bu başlığa başlamış olmanız özgüvenli olacağınız anlamına gelmez zaten başlayan çoğu kişide özgüvenli olamıyacak abazalığınızdan ötürü bu başlığı delicisine takip edip, değişimek istiyorsunuz çünkü ezik olmaktan, yalnız olmaktan, yenilmekten, kaybetmekten, otuzbirden,amsızlıktan , amaçsız yaşamaktan sıkıldınız farkındayım bu başlığa başlar başlamaz biraz ilerleyip” ben özgüvenliyim amına koyım”  triplerine girmeyin bu yazılar elbetteki sizde bazı değişimler yapıcak ama onlar demo, asıl olayı anlamazsan bunlar sadece nehirden akan su gibi kalır anlamadınız dimi amına koyduklarım bunları  yaşadığım ve gördüğüm için söylyorum bu başlığa başladıktan sonra ben kazanovayım aq diyen şey egonuz, egonuzu yenmelisiniz bu uzun süren bir yol ne zaman biteceği sana bağlı ama ilk kez okuyorsan ve yeni başladıysan emin ol hemen bitmeyecek. Asıl olay gerçekten de çok farklı kendi başına birşey yapmayanlar sadece bu başlığı okuyarak değişeceklerini düşünenler bu olay anlayabileceğinizden öte bişey anlayabilmeniz için değişmeniz değişebilmeniz için anlayabilmeniz gerekli burda okuduklarınız sadece bilgi ve bilinçaktına yüklenenleri tecrübe etmedikçe korktukça onlar uçup gidicek sizi buraya yönlendiren hayata dönmek isteyen karakteriniz dinleyin amk kendinizi hemen bir bok sanmayın yazılanlardan tecrübelerini almaya ve öğrenmeye çalışın sizden daha fazla şey biliyorlar ve daha fazla tecrübeliler .Her başlık okuyan am şovalyesi olsaydı ortam kazanovadan geçilmez dışarda kız kalmazdı.

Buraya gelip okuyoruz , konuşup yorumluyoruz ; evet , hepimiz aynı fikirdeyiz ama dışarıya çıktığımız andan itibaren kendimizi devr-i daim eden bir sistem içerisinde buluyoruz.Bir düşünün amlılar yavşak apaçiler tarafından yüceltilmiş , göt kalkıklığı içinde hareket ediyor hatta istediğiyle istediği şekilde konuşuyor ve en ilginci aynı hareketleri erkekler yaptığında am kölesi sistem köpeği orospu çocukları tarafından ayıplanıyor , dışlanıyor…Bunun neresi eşitlik neresi adalet amına koyayım!

Sistem sürekli olarak bilinçaltımıza “Am gördüğünüz yerde tapın ona”yı aşıladığı için bir süre sonra diğer apaçiler gibi bunu bilinçsiz bir şekilde kabullenmen normal birşey.

Önemli bilgi :

Tehlikeli kevaşeler ilk tanışma veya ileri arkadaşlık evrelerinde sizi sınavlardan geçirirler. Aklınız ve taşşaklarınız zumba yaptığından sürekli sınavlarda sınıfta kalırsınız. Ve kız 24 cm damarlı yeni bir eküri bulur kendine. Mesela erkeklerden bahseder sürekli sana düşüncelerini sorar buda alelen bir sınavdır. Erkeklerden eski sevgililerden konuşursunuz kız sorar sen cevaplarsın. aklında o an sadece kıza double penetration fantezileri kurduğundan beynin ve karakterin işlevini gerçekleştiremez. Ve finalde kız sınavlar sonucu yavşak oldugun kanısına varır bu yüzden ilk buluşmadan sonra kız seni siklemez.

Özet : Ağlayarak otuzbir çekmek

Asla zayıf noktanı gösterme,en yakınına dahi…Ciddiye alma kızların söylediklerini.
Çünkü senden nefret ediyorum derken bir bakarsın yhaa canım  yapar 1 dakika sonra.
Asla ciddi konuları konuşma kızla. Yeri geldiğinde yarrağı masaya vurup şaşırt onu. Seni hiçe sayamasın sürekli aklında bir yerde ol.Daha derslerine veya işine dahi çalışmaktan acizsen nasıl büyük işler başaracaksın?Vur oğlum gerçekleri yüzüne. Hayal dünyanda yaşama artık.
Bu yazıları okuyup siktirip yatma…
içindeki sesi dinle, potansiyeline ihanet etme, çalış adam akıllı, kaliteni arttır.

Hepinizin iletişimi, bilgisi dışarıdaki insanlardan kat ve kat daha fazla. Bir ortama girdiğinizde insanların ne düşüneceğini düşünmekten konuşamıyorsunuz bile. Sonra sizden aptal ama özgüvenli bir andaval çıkıp saçma salak konularla muhabbet çeviriyor. Telefonunuzda Play Store yada AppStore varsa Blind ID diye bir program var onu indirin mutlaka. internetten rasgele birbirini arayıp telefonla konuşuyor insanlar anonym olarak . Kadınların hala iltifat edene verdiğini sanıyorsunuz. Yeşilçam ferresi gibi diyalog mu olur amk

Whatsapp gruplarında penis boyundan tutunda anasının amına kadar her türlü şeytanlığı konuşurlar. Abazalık konusunda bizden farklı değiller. Kız kavgalarına denk geldiyseniz bilirsiniz. O pamuk prensesler recep ivedik çakmasına dönüyorlar iki dakikada.

Önemli olan amlının sana cümleyi nasıl bir ruh haliyle söylediği. Sana ilgisi varsa Eğer önceden ilgisini az da olsa sezdiysen ve kız bunu söylerken senden çekinerek ama gözlerine bakıp gülerek söylüyorsa bu bir sınavdır masum ayağına yatar kevaşe.Bu tip durumda “zaten biliyordum ama ilgileneceğimden emin değilim” havasını yaşatman gerekir kıza. Eğer ilgisi yoksa, kendisi gülerek ve sizin de gülmenizi bekleyerek söylüyorsa şaka yapmak istemiştir.Siz de gülün eğlenmenize bakın, arada “ben intihar ediyorum” ya da “sınıfımı değiştirmeye gidiyorum allah’ım kurtar beni!” tarzında tepkiler verebilirsiniz. Tabi ki gülerek söyleyin şaka olduğunu anlasın.

Ancak gerçekten hoşlanan bir kızı sizden ilgi beklemesinden anlayabilirsiniz. Mesaj attığınızda anında cevap verir. Konuşmak için konu açmaya çalışır. Nasıl olduğunuzu, gününüzün nasıl geçtiğini, ona eğlence dolu hayatınızdan bir parça anlatmanızı ister. Hislerini itiraf etmesine gerek yoktur. Zaten bunu belli eder. Eğer biraz utanmasını, size daha çok bağlanmasını ve kendinizi de eğlendirmek istiyorsanız gülerek ama ciddi olduğunuzu da belli ederek “Eee , ne zaman beni sevdiğini itiraf edeceksin?” ya da “Uzun zamandır evlilik teklifini bekliyorum ki hemen reddedeyim” gibi şeylerle takılabilirsiniz. Molpedinden kanlar fışkıracaktır. Orgazm olacaktır

Bir çocuk derste;matematik çözüyor. Sorular da zor biraz yanında da kız oturuyor. Neyse hoca anlatıyor falan, kız durduk yere buna dönüp;’Ya sorular mı zor yoksa ben mi gerizekalıyım?’diye soruyor. Elemanda  çözememesine rağmen;’Ben çözebiliyorum,sen de sıkıntı olabilir’ diyor. ama yarrak gibi bir suratla değil tabiki. Piç gülümsemesi gibi hafif bir tebbessüm ederek. Kızın yanıtı;Yaaaaaaa diyerek gülmek oluyor.O an çocuktan; sen zekisindir ya sorular zor bende çözemiyorum xdde gibi bir telkin bekliyor. işte beklediğini verirsen gavatar ın önde bayrak tutanı olursun. Sadece güzellikten sınav yapmıyorlar. Kendilerine iltifat etmek için götünü yırtan abaza yavşaklardan mısınız? diye bu yöntemleri de izleyebiliyorlar. Zaten buna kendiniz karar verip,ona en uygun cevabı veriyor olacaksınız. Kutsal halkaya ulaşmanın en önemli yolu Orospu sınavlarının farkında olmak ve bölümleri özgüvenle geçmektir. Sonrasında önüze serilecekler zaten.

Amlı sınavları 101 dersi :

“Kaç sevgilin oldu şimdiye kadar ?”
Yerinde olsam burayı terk ederdim, her an seni almaya gelebilirler (piç gülüşü).

“Sıkıyosa git birdaha muhattap olmam senle” (gözdağı efekti)

Güzel olur daha böyle çocukluklara maruz kalmayız.

Joker Hakkınız
Kızım sen ne dediğinin farkındamısın ?

“Sen aslında hiçbişeye layık değilsin ya”
Bunu o hiçbişeylere sormak lazım

“Herkes bana sen ne giysen yakışır felan diyor işte”
Her elbiseyi sana tek tek denetmeyeceğimi biliyorsun tabi.

Karılı kızlı ortama girdiğinde Korku,heyecan vb. duygular hissetmeye başladığın zaman,bu duyguları bastırmaya çalışınca işler daha da kötüye gidiyor. Heyecanlısın diyelim;heyecanlanmamam gerek,hayır olamaz niye bu kadar heyecanlıyım” şeklinde duygunu bastırmaya çalıştığın zaman daha da paniklersin…
insanız herkesin duyguları var. Emin ol oradaki herkeste en az senin kadar panik halinde fakat olay bunun olağan birşey olduğu. yani dal daşşak çarşıda gezmenle ilk buluştuğun kızın verdiği heyecan orantılıdır.

insanlar zalim, cimri, zayıf, ümidi kırık, aciz, aceleci, hırslı, sabırsız, tahammülsüz, huysuz ve şevhet perest olduğundan bu duygularını bastırma eğiliminde bulunurlar, bunun sonucunda panikleme ve aşırı heyecan oluşur. Bu bir genellemedir, ancak bazı insanlarda bu belirtileri göremezsiniz.

Aura kavramı, bütün dünya varlıklarında ortak olarak bulunan ve Teofizide kullanılan bir kavramdır. Her insanda, vücudu sarmalanmış halde bir elektromanyetik alan bulunmaktadır. Bedeni sarmalayan bu elektro manyetik alana aura adı verilmektedir.Etetik aura, insanlar tarafından görülebilme özelliğine sahiptir.Bu faktörler, insanların gelişmesi ve ruh durumuna bağlıdır.Aurolar, kişilerin ruh durumlarına göre şekil alırlar. Öyle ki yaşamda mutlu olan kişilerde aurolar kesiksiz ve renkliyken, mutsuz kişilerde durum tersidir. Bu durum tamamiyle bir kaç entry önce verdiğim bilgilerle orantılıdır.

Otuzbirinizi haftada bir veya iki haftada bir çekin spermlerin nereye boşaltıldığına bağlı olarak lağımlarda 8 ayaklı kurbağa adam sayısının artması çeşitli bölgelerde sıkıntı yaratabilir. farklı bir yaratık türü olarak gerçekten uçabilen insanlar olur demiyorum.

Fakat şöyle ki bu eylem özellikle belli bir kişi düşünülerek yapıldığında insan kendini o kişiyle gerçekten bir ilişkisi olamazmış psikolojisine getirir.

Gittiğim ortamlarda sırtımı koltuğa rahatça koyan, ve bana bi isteğiniz var mı arzusuyla sürekli bakan garsonu görünce tedirgin olmayacak bir tipim. kendime güvenim sayesinde insanlara güven veriyorum. Etrafımdaki insanlar benim yanımda güvende hissediyor kendilerini, çünkü biliyorlar ki; ben asla yanılmam,her zaman bi bildiğim vardır. Göz temasımı ve mimiklerimi çok etkin kullanırım ve iyi bir dinleyiciyimdir, umursamadığım konuşmaları bile can kulağıyla dinliyorum gibi gözüküp karşımdaki insanın konu hakkındaki yorumumu merak etmesini sağlıyorum ve o merakına yenilip bana yorumumu sormadığı sürece yorum yapmam ve yaptığım yorumlarda kaçamak cevaplar veririm, onun daha da çok merak etmesini sağlarım böylece onun beyninde çok büyük yer kaplar ve bilinçaltında tanrı modeli çizdiririm karşımdakine. 

3. entrye bahsettiğim abaza aciz arkadaş çevrenize değinelim. Orospu çocukları. ya yeriyorlar, yada övüp abartıyorlar amk. hepsinin altında yatan sebep beyinlerini kullanmamış olmaları, istediğiniz kadar onların yüzüne ne olduklarını vurun, semptomları artacaktır, kendilerince galip çıkacaklar.

konuşursun; ‘sen kendini bi boh zannedion.’ derler.
siklemezsin; ‘noldu lan susturdummuuu hee?’ derler asdsdadas
bunlarla daşak geçmekten başka çare yok, sinirlenmeyin kaybedecek orospu çocukları, ölünce anlarlar ancak ölünce amk. kimsenin size ucuz hayat dersi vermesine izin vermeyin beyler daşağı koyun ezin amına koyduklarımı bazen ağır siklemeyin ki içlerinden kana kana ağlasınlar

Acayip gerekli not:

Eğer kızlarla konuşmakta problem yaşayan var ıse once kızlar yokken odanızda yanlızken sankı bır kızla tanışıyormuş gibi yapın hayali olarak ama konuşun yanı demek ıstedıgım odanızda gıdın naber napıyorsun falan deyon muhabbet edın sanki bir kız var yanınızda onunla tanışıp muhabbet edıyormuş gıbı sonra bunu tekrar tekrar yapın kendınızı aptal gıbı hıssedersenız dogru yoldasınız demektır bu nasıl ıse yarayacak yarram dersenız beyin gerçek ıle hayali ayırt edemez hayalide gerçek gibi algılar bu yüzden sanki gerçekten o kızlarla konusmussunuz gıbi olur ve daha rahat gercek kızlarla konuşabılırsınız ben boyle yaptım yararını gördüm 1 gün once bana bakan benı bekleyen şekılden şekile gıren kızlarla bile konuşamazken dığer gün bu yazdıklarımı yaptım bunu sizde yaptığınızda adam haklıymış beyler diyeceksiniz.

Dipnot : Kıza bişey olmasın

Korku gerçek değildir. Korkunun var olabileceği tek yer, gelecekle ilgili düşüncelerimizdir. Hayal gücümüzün bir ürünüdür. Korkunun sebep olduğu şeyler, mevcut zamanda aslında yoktur ve hiçbir zaman da gerçek olmayabilir.. Tehlike tümüyle gerçektir; ama korku bir seçimdir...

Ne güzel bir şey şu mantık arkadaş.” Gerçek inanç görünmeyene, bilinmeyene inanmaktır” cidden kendinle ittifak böyle birşey olsa gerek görmüyorsun ama inanıp güveniyorsun. içgüdülerinde karşılık verip seni kurtarmaya çalışıyor. Kendinizi bulmanında tek yolu yine kendinizi dinlemek ve kendinizi anlamaktır. Böylelikle gerçek zamandaki korku larınızdan arınabilirsiniz. 
He yalnız hayallerde yaşayanı gerçeklerde
sikiyorlarmış.

Mesela havalı bir şey yaparsın
Sonra bir amlıdan iltifat alırsın
Üstüne üstlük
Birde sınavdan 100 aldığını görürsün
O gün içinde bunlar olunca
Enerji inanılmaz artar
Egon coşar
Ve espri makinesine dönüşürsün
insanları güldürürsün ve güldürdükçede
Daha da çok ego point alırsın
Sonra bir dişiden pfff sanane be salağı
Duyarsın GÜM
Bir anda yıkık bir orospu çocuğuna dönersin.
isteklerini, egosunu tanrısı olarak gören akılsız bir veletin çok açım sevgiye, ilgiye ve dünyasal şehvetlere isimli tek kişilik gösterisini izlediniz. 

Güvercinler kendini kabartır, amlının etrafında 2’li 3’lü dolanırlar en güzel tüy ve kabarıklık hangisindeyse o alır amlıyı. Köpekler bazen tartışmadan aynı amlıyı kaparlar. insanlarda da benzer olay yaşanabilir
eğer siz amsalak amsavar gibi amlıya koşarsanız güvercin örneğindeki gibi dolanırsınız ama amlı  sizin kokunuzu bile almaz. Saçlar, göz, kaş bunları değiştiremezsin ama karakterini değiştirebildiğin gibi geliştirebilirsinde. Her şey senin elinde ve sen istedikçe değişir, gelişir. Ama evde “jordireyizhatunsikiştumblr” arayacaksan sol taraftan baykuş reyiz’e bas ve siktir git.

Kur yapmak, canlıya doğa tarafından bahşedilen en sıradan yetilerden biridir. Ancak başta anneniz olmak suretiyle çevreniz tarafından sistematik bir şekilde köreltilir.

Amlıya yaklaşmakta abartılacak bir şeyin aksine, basitlenecek ve küçümsenecek bir taraf vardır.

Amlılar bunu fark etmenizi asla istemezler. Çünkü halihazırda kendilerine tapmakta olan abaza sürüsü tarafından yüceltilmek hoşlarına gider. Onlara menfaat sağlar.

Eğer amlıya onu elde etmenin basit olduğunu hissettirirseniz, o kendini size yamamak için çaba sarf etmeye başlayacaktır.

Şimdi kafandaki tüm tabuları yıkmak zorundasın.”
Aklınızla neyin doğru neyin yanlış olduğunu kendin ayırt etmek zorundasın. Misal olarak toplumda statüsü yüksek olan ve ön planda olan kişilere saygı duyulur.iyi niyetli veya kötü niyetli olduğunu pek önemsemezler ön plandakinin. statüsü olması yeterlidir değerli olması için. Fakat mantıklı düşünürsen insanın değeri temizliği ve iyi niyetindedir. toplum statüsü yüksek olana değer veriyor diye sen de ona değer vermek zorunda değilsin.Ya da farklı bir örnekte bakalım. Ortamda millet birbiriyle bağ kurmak için yalakalık yapıyor olabilir.-ki genelde yaparlar-sen de yalakalığın kötü bişey olduğunu aklını kullanarak anladın.O zaman sırf millet senle dost olsun diye yaptığın yalakalığın saçmalığını içinde sindirip bırakacaksın.

Manipülasyon hayatın birçok yerinde var.Örneğin bir restorana gittiğini düşünelim. Girişteki garsonun seni güleryüzlü bir şekilde hoşlaması , 20dk boyunca sana hizmet etmesi vs. senin özel hissedip daha çok bahşiş vermeni sağlar.Bu örnekleme hayatın her alanında mevcuttur.
Bunları fakındalığınızın artması adına söylüyorum. Sizi amaçları uğruna kullanamasınlar.

Çünkü her insan farklı , en basitinden kardeşinle sen bile aynı değilsin. ikiniz de aynı ailede aynı ortamda büyüdünüz fakat biriniz bol şekerli (ve doğal olarak tatlı) latte severken diğeri türk kahvesine “Bune amına sokuyum buna kim şeker attı mq? .ss” diyor. insanların kullandıği günlük hayattaki basit manipülasyon teknikleride bu şekildedir...

Fakat şöyle bi durum var diyelimki yine örnek olarak misafirlige gitiginizde. Misafir çocuğu şımarık hiper aktiftir ve fazlasiyla gevzektir. Bu. sırada ona ilgi gostermedin ufak bi makas alma ve sadece odada çocuğu gozlememle gibi. Hiper aktif bi çocugun kendini sevdirmek icin daha sakin olduğunu göreceksiniz. Fakat bu ona yaptigi hareketlere katilmadiginız için olur şimdi çocuk okadar hareketliyken istediginiz zaman durdurabiliyorsunuz. Anan life.

Dışarıdan baktığında çok sert görünen 2 metrelik dallamaların bacak kadar kızın yanında şekilden şekle girmesine sebep olan da aynı şey , manipülasyon…Ülkede ne kadar kabadayıyım diyen apaçi varsa hepsi böyle yola getirilebilir. Yani “manipülasyon herşeydir”.Çevrendeki kızlara-erkeklere sınavlar yaparak kendini deneyimli hale getirebilirsin. Kendini bu alanda ne kadar geliştirirsen hayatın , isteklerini elde etmen kolaylaşır ; hayat senin için bir oyun haline gelir. Emin ol , bunun zevki bambaşka birşey

Buradaki püf nokta amlıyı muallakta bırakmaktır ; bugün seni seviyorum gibi sıcak bir cümleyi , ertesi gün amlının sorusuna verilen tersleyici bir cevap takip ederse doğal olarak amlının dengeleri şaşacaktır.Bu bile amlının temel karakterinin kökünden bir sallanmasına ve bağlılığının katlanmasına neden olur. Sırf bir taktik olarak bile seni seviyorum denebilir. Tabi buradaki amaç ona bağlı olduğumuza inandırmak ve ileride onu terslediğimiz zaman bilinçaltının büyük bir iç çatışmaya girmesini sağlamaktır.

Haliyle yazıda belirttidiğim gibi birinin bilinçaltını ne kadar ele geçirirsek hanemize o kadar puan yazılır…

Sağlam karakterli olmak farklıdır beyler. Misal senin karakterinde ortamı domine etmek olmayabilir.Ya da çok konuşmayı sevmeyebilirsin.

Sağlam karakter dediğimiz şey şu pelinsu ecelerle akan pantolonunun paçalarını katlamış ortamı domine etmeye ıkınan diksiyon eğitimiyle konuşan mallar değildir. Sağlam karakter dediğin karakter senin hayatta tecrübelenerek ve hayatı anlayarak aynı zamanda karakterindeki korkuları travmaları temizleyerek ulaşacağın “asıl karakterin” dir.

Ota boka takılmayın. Başlığı iyice inceleyin yorumlayın.

Özellikle bu durum 90lı yılların Türkiye’sinde hissedildi ve ne olduysa o zaman oldu. Gittikçe orospular am göt memeleri olduğu için daha güçlü olduklarına ikna oldular ve kullanmaya başladılar. Gördüğün üzere bir değişim oldu ve direk adapte oldular.

Şimdi asıl sorunu açıklayacağım umarım iyi anlatabilirim.

Şöyle diyeyim 2000 yıllık bilgilerle doğuyorsun.iç güdülerle. Fakat o içgüdülerin yanlış olduğu öğretiliyor günümüzde ve bilincin kafayı yiyor.Her yaptığın şeyde bastırılmaya başlıyorsun çünkü annende bir orospu. Erkek karakterin adapte olamıyor ve derinlerde bir yere hapsoluyor. işte adapte olamamak budur. Eskiden erkekler babalarıyla Karıya giderdi(bizim nesil bilir.)Şimdi ise ya annesiyle şu saçma salak evlenme programları vaar ya onları izliyor, evcilik.Farkında olmadan sürekli olarak bir kadınlaştırılma çabası var etrafta dikkat edersen farkına varırsın.

Bir köpegi sokakta gördüğünüzde sevebilirsininz çünkü köpek ilgi odağı olmayı sever koşar zıplar felan enerjiktir
Kediye gelince sokaktaki kediler bi yana dursun bi arkadaşınız kedisini sevemezsiniz çünkü o kendini aynada bir aslan olarak görür fakat aslında bir kedidir …. kedi sahibi görünce direk koşmaz açsa başka tabii
Yani amlılar sıfır özgüvüne rağmen bizim hemcinslerimizin iltifatlarıyla EGO’sunu yükseltir ve bu kezbanlar kendini barbara palvin gibi hisseder fakat aslında o sadece basit bir kezbandır basittir … yapabilecekleri bir yere kadardır fakat iyi gözlem yeteneği olduğu için karşısındakini analiz eder hatta amk etmesine bile gerek Yok tüm erkekler aynı nasıl olsa yani uzun lafın kısası kedi aç olunca sahibinin peşine gider sahibide onu sevdiği sanar aslına o intikam için oradadır yemeğini alır ve tekrar siklemez taaki bir sonraki öğünü gelene kadar yani beyler kadınlarda böyledir ego tatmini için gelirler sende sanırsın laan ne tatlı kız aynı anam gibi *  dersin seni sevmesinin sebenini “beni ben olduğum için seviyor ” dersin yani o sadece senden faydalanır sende kendini kaptırırsın anana benzetirsin ve kaybedersin kaybettiğini sanarsın.

Not :Durumun ananla bi alakası yok

1. 2. Dünya savaşlarının etkisiyle erkeklerin savaşta olmasından kaynaklı evde anneleriyle başbaşa kalan ilk erkek türleri modernleşen dünyanın insanı ve aileyi yaknızlaştırması sonucu bu ilk erkekleri annelerine fazlasıyla maruz kaldı.

Erkeklerden uzak yetiştiler.

Dünya tarihinin en kritik köleleşme bang i buydu

Evet bizi kadınlar kadınlaştırdı falan ama benim kazandırmak istediği şey kadınlar değil

O da var ama dolaylı olarak anlamışsınızdır yani... 

Başlığı okuman tabi ki kendi yararına fakat sürekli burda vakit öldürmek bence psikolojik olarak zararlı. Onun yerine kişisel gelişimine katkıda bulunacak şeyler yapman daha yararına.
genel kültür kazanmak gerçekten insana iyi hissettiriyor
şahsen başlığa ilk yazmaya başladıktan sonra açtığım ilk şey beyin belgeseliydi onu izledikten sonra dünyada bilgi öğrenmekten daha önemli bişey olmadığını düşündüm.

ilk başladığım zamanlarda bu iş, amlılar karşısında kasıntı olmaktı. Uzun zaman sonrasında kendim kasmadan hayatımı yaşıyorum. Eskiden orospular bana kolay kolay birşey demezken birzamandan beri gittiğim bardaki bazı kızlar selam verip yardımcı oluyor. Onlar vermeyince ben selam vermediğim için de ” Ben selam vermeyince sen selam vermiyorsun, sen de ver” bunu söyleyen 2 kişi oldu.

Benim onlar selam vermeyince neden selam vermediğime gelirsek, ” yüz ver geri çekil ” yapmalarını istemiyorum.

Sadece hal hatır sorma arkadaşça sohbet yani, dediğim aslında.

özümsemek demek bilinçaltının bilgiyi kabul etmesi demek
yani şüphesiz inanması demek
bunun için defalarca okuman gerek yani bazı adamlar var
sırf tembellikten

knk biliyonmu çok okumaya gerek yok valla özümsemen lazım

-nasıl özümsücem knk

oooooooo onudamı bilmiyon knk (kendisi bilmediği halde orospuçcuğu)

yani özümsemek için defalarca okuman gerek çünkü bilinçaltı gönderilen her telkini almaz uzun süreli ve tekrar eden telkin kök inanç olacaktır

Burda yazanların yarısını okusan (yarrak gibi değil tabiki) hayatına eskisi gibi devam edemezsin zaten. Değişirsin “Her düşünce değişmek için vardır.” Ve bu yazıyı tartsan 60 kilo geliyorsa 59u düşünce yazısıdır. işin içine birde mutlak bilgi tekniği giriyor.

Bunu sen farketmediğin için ister istemez uyguladığın için ve bunu okuduktan sonra google ye yazacağın için üstünde durmuyorum. Umarım beni beklersin ve okumaya devam edersin.

Nabza göre şerbeti açıyorum beyler…
insan ilişkilerinde karşıdaki insanı etkilemek için onun kalıbına girmelisiniz.
Bu karşıdakini yalamak olarak anlaşılmasın;adam ciddi biriyse ciddi ol,eğlenceli taşak biriyse eğlenceli ol.

Örneğin adamın biri var güçlü,iri yarı ve ciddi, duygusuz.Diğeri de zayıf biri, yaşadığı olaylara alınıyor, çekingen,içine kapanık birisi.Bu ikisine aynı davranman mantıksız. Ciddi olanın duygularına hitap etmek nasıl saçmaysa çekingen birine de sert olmak saçmadır.
Bunun dışında; karşındakinin ilgisi olmadığı bir konudan konuşursan karşıdakinin zayıf noktasına dokunamazsın.
Herif futbola bağımlı diyelim, çok seviyor,en değer verdiği şey.Sen futboldan girdin mi herifin zayıf noktasına dokundun, tamamdır.Artık istediğin gibi kontrol edebilirsin…
Nabza göre şerbet başarılı şekilde uygulanırsa insanlar size çok daha fazla hayran olucak, yeni ortamların önü açılıcak diyebilirim.

Beyler mesela bir işte iyiyiz ve o işte kendimize guvenip ili okulu mahalleyi veya herangi bir şeyi temsil etmek icin gönüllü oluyorsun ama o işi yaparken terslikler oluyo aksaklıklar oluyo şansızlıklar oluyor ve beceremiyorsun.

Herkese açıklama yapmaya bahanelerimizi söylemeye ihtiyaç duymamalıyız kendimizi anlatmaya lanse etmeye çalışmamalıyız yoksa sükünetimizi koruyamayız..

1- gülmek dediğin şey senin hakkında bi itham yaptıklarında onlar zaten alaycı şekilde gülecektir, senin buna gülmen onlara “size katılıyorum ben bahsettiğiniz gibiyim ehehe” mesajıda verebilir. “ezik orospu çocukları dedikleriniz beni sadece eğlendiriyor, aslında sikimde değil ehehe” mesajıda verebilir bunu kendin seçersin.

2-aslında tartışma esnasındada yapacağın şey aklına gelir sen ters tepki almaktan korktuğun için cevap veremezsin sonradan ‘keşke şöyle deseydim’ durumunu yaşarsın.

Sana saldıranlara karşı kükremek zorundasın eğlenceli ve kesin çözümdür.Bak bu yukarıda yazıyor sen ona gülüp geçersen üstüne daha çok gelebilir.Ver cevabını ezilsin, yerin dibine girsin.Bu cevapta senin zekana ve konuşma becerine bağlı.

Herkesin mayası farklıdır ve genler başlı başına bir derya olduğu için zaten, faktörler çok fazla; aynı olmak imkansız.
Ben maksat temeli atayım bu not ile diye kıl yün her şeyden bahsediyorum incinça, yazıyla geri kalan her şeyi göreceksin.
Uzun da oldu ama soru işaretlerinin kalmaması için çabalıyorum.
Ama şu ikisi bambaşka olaylar: ”yazıyı okuyup bilgilenmek ve eğlenmek” gerçekleşecek, ama sana istediklerini sunacak olan ”altyazının bilinçaltı tarafından özümsenmesi ve sisteminin yeniden programlanması”.
Umarım farkına vardın olayın sağlamlığının





yeni yazılardan haberdar olmak ister misin tatlış?
abone:
e-postana gelen onay linkine tıklamayı unutma panpa.


beğendiysen paylaş panpa


0 yorum:

Yorum Gönder