Komşum Hayatımı Değiştirdi!

Komşum Hayatımı Değiştirdi

Olayların başlangıcı mart ayıydı, doğum günümdü. Aile içinde mütevazi bir pasta kesip arkadaşlarla dışarı çıkacaktık. Pastaları kestik yedik içtik hediyelerimi açtım falan saat 10 civarı oldu sonra ben hazırlanıp evden çıktım. Dairenin kapısını kapattım merdivende ayakkabılarımı bağladım sonra hızlı hızlı merdivenlerden inerken onunda yukarı doğru çıktığını gördüm. Duraksadım bir an meraba dedim bu arada kadının ismi Selin.


Merhaba nereye gidiyosun dedi. Bende arkadaşlarla buluşucam dışarda takılcaz dedim.Aa öylemi bende size gelicektim dedi. Bende hafif güldüm geç kaldın biraz dedim.Oda güldü neyse bari hediyeni vereyim dedi. Bende bir şaşırdım yani muhabbetimiz yoktu normalde görünce merhaba selin abla der geçerdim  ilk defa bu kadar uzun süre konuştuk yani. Herneyse ne hediyesi derken bir poşet uzattı bana. Aldım teşekkür ederim dedim oda rica ederim dedi.Tam görüşürüz diycekken açmıycakmısın dedi. Bende güldüm tamam açıyım dedim. Açtım bana sporda giymek için tişört almış. Belki bilirsiniz rushguard denir vücuda yapışır.Ben MMA yapıyorum yaklaşık 2 senedir ona istinaden almış.Çokta kaliteli bir şeydi.Çok teşekkür ederim dedim ondan sonra öptüm falan. Sonra yoluma baktım. Gece de arkadaşlarla Kadıköy'e falan gittik takıldık o gün öyle geçti. 

Size bu kadının özelliklerinden bahsedeyim biraz.1.70 boylarında sarışın yeşil gözlü düzgün fizikli güzel biri. Ailelerimiz yakın olduğu için arada muhabbeti geçerdi güzel kız neden birini bulamıyo falan diye. Bende düşünürdüm açıkçası lan bunun peşinde nasıl adam olmaz diye. Merak cidden iyi bir şey değilmiş. Birde uçkura sahip çıkmak gerekiyormuş bunları öğrendim.
Not: Beyler kendi kendime anlatmayayım kendinizi belli edin. 

Aradan bir hafta geçti. Cumartesi gece eve dönüyorum. Apartmanın önüne geldim baktım bir araba bir ileri bir geri yapıyor garaja girmeye çalışıyor.Lan dedim hayırdır bu napıyo arabaya doğru yürüdüm. Yaklaştım iyice arabanın farı gözümü alıyor içeriyi göremiyorum.Yan tarafa geldim cam açıldı bir baktım Selin. Güldüm dedim ne yapmaya çalışıyosun? Oda güldü dedi ben manuel çok bilmiyorum benim arabamı abim aldı bununla idare ettim bugün park etmeye çalışıyorum. içimden ahh dedim trafikte kim bilir neler yaptın az küfür yememişsindir. Neyse güldüm ben park edeyim istersen dedim. Güldü çok sevinirim dedi. indi arabadan bindim ben. Neyse park ettim kapadım kontağı indim. Anahtarı verdim buna. Teşekkür ederim kurtarıcım benim dedi yanağımdan öptü.O kadar güzeldi ki.. Hiç renk vermeden lafı bile olmaz dedim hafif tebessüm ettim.Sen nerden geliyosun dedi. Arkadaşlarımlaydın takılıyoduk öyle dedim. Peki bakalım  çok soğuk eve gidelim artık istersen dedi güldü. Bencede dedim apartmana girdik.Ben beşinci katta oturuyorum o dördüncü. Asansöre bindik parfümü  çok güzel kokuyodu harikaydı. Dördüncü kata geldik bu hadi canım iyi geceler dedi bir daha öptü bende iyi geceler görüşürüz dedim.bir kat daha yukarı çıkıp eve girdim.Üstümü çıkarıp yatağa yattım ama kafamdan neler geçiyor.Bir yandan diyorum ters düşünmeyim. zaten açtığım eski başlığıda taşşağına açmıştım arkadaşla beraber. Neyse bir yandan onunla ilgili hayal kuruyorum falan öyle uyuya kalmışım. 

Şöyle bir açıklama yapıcam Einstein lar gelip burda laf yapmasın.ilk entrym de karşılaşmamızda asansör 0 daydı çağırmaya üşendim o yüzden merdiven kullandım.O da 1 kat için asansör çağırmadığı için karşılaştık. Fake diyen arkadaşlarda gecenin bu saatinde kafamdan bişeyler uydurcak halim yok. Anlattıklarımın ve anlatacaklarımın hepsi gerçektir. 

Yine bir süre görüşmedik. Okuldan çıktım çıkışta biyerlerde oturduk sonra geldim eve. Yemek falan yaptım yedim geçtim pc nin başına takılıyorum antreman saatinin gelmesini bekliyorum.O sırada kapı çaldı. Gittim açtım Selin, Merhaba armbar napıyosun dedi. iyidir Selin sen napıyosun dedim. iyiyim bende saol çok sevindim evde olduğuna annem anahtarı size bırakmış dedi. Bende öylemi dedim güldüm bakıyorum hemen dedim.O sıra karıştırırken anahtarı gördüm.Tam alıcam vazgeçtim. Döndüm ya bulamıyorum eminmisin bıraktığına dedim. Evet aradı beni söyledi dedi. Allah allah dedim hala arıyomuş gibi yapıyorum. Sonra sen içeri gelsene dışarda kalma dedim. Tamam dedi. Ayakkabılarını çıkartmak için eğildi o sıra anahtarı askılıktaki ceketimin cebine attım.Bu geldi içeri kapıyı kapattı.Ben hala arıyorum falan anneni ara sor istersen nereye koymuş dedi. Bende zaten kendisi gelir birazdan boşver dedim. Tamam dedi geçtik salona oturduk. Biraz havadan sudan muhabbet oldu dedim sana özel bir kahve yapayım mı? Güldü olabilir dedi. Tamam dedim gülerek geçtim içeri geçen Almanyadan Cappucino gelmişti onu hazırladım getirdim.Çok güzel olmuş eline sağlık dedi. Afiyet olsun dedim. Sonra biraz sessizlik oldu.Ee dedi kızlarla aran nasıl çok yakmıyosundur zavallıları inşallah dedi güldü. Bende güldüm bişey demedim.Var mı kız arkadaşın dedi.En sonuncusundan ayrılalı 5-6 ay olmuştu yok dedim.Vah vah dedi güldü.Tam böyle lafa giricem kapı çaldı. Gittim açtım annem gelmiş. 
                             

Hoşgeldin anne dedim.Ama içimden nasıl sinirliyim kadının ne suçu varsa. Neyse gel içerde misafir var dedim. Ondan sonra annemde salona geçti bunlar selamlaştı işte tam o sırada anahtarı aldım ceketin cebinden Konsolun üstündeki cama attım. Sonra bende içeri geçtim bunlar konuşuyo falan. Selin bende anahtarı almaya gelmiştim de armbar bulamadı annem size bırakmamışmıydı? dedi. Annem evet bıraktı nasıl bulamadın armbar dur bakıyım ben dedi gitti.2 dakka sonra geldi işte burda ya diye. Bende espriye vurdum anne sen bunları nasıl tak diye buluyon ya diye güldük falan. Neyse kahvesini bitirdi ondan sonra ben artık gideyim dedi. Bende antremana gidicem zaten çıkıyorum dedim.Gel bırakayım seni istersen dedi.Yok dedim gerek yok. Sonra Soğukta yürüme ben bırakırım seni hadi dedi. Bende ya zahmet etme şimdi boşver falan dedim o hadi hadi git hazırlan bekliyorum diyince iyi tamam dedim. Gittim çantamı falan hazırladım çıktık bindik arabaya. Kaçta çıkıyosun antremandan dedi. Dedim 20.30 da çıkıyorum.Hmm tamam dedi. Noldu ki dedim. Hiç merak ettim dedi. Sonra benim mekana geldik çok teşekkür ederim dedim yanağından öptüm.Bir şey değil canım görüşürüz dedi. indim o kadar mutlu ve heyecanlıydım ki Hemde sebepsiz. Girdim idmana. 

idman baya yorucu geçmişti duşa girdim üstümü başımı değiştirdim selam verip çıktım.Tam yürümeye başladım arkamdan biri seslendi. Baktım selin.Çok şaşırdım gittim yanına gülerek ciddimisin sen ya dedim.Oda güldü hadi gidelim dedi. Bende harikasın dedim bindim arabaya. Nasıl geçti antremanın dedi. Sert geçti dedim yüzümden anlaşılmıyomu.Öyle diyince eliyle yüzümü tuttu baktı. Gözleri o kadar güzeldi ki aklımı kaybedicektim. aramızda 30-40 cm falan vardı. Sessiz ve tatlı bi ses tonuyla şu yaptığın hiç mantıklı bir spor değil biliyorsun dimi dedi. Bende onunla tartışmak istemediğim için tebessüm edip biliyorum dedim. Biraz bakıştık sonra kendini topladı hadi yemeğe gidelim dedi.O an beynimden vurulmuşa döndüm cüzdan sıfır hesap ödetmek de yakışmaz icabında.Ya dedim boşver şimdi falan yok dedi senin canının çektiği bir şey var mı onu söyle. Sonra içimden dedim bu kadın bişeyi isteyince bana yaptırıyo zaten iş işten geçti. Dedim sen nereye istersen oraya gidelim o zaman. Tamam o zaman dedi çalıştırdı arabayı girdik yola. 

Queen diye bir yer var.Çok lüks bir otel en üst katıda restorant. Burayı biliyodum da buraya gelicemizi bilmiyodum çünkü tuzlu bir yer. Arabayı park ettik. Sonra indik bu geldi koluma girdi. Saçları falan o kadar güzeldiki hala diyodum ya böyle bir şey nasıl olabilir diye.Çıktık üst kata oturduk masamıza. Menüler geldi aldım menüyü fiyatlar fetiş böyle bir şey yok. Sonra sen ne yiyceksin dedim. Köri soslu tavuk mu öyle bir şey dedi tam hatırlamıyorum. Tavsiye edermisin dedim bilmem damak zevkine bağlı dedi gülümsedi. Tamam dedim hem antremandan sonra protein olsun tavuk yiyelim dedim güldük falan. Yemekler geldi yedik ondan sonra üstüne kahvelerimiz geldi.Bu aralarda muhabbet olarak her şey çok güzeldi. Sonra cesaretimi topladım. Selin dedim sen çok güzel bir kadınsın sempatiksin neden erkek arkadaşın yok? Güldü olmadığını nerden biliyorsun dedi. Azıma sıçtı. Dışardan öyle gözüktüğü için merak ettim dedim. Ondan sonra cevap vermedi konu kapandı.Ama çok kötü olmuştum.

Not: Beyler şukulardan mahrum bırakıyosunuz sabahın bu saatinde anlatıyorum o kadar. Uzun soluklu sizi etkiliycek bir hikaye olacak kendinizi belli edin. 

Sonra fazla konuşmadık. Hesap geldi direk kredi kartıyla ödedi fiyatı falan görmedim kalktık. Arabaya bindik gidiyoruz. Artık beni cidden etkiliyordu bu kadın.Ama cinsel açıdan değil gerçekten hoşlanıyordum.O kadar güzeldiki. Yolda giderken bunun telefonu çaldı. Bakmadım kimin aradığına ayıp olmasın diye bu açtı konuşmaya başladı.Ben kafamı cama çevirdim. Düşük ses tonuyla sinirli konuşuyordu. Konuşmaları yazmıycam kapattı bana senin saat sorunun var mı veya yorgunmusun dedi. Neden dedim.Şu arkadaşımı gidip alayım sarhoş başına bir iş gelmesin eğer istersen seni eve bırakıp öyle gideyim dedi.Yok dedim bidaha dönme direk gidelim. Tamam o zaman dedi.30 dk yol gittik ondan sonra bir gece kulübünün orda durduk. indik arabadan yürüyoruz kulübün kapısının önünde bir kız bekliyodu direk ona yöneldi selin. Sinirli bir şekilde hadi gidiyoruz dedi. Kız buna ooo selincim yeni manita yapmışsın maşallah dedi. Bende ne diycemi bilemedim döndüm seline baktım sonra kıza baktım. Sonra kız devam etti bunuda diğerleri gibi parçalama bari dedi gülmeye başladı. Sonra selin bunu kolundan tuttu çekti kes sesini yürü dedi. Kız yürüyemiyo ayağında topuklu var bide. Tamam selin ben hallederim dedim kızı kucağıma aldım arabaya gidiyoruz. Sonra kız pekte güçlüymüş selin nerden buldun bunu dedi. ikimizde oralı olmadık devam ettik arabanın önüne geldik kızı indirdim kapıyı açtım arkamdan Lan! diye bağırtı duydum

Döndüm arkama baktım bir adam geliyor soğukta gömlek giymiş göğsünüde açmış uzun iri bir adam. Hızlı hızlı geliyo. Selin kolumdan tuttu beni geriye çekti sen sakın karışma dedi. Adam geldi hayırdır nereye götürüyosun Sibeli dedi. Selin umut sakın sonra pişman olacağın bir şey yapma git kulübe eğlenmeye devam et dedi. Sonra adam gülerek sana mı sorucam ne yapıcamı kızım sibel yürü gidiyoruz dedi kızı tuttu o arada ben atladım adamın elini ittim geri bas lan dedim. Sporcu adamım ayrıca kavga tecrübemde çok olduğundan bu konuda özgüvenliyimdir. Adam gülmeye başladı selin bodyguard diye bunu mu tuttun kendine yoksa erkek arkadaşınmı dedi. Selin, Umut defol git burdan diye bağırdı. Adam birden ciddileşti gitmiyorum lan dedi elini havaya kaldırdı o an buna çeneden sağlam bi kroşe geçirdim.Bu yıkılmadı enseden çektim aşağı diz darbeleriyle iyice sersemlettim sonra boşluğuna iki tanede vurduktan sonra diz çöktü bir tanede tekme attım nakavt.. Selin ve kız donmuş şekilde izledi olayı. ilerde bi hareketlenme olduğunu hissettim baktım 10-15 kişi bize doğru koşuyor. Selin çabuk arabayı çalıştır dedim kızı ittim arka koltuğa kapadım kapıyı hemen atladım öne basıp gittik. 

Selin arabada bağırmaya başladı artık bıktım senin arkanı toplamaktan her gece bir orospuluk peşindesin yeter artık kendine gel sibel diye. Kızdan çıt yok bende tepki vermedim hiç önüme bakıyorum.Sen dua et şu çocuk yanımızdaydı geri zekalı, paralarını yemek için nerde alçak şerefsiz adam var onların altındasın diye bağırdı.Çocuk demesine biraz alınmıştım belkide azından öyle çıktı diye düşünüyodum. Yolda başka konuşma olmadı annem aradı. Nerde kaldın saat kaç oldu falan diye dedim panik yapma geliyorum. Kızın evinin oraya geldik selin sen arabada bekle ben şunu çıkartıp geliyorum dedi. Yardım lazım mı dedim yok sen bekle dedi. Tamam dedim bende. Neyse bunlar çıktı arabada 5-10 dakka bekledim selin geldi bindi arabaya.Uff yaptı saçlarını geriye attı. iyimisin dedim. Duraksadı evet iyiyim dedi bana döndü.Bu yaptığın spor doğru değil demiştim hatırlıyomusun dedi. Evet dedim. Sözümü geri alıyorum dedi güldü. Bende güldüm.Şaka bi yana teşekkürler armbar dedi. Lafı bile olmaz dedim. Gözlerinin içine baktıkça geriye kalan herşey bulanıklaşıyodu sanki. Sanki tek gerçek o gibiydi. Sonra önüne döndü hadi gidelim artık dedi. Arabayı çalıştırdı yola çıktık.Eve vardık apartmana girdik asansöre bindik onların dairesinin katında bende indim.Bu gün için tekrar teşekkürler armbar dedi. Asıl ben teşekkür ederim yemek çok güzeldi dedim. Güldü ama o kadar güzel güldü ki.Öptü beni yanağımdan.iyi geceler dedi.iyi geceler dedim kalan yolumu basamaklarla çıkıp eve girdim. Artık sürekli aklımda selin vardı..

Sabah okula zar zor kalktım o kadar yorgundum ki.Hazırlandım çıktım vardım okula. Arkadaşlarla makara falan bir ara tenefüste oturdum bahçedeyim çevreyi izliyorum. Bizim okul küçük bir okul beyler nüfus 300 kişi falan.(Özel okul) Kızlara falan bakıyorum hepsinde çocuk çocuk hareketler tip desen hiçbiri selinin yanına yaklaşamaz kendi kendime tribe girdim selini görmek istiyordum. Yine geçirdim vakti çıktım okuldan Günlerden Cumaydı eğlence zamanıydı. Arkadaşlar plan yapıyo falan şuraya gidelim buraya gidelim ben dedim beyler bir müsade edin. Annemi aradım dedim anne selin ablaya bişey sormam lazım telefon numarasını versene bende yok. Verdi saol dedim kapadım. Sonra aradım numarayı dedim merhaba selin ben armbar nasılsın. iyiyim saol sen nasılsın dedi. iyiyim bende dedim. Dün gece moralin çok bozuldu üzüldüm eğer bu akşam işin yoksa seni bir yere götürebilirmiyim dedim.O kadar heyecanlıyım ki kalbim güm güm atıyor. Sonra bana kusura bakma armbar akşam işim var başka zaman olur mu dedi. Kalbime şiş soksa bu kadar acımazdı. Bende bozuntuya vermemeye çalıştım tamam nasıl istersen görüşürüz dedim kapadım. Hayat enerjim gitmişti bir anda çevremdeki herkes benim için anlamsızlaşmaya başlamıştı. 

içim alev alevdi. Akşam ne işi var diye kendi kendimi yiyordum. Arkadaşlara dedim akşam ben yokum çıktım geldim eve. Baktım garaja selinin arabası duruyor.Eve çıktım yemek falan yiyorum 5 dakkada bir cama çıkıp arabayı kontrol ediyorum. Sonra akşam 6 falan oldu saat O gün antremanım yoktu rahattım. Babam geldi iki muhabbet ettik falan. Baba dedim arabayı akşam verirmisin çocuklarla biyerlere gidicez havada soğuk zaten. Tamam akşam 11 de evde ol arabada kimseye sigara içirtme yavaş sür vs. dedim tamam baba sıkıntı yok. Aradan zaman geçti çıktım dışarı garaja yürüdüm bindim arabaya. Saat 7 falandı selinin'in arabası hala duruyodu pusuya yatıp beklemeye başladım. 

Yaklaşık 1 saat falan bekledim radyodan mal mal müzikler dinledim bu süre zarfında. Değişik duygular içindeydim.Bir yandan merak ediyordum bir yandan sinirliydim diğer yandan da sadece onu görmek istiyordum.Ne yapıcağımı düşünürken parliament mavisi bir bmw geldi garajın önünde durdu. Bende arabaya bakıyorum içimden arabaya bak be falan çekiyorum. Sonra biraz kaydırdı arabayı apartmanın önünde durdu. Bende hiç oralı olmadım bekliyorum. Sonra apartmandan sarışın birinin çıktığını gördüm. Sadece kafasının arkasını görebilcek bir görüş açım vardı. Hemen indim arabadan baktım selin. Arabaya bindi ve gitmeye başladılar. Koştum atladım arabaya çalıştırdım yokuşun aşağısında anayola girerken yakaladım bunları. Filmlerden kafamda alıntı yapıyorum takip mesafesini korumam lazım arada bir araba olucak falan diye ama o kadar heyecanlıyım ki elim ayağım titriyodu. 

Takipte iyi iş çıkarmıştım. Yada ben öyle zannediyordum bilmiyorum.15-20 dakka yol gittik sonra benzinciye girdiler. Bende ne yapacağımı bilemedim park yeride yoktu girdim peşlerinden ama olabildiğince uzak kalmaya çalışıyorum. Sonra arabadan bir adam indi benzin marketinin içine girdi. Adamı daha önce görmemiştim ama şu an ondan ölesiye nefret ediyordum. Sonra beklemediğim bir şey oldu selin indi arabadan. Bana doğru yürümeye başladı. Kendimi koltuğun aşağısına çektim ama arabadan tanımıştı zaten. Geldi kapının önünde durdu cama tıklattı. Camı indirdim meraba dedim.Sen ne yapmaya çalışıyosun armbar dedi sitemli bir ses tonuyla.O an kafamdan yalan düşündüm geveledim sonra tekrar lafa girdi beni mi takip ediyosun? dedi.Yok ya dedim benzin alıcaktım cüzdanı evde unutmuşum düşünüyodum ne yapsam diye sende burdaymışsın tesadüf oldu dedim.Oda yolda bizi takip ettiğini biliyorum armbar farkettim boşuna yalan söyleme dedi. Diycek bişey bulamadım o an adam çıktı marketten arabaya yürüdü. Selin de bana evine git dedi yürümeye başladı. Adam selini gördü şaşırdı bana baktı seline birşey ler söyledi selinde boşver manasında elini kaldırdı arabaya bindi. Artık daha fazla hırslanmıştım. Peşini bırakmayacaktım

Bmw nin benzini hala doluyordu hortum takılıydı. Yakın arkadaşımı aradım bu sırada dedim altunizade de opetteyim arabayı buraya bırakıyorum çabuk gel al.Tamam da sürer biraz haberin olsun dedi. Dedim 15 dakkayı geçmesin acele et hadi görüşürüz dedim kapadım. Arabayı biraz daha kenara çekip indim.Sol tarafta bir taksi vardı yakıt alıyodu dedim abi boş mu.Boş kardeşim gel biter birazdan dedi. Bindim ama bmw hareket etmeye başlamıştı ilerden sağa döndüler.15-20 saniye sonra taksici bindi nere kardeşim dedi.Abi dedim çok hızlı olmamız lazım ilerden sağa dön. Noldu hayırdır dedi aynı zamanda arabayı çalıştırdı. Dedim abi anlatıcam sen dön. Güldü iyi bakalım dedi gitmeye başladık. ilerden sağa döndük biraz gittik arabayı göremiyordum. içimden küfür ederken baktım ilerde kırmızı ışıkta takılmışlar.Tam aha dedim yeşil yandı. Dedim abi sana şimdi bir şey dicem yanlış anlama.Şu öndeki bmw yi takip etmemiz lazım dedim. Adam güldü edelim kardeşim dedi. Allahtan taksici kafa adam çıkmıştı.

Not: Biz 3 arkadaş çok yakınız hepimizde arabalarımızın yedek anahtarı olur. Bunuda bir olay üstüne yapmıştık o başka zamana olsun. Devam ediyorum. 

bir süre devam ettik sonra bir barın önünde durdular bizde durduk.18 lira tuttu taksi dedim hay avradını. Verdim adama cebimde 10 tl kalmıştı. indim bende saolasın abi dedim. Köşeden bunları izliyorum. Selin çok güzel giyinmişti harika görünüyodu yanındaki piçte taşşaklıydı neyse bunlar girdiler. Bende barın karşı kaldırımında görünmeyen biyerde durdum düşünüyorum ne yapsam diye. Sonra baktım arkadaşım arıyo. Kanka arabayı sizin eve bırakıyorum 2 dakkalık yolum kaldı dedi. Dedim kanka senin işin var mı? Aynen aliyle buluşcaz dedi. Dedim sana whattsap tan konum atıyorum aliyide al gel. Nerdesin sen dedi. Dedim bir barın önündeyim önemli bir durum var aliyi kap gel.iyi tamam kanka görüşürüz dedi kapadı. Attım whattsaptan konumu beklemeye, düşünmeye başladım. 

Kıyafetim müsaitti elim yüzümde düzgündür. Dedim girsem sorun çıkartmazlar.Bir cesaretle başladım yürümeye. Girdim kapıdan içeri hiç hayal ettiğim gibi bir ortam yoktu. Gayet elitti. inceden bir müzik vermişler herkes masasında adabıyla içiyor muhabbet ediyodu. Gözlerim selini ararken garson geldi. Hoşgeldiniz dedi. Hoşbulduk boş masanız var mı dedim. Tabii ki efendim buyrun dedi beni götürmeye başladı. Selini hala göremiyodum sonra döndüm garsona burda loca gibi ayrı bir yeriniz var mı dedim. Garson 3-4 saniye duraksadı maalesef efendim dedi. Eyvallah dedim oturdum menü geldi. Fiyatlar ölümdü.Bir bardak vodka 33 lira yazmış insafsızlar.Ben birayla bir başlangıç yapayım dedim. Tabii ki efendim ne tür istersiniz dedi. Extra 50 lik alayım dedim.15 liraydı 5 lira arkadaşlardan çözerim diye düşündüm. Garson gitti.Ben hala arıyorum nerde bu kız diye. Kafayı yemek üzereydim. 

Biram geldi.Bir iki yudum aldım baktım 2 kişi geldi. Garsonla konuştular sonra garson bunları aldı giriş kapısının sağından bir yere götürdü.Lan dedim şerefsiz. Ayrı bir yer olduğunu anladım. Biraz sonra arkadaş aradı. Dedim barın içindeyim gelin. Geldiler bunlar hoş beş muhabbet ben bunlara olayı kısaca anlattım. Dalga geçtiler benle lan kaç yaşında kadının peşindemi koşuyosun malmısın sen falan dediler.Ama kadını bilmiyolardı ki.Dedim sizde mangır ne kadar.Var bizde dediler. Tamam dedim 10 lira verdim üstünü tamamlayın 15 lira benim hesap dedim. Nereye dediler ufak bir işim var gelecem dedim. Olum başını belaya sokma boş yere falan dediler tamam dedim merak etmeyin gelicem. Gittim ilk başta beni oturtan garsonun yanına. Dedim abi bak benim locaya girmem lazım birine bakıcam dedim. Kardeşim yok bizde öyle bir yer dedi lafı azına tıktım dedim yalan söyleme. Hayır de yalan söyleme. Sonra bu bir duraksadı falan dedim abi içerde benim için çok önemli biri var. iyimi diye bakmam lazım çok kısa sürecek sonra çıkıcam dedim. Garson etrafına baktı girişin sağındaki kapıyı aç merdivenlerden çık işini bitir sonra buraya geri dön uzun sürmesin rica ediyorum dedi. Tamamdır eyvallah dedim başladım yürümeye.

Merdivenlerden ağır ağır çıktım neyle karşılaşacağımı bilmiyodum. Mekana ulaştım sanki ayrı bir dünya gibiydi aşağısıyla alakası yoktu. Bakınmaya başladım nerde bu diye o sırada geçen gece paketlediğim lavuğu gördüm. Kalbim küt küt atmaya başladı. Onun yürüdüğü rotanın tersine bakınca masada selin sibel ve selinin yanındaki lavuğu gördüm. Yumruklarımı sıktım gözüm seğirmeye başladı hareket edemiyodum.Ben masaya tutulmuşken umut denen lavuk bana seslendi.Vay vay kimler gelmiş bakın dedi. Bağırarak söyledi bütün mekan bana bakıyordu. Umut üstüme yürüdü göz göze geldik. Arkasını döndü selinin manitası gelmiş selini götürmeye dedi.O öyle diyince diğer lavuk ayaklandı. Selin onu tutmaya falan çalışıyodu ben gözlerimi umuta dikmiştim. Seninle olan hesabımız kapandı çekil önümden dedim.Bu yine gülmeye başladı.Ben tam ne gülüyon lan diycem geçirdi bana bi tane. Geriye sendeledim masaya tutundum.Bu hiç kıpırdamıyodu. Baktım diğeride üstüme yürümeye başladı arkasından 2 kişi daha geliyordu.Üstümde emanet yoktu elimle dudağımı sildim patlamıştı. Artık geri dönüşüde yoktu. 

Kendimi toparladım Umuta doğru zıplayıp superman punch vurdum bileniniz vardır.Bu baya bir afalladı diğeri karnıma çok kötü vurdu nefesim kesildi. Diğerine yumruğu salladım kaçtı geçirdi bana bitane.Diz çöktüm aynı anda tekrar kalktım bu sefer biri arkama geçti kollarımdan tuttu.Öteki yumruklamaya başladı.Çeneme gelen her yumrukta bilincim kayboluyodu. Selin ağlamaya bağırmaya başladı. Onun sesini hatırlıyorum.En son bıraktılar beni. Yere yığıldım. Diğer lavuk selinin kolundan tuttu yürü gidiyoruz diye iteklemeye başladı.O an yeniden doğrulmaya çalıştım ardından kafama gelen bir tekmeyle tamamen iptal oldum. Sonra bir bağırtı duyduğumu hatırlıyorum gerisi flu.

Ayıldım arabanın içindeydim. Bizim çocuklar almış beni. Gözlerimi açınca ikiside hemen armbar iyimisin duyabiliyomusun bizi diye sormaya başladılar. iyiyim dedim güçlükle ama kaburgam kırılmıştı sanki o kadar acıyodu ki.O an uğur diğer arkadaşım ulan keşke daha fazla vursaydık şu çocuğun haline bak içimde kaldı dedi.Ali de ahh be kardeşim falan derken uğur arka koltuktan indi direksiyona geçti. Hastaneye gidiyoruz dedi. Selin nerde dedim. Selin kim olum dediler. Bende hafif gülmeye çalıştım ama canım çok yanıyodu. Boşverin dedim. Yola çıktık. 

Hastaneye gittik. Dikişlik bir durum yok dediler pansuman yaptılar kaşıma burnuma. Yaraları temizlediler. Sonra göğüsten bir röntgen çekindim kırık yok ama zedelenmiş bir süre zorlamaman lazım kendini dedi doktor. Dedim doktor bey ben sporcuyum antremanlarımı aksatamam.Bir süre gitmiyceksin üzgünüm dedi.Çıktık hastaneden uğur dedi kanka bırakalım seni eve istersen. Saate baktım nerdeyse 1.Bizimkiler sıçıcak azıma haber de vermedim zaten dedim. Yüzünü nasıl açıklıcan dedi ali. Bakıcaz bi şekilde dedim bindik arabaya.Önce Aliyi evine bıraktık sonra uğura dedim kanka sizin eve sür ordan ben dönerim. Kullanabilcen mi olum ben minibüslede giderim eve dedi.Yok dedim kullanırım sen sür. Tamam dedi onuda bıraktım eve geri döndüm. Anahtarla girdim eve baktım babam tv izliyo. Oğlum niye haber vermiyon nerdesin dedi yüzümü gördü ayaklandı bu halin ne lan dedi. Dedim baba annemi uyandırma şimdi bir şey yok yolda kavga çıktı para istediler vermedik ondan sonra üstümüze çullandılar dedim. Polise gittiniz mi dedi babam.Yok baba biz hallettik merak etme sen dedim. Bana artislik yapma hayvan nereye hallettin diye bağırdı. Baba dedim çok yorgunum sonra konuşalım hatta bu konuyu kapatalım iyiyim ben merak etme dedim. Gittim yatağa yattım. Yediğim onca dayağa rağmen selini düşünüyodum, acaba ne yaptı diye..

Açıklama: Sonradan muhabbeti geçmiycek anlatıyorum. Garson merdivenin aşağısında beni bekliyomuş gürültü patırtı duyunca diğer garsonlara acele acele söylemeye başlamış bizimkilerde işkillenip garsonu itekleyip yukarı çıkmışlar. Bunlarda ikiside aslan gibi çocuklar yani bi vurduklarına bidaha vurmazlar.Ama ben daha tekniğim :D her neyse devam ediyorum.

Edit: Uzun soluklu olucak bunlar olayların başlangıcı.Ben ilk cinsel deneyimi mi de bu kadınla yaşadım beni yakan aşkıda bu kadınla yaşadım.Ve daha niceleri. Takipte kalın beyler.

Sabah uyandım. Kalktım yataktan elimi yüzümü yıkadım. Baktım içerden konuşma sesleri falan geliyo aha dedim kahvaltıya misafir gelmiş. Aynaya baktım şiş bir burun patlak dudak hafif açılmış kaş.Mor elmacık kemikleri... Hay dedim anasını avradını böyle işin. içeri geçip hoşgeldin diyim bari kim gelmişse ondan sonrada kahvaltı yaparım dedim. içeri geçtim bir de ne göreyim. Selin.Selin lan selin. içerde annemle oturmuş muhabbet ediyolar gülüyolar falan.Ben içeri geldim selinin bana bir bakışı var. Böyle bir şey yok. Annem yüzümü ilk kez gördü tabii kıyameti kopardı. Sakinleştirip olayları açıkladım. Selin sürekli bana bakıyordu. Artık müsadenizle içeri geçip kahvaltı yapıcam dedim. Selin hiç konuşmadı ben kalkınca geçmiş olsun armbarcım dikkat et kendine dedi imalı imalı baktı.Ama o kadar tatlı ve güzeldiki hiç bir şey demedim. Geçtim içeri kahvaltı falan yaptım duşa girdim.Çıktığımda annemde selin de gitmişti. Yüzüme ne yapabilirim diye aynada kendime tutulmuşken kapı çaldı. Altımda boxer vardı üstümde de bornozum. Gittim direk açtım kapıyı. Selin gelmişti.. 

Bütün güzelliğiyle karşımdaydı. Benim vücutta sağlamdır beni bir süzdü. Bende kenara çekildim gelmiycekmisin dedim. Bana biraz sinirli birazda sevecen bir bakış attı içeri geldi. Geçtik içeriye konuşmaya başladık. Eliyle yüzümü tuttu baktı.Eli yüzümdeyken elini tuttum. Canın acıyomu dedi. Sonra elini indirdim gözlerine baktım acımıyo dedim. Neden yaptın armbar arabanı da göremedim nasıl geldin peşimden dedi. Hafif güldüm seni merak ettim sibelin olayından sonra aynı şeyi yaşamanı istemedim dedim.Ben kaç yaşındayım kendimi biliyorum  senin korumana ihtiyacım yok dedi. Biliyorum dedim. Sonra uzun uzun bakıştık. Yanağımdan öptü yine.O muhteşem dudakları ve saçlarının kokusu bütün herşeyi unutturmuştu.Her şey buna değerdi. Sonra çok yaklaştık. Burunlarımız değecekti nerdeyse.Bir daha böyle bir şey yapmayacağına söz ver bana dedi.Üzgünüm selin veremem çünkü neler yapabileceğimi bende bilmiyorum dedim. eliyle ensemden saçlarımı okşamaya başladı. Gerçekten o an bitsin istemiyordum. Sonra arkamı döndüm kucağına yattım. Saçlarımı okşamaya devam ediyordu. Başımı yukarı kaldırdım ona baktım. işte yaptığım her şey buna değerdi dedim. Güldü.10-15 dakka böyle devam ettik sonra artık benim gitmem lazım dedi. Nereye dedim. Abimlere gidiyorum aile yemeği varmış izin veriyomusun gitmeme dedi güldü. Bende güldüm sonra ayağa kalktık. Yolculadım onu ve gitti.Ama yanında benide götürmüştü haberi olmadan... 

iki gün evden dışarı çıkmadım. Arıyolardı soruyolardı arkadaşlar saolsunlar bikaç kişi eve geldi falan.Ama ben selini istiyodum.O gelsin herkes gitsin istiyodum. Artık bütün benliğimi ele geçirmişti.Onu görmediğim nerde olduğunu bilmediğim her saniye içim içimi yiyordu,Çünkü korkuyordum.Ona malum soruyu sormaktan korkuyorum çünkü beni mahvedebilirdi. Geceleri uyuyamıyordum o bmw li adam selinin nesi oluyordu. Kafamdan sürekli planlar kuruyordum bir yenisini kurarken diğeri toz olup uçuyordu. Pazartesi günü okula gitmemiştim akşam dışarı çıktım arkadaşlarla çay falan içiyorduk. Saat 10 falan oldu dedim gençler ben artık kalkıyorum. Selam verdim çıktım, elime telefonu aldım selinin numarasını çevirdim. Efendim dedi. Napıyosun selin dedim. iyiyim evdeyim oturuyorum sen napıyosun dedi. iyiyim bende arkadaşlarlaydım ayrıldım şimdi dedim.Ne dicem müsaitsen gelip beni alabilirmisin ağrım var biraz yürüyemiyorum dedim.Bu bir iki geveledi sonra tamam geliyorum nerdesin dedi. Söyledim yerimi çıkıyorum şimdi diyip kapadı. Beyler olduğum yerle ev arası arabayla en baba 10 dakka sürer sürmez bile.20-25 dakka bekledim geldi. Bindim arabaya selamlaştık falan kusura bakma geciktim biraz dedi. Bende önemli değil dedim ama nasıl bu kadar gecikebildi diye içime kurt düştü. 

Yolda bir iki havadan sudan muhabbet oldu ama bir isteksizlik vardı selinde. Bende üstüne gitmedim. Evin oraya geldik garaja baktık full dolu.Sen çıkarken boşmuydu dedim evet boştu nasıl dolmuş bir anda falan yaptı. Bende evet nasıl dolmuş ilginç dedim. Gittik sokağın başında bir park yeri bulduk oraya çektik. Yürürkende konuşmadık aynı şekilde asansörde de.Onun katında durduk hadi iyi geceler dedi ben bi dakka selin dedim bana döndü gelip aldığın için teşekkür ederim dedim. Hafif tebessüm etti sorun değil görüşürüz dedi. bende görüşürüz dedim asansörün kapısı kapandı ama üst kata çıkmadım bekledim.Önce baya bir ses gelmedi bende bekledim asansörün ışıkları söndü hafif tırstım.Tam basıcam düğmeye kapı açıldı. Annesi geldin mi kızım hoşgeldin gel dedi. Hoşbulduk dedi buda geçti.Bir ipucu alamamıştım eve çıktım. Bizimkilerle iki muhabbet ettik ondan sonra babama sen ne zaman geldin dedim.O da 2-3 saat oluyo dedi.Sen geldiğinde garaj boşmuydu dedim.Yok dedi bir arabalık yer vardı oraya çektim bende Ayten ablaların misafirleri gelmiş 2 araba.Çıkıp söylicektim vazgeçtim sonra dedi.O an kan beynime sıçradı içeri geçtim telefonu elime aldım. 

Direk seline Neden bana yalan söyledin? yazdım. Cevap gelmedi. Tekrar Selin cevap ver neden böyle bir şey yaptın yazdım. Görüldü yaptı. Kendimi çok kötü hissediyodum korktuğum başıma gelmişti. Başka biriyle ilişkisi vardı. Yerle bir olmuştum. Duşa girdim rahatlamaya çalıştım çıktım 1-2 film izleyip yattım.Ama bir saniye bile aklımdan çıkmıyodu. 

Aradan bir kaç gün geçti. Kafamdan atmaya çalışıyordum.Ama ne hiç bir kız onun yerini tutabiliyordu nede ben onu kafamdan atabiliyordum.O hafta öyle geçti Cumartesi gecesi arkadaşlarla kadıköy'e gittik. içtik eğlendik falan en azından o anlık aklımda selin yoktu.Tam gülüp eğlenirken telefonum çaldı.Heh dedim saat gece yarısını geçti bizimkiler aramaya başladı. Güldük falan cebimden çıkarttım bi baktım selin.Bir anda kaskatı kesildim millet soruyo noldu armbar falan diye.Bir dakka dedim dışarı çıktım açtım telefonu.Alo dedim. Armbar? dedi. Efendim selin dedim. Sesi çok sessiz ve derinden gelmişti. Burnunu falan çekiyodu sesini duyabiliyordum. Selin ne oldu nerdesin sen dedim. Armbar buraya gel ne olur dedi. Nerdesin çabuk söyle nerdesin dedim.Çok uzak bir yer söyledi ama umrumda değildi sakin ol birazdan yanındayım dedim kapadım. içeri girdim uğur bi dakka gelsene dedim. Geldi noldu kardeşim hayırdır dedi. Kanka arabayı bana vermen lazım çok acil bir işim var dedim.Ne olur ne olmaz şu parayı al bi sıkıntı olursa taksiyle dönersiniz ama ben gelip alıcam sizi tekrar dedim. Tamam kanka sıkıntı yok git sen dedi verdi anahtarı. Bindim arabaya çıktım yola.

Yolda kafamdan binbir türlü senaryo geçiyordu. Daha kötüsü alkollüydüm ve polis çevirirse boku yiycektim. Aldırmadan yoluma devam ettim köprü yoluna girdim. içimden dedim eğer bu adam seline bir şey yaptıysa gebertirim onu orda diye. Gerçekten gözüm dönmüştü. Onun tarif ettiği civara geldim onu aradım. ilkinde açmadı bidaha aradım bu sefer açtı. Dedim geldim ben tam yerini söyle. Söyledi şu sokaktan gir dedi tamam dedim girdim sokağın sonunda bekliyorum dedi. Tamam geliyorum az sonra yanındayım diyip kapadım. Gördüm onu çektim sağa geldi bindi. Yüzüme bakmıyodu Lütfen soru sorma sadece gidelim dedi.Bir kaç saniye ona baktım peki dedim yola devam ettim. Yolda hiç bir şey sormadım babam aradı gecikiceğimi haber verdim beni beklemeyin yatın dedim. Evin oraya geldik saat 2 civarı olmuştu. Garaja park ettim bu tam elini kapı koluna attı tuttum. Bana döndü. Ağlamıştı gözleri kızarmış ıslaktı. Selin senin bir damla göz yaşına dünyayı yakarım biliyorsun dimi dedim.Bir kaç saniye bakıştık sonra yaklaştı ense kökümden okşamaya başladı. iyice yakınlaşmıştık nefesini hissedebiliyordum. Sonra ıslak dudaklarıyla beni öptü.O kadar harika öpüşüyordu ki kendimi kaybetmiştim. Dilini ağzımda gezdiriyor sonra tekrar dudaklarımı kapatıyordu.Bir kaç dakika böyle devam ettik sonra alt dudağımı ısırdı ve geri çekildi. Gözlerime bakamıyordu çenesinden tutup kafasını kaldırdım. Selin hiç bir şey umrumda değil hiç kimse umrumda değil ben seni seviyorum dedim.Bir damla göz yaşı akıttı. Armbar dedi içli bir şekilde. Sonra sustu, eliyle yüzümü okşadı görüşürüz dedi tebessüm ederek.O kadar güzeldi ki ağlayınca çok tatlı olmuştu. Görüşürüz dedim bende aynı şekilde. indi ve gitti, bense hala kendime gelememiştim ve bir daha da gelemeyecektim...

Bir kaç dakika sonra uğuru aradım. Dedim kanka nerdesin dedi hala mekandayız sen naptın?
Tamam ben işimi hallettim geliyorum dedim o mutlulukta çok değişik söylemiştim bunu uğurda naptın lan dedi gülerek.Dur geliyorum dur hadi görüşürüz dedim kapadım.Çıktım tekrar yola. Vardım mekana girer girmez baktım kızlar hala orda. Dedim siz nasıl hala burdasınız ananız babanız bişey demiyomu? Yok bizlik sıkıntı yok sen anlat noldu nereye gittin dedi bitanesi. Uğura döndüm boşverin bir işim çıktı halledip geldim dedim gülerek.Ali mevzuyu çözmeye çalışıyodu meraklı gözlerle bana bakıp kaş göz yapıyodu. Herneyse yarım saat sonra mekandan kalktık kızları evine bıraktık. Sonra anlattım bunlara olanları. Olum çok tehlikeli sularda yüzüyosun haberin olsun dedi ali. Biliyorum kardeşimde yapıcak bişey yok dedim gülerek.Önce aliyi bıraktık, sonra uğur beni bıraktı kendi devam etti eve. Bende girdim apartmana bindim asansöre selinlerin katında indim. Kapıyı dinledim ses var mı diye yoktu. içim içimi yiyordu onu görmek için ama yapacak bir şey yoktu.Eve çıktım herkes uyumuştu uzun süre sonra mutlu şekilde uykuya daldım..

Sabah uyandım.O kadar geç yatmama rağmen herkesten önce uyandım. Duşumu aldım kahvaltımı yaptım ardından koşuya çıktım. Antremana yapamıyordum kaç gündür formdan düşmemeliydim. Selini düşünüyordum. Onun sevgilim olmasını istiyordum sürekli beraber vakit geçirmek istiyordum. Koşuda hep bunları düşündüm.bir veya bir buçuk saat sonra evin oraya geldim. Baktım selin ve ailesi arabaya binmişler bir yere gidiyolar. Kornaya bastı el salladı. Bende salladım ardından gittiler.Eve çıktım baktım bizimkiler uyanmış. Babam sorguya çekti hayırdır armbar hem o kadar geç geldin bide erken kalkıp kahvaltı yapıp koşuya gitmişsin diye. Dedim baba genç adamız kanımız kaynıyo. Yürü lan kereta bir işler çeviriyonda hadi hayırlısı dedi. Bende güldüm hadi otur sofraya bişeyler daha ye dedi. Yemeği falan yedim çocukları arıyorum nerdesiniz falan diye sordum buluştuk dolaştık eğlendik falan akşam oldu. Tekrar bir cesaretle selini aradım. 

Efendim dedi. Napıyosun dedim. iyidir canım sen napıyosun? dedi. Canım dedi diz kapaklarım titredi. iyiyim bende akşam planın var mı dedim. Hayır bende sana sorucaktım konuşmamız lazım dedi. Bencede,kaçta buluşalım? diye sordum ben seni arıycam tamam mı? dedi. Tamamdır görüşürüz dedim kapadım. Saniyeler Saat dakikalar gün olmuştu geçmek bilmiyodu benim için. Arkdaşlardan da ayrılmıştım sokakta ne yapacağımı düşünüyodum. Oturdum bir cafeye çay söyledim.Bir yandan da konuşmamı planlıyorum.tam ikinci çayı söylicem telefonum çaldı. Arayan meleğimdi. Efendim diyerek açtım. Nerdesin geliyorum seni almaya dedi. Yerimi söyledim 10 dakka sonra geldi. Bindim arabaya mis gibi parfüm kokuyordu arabanın içi. Nasılsın armbarcım dedi yanağımdan öptü. iyidir sen nasılsın dedim. iyiyim bende saol, nereye gidelim var mı istediğin bir yer dedi.Var dedim Çamlıca'da desde diye bir mekan var bileniniz belki çıkar tüm istanbul ayaklarınızın altında kalır çokta güzel bir cafedir. Orayı tarif ettim gittik oturduk masamıza. Kahvelerimiz geldi ve sohbet koyulaştı.. 

Selin o gece ne oldu? dedim. Armbar bu konu hakkında konuşmak ist... Selin dedim sesimi biraz yükselterek. Anlat ne oldu. Derin bir nefes çekti kahvesine baktı. Kafasını kaldırdı gözlerimin içine baktı,ona öylesine aşık olmuştum ki öl dese o an ölürdüm. Sibel ve şu yanındaki senin kavga ettiğin.. umut dedi. Evet dedim. Onlarla beraberdim.Bir süre takıldık sonra ben gidiyorum dedim. Onlarda dur daha gece yeni başlıyor dedi ve beni zar zor onların evinde takılmaya ikna ettiler.Eve girdik oturduk ben bir an önce çıkıp gitmek istiyordum.O sırada sibel üstündekileri çıkarttı bir müzik açıp iç çamaşırlarıyla dans etmeye başladı.Ben onu durdurmaya çalıştıkça umut beni engelliyordu. Sonra kapı çaldı, Mete geldi. Dedim mete kim? Hani şu bizi takip ettiğin gün. Barda yanımdaki adam dedi.Ne işin vardı onla dedim.Dur konuyu dağıtma şimdi anlat dedin anlatıyorum dedi. Tamam devam et dedim. Konuşmaya başladı, Mete geldi umutla selamlaştılar sonra oo kanka bu kıvama gelmiş diğeri ne alemde diye sordu. Umut bana baktı o da birazdan gelicek kıvama dedi.Ben ayağa kalktım mete sen ne diyosun diye bağırdım ama mete beni susturdu.Ne yaptı? diye sordum cevap vermedi. 

Tekrar sordum sana ne yaptı? Tokat attı dedi sessizce.Lan dedim onu bulup geberticem onun anasını sikicem diye söylenmeye başladım bu beni sakinleştirmeye çalışıyo. Nefes aldım kendimi toparladım. Devam et dedim.O öyle yapınca küfürler savurmaya başladım bu ikisi gülmeye başladı. Sonra umut sibele döndü kucağına aldı.Gel kanka şimdilik bununla başlayalım dedi. Mete gülerek oraya gitti ve sibeli soymaya başladılar.O sırada birden ayaklanıp evden kaçtım. Mete peşimden gelmeye çalıştı ama başaramadı. Arkamdan kapının tekrar açılma sesini ve birinin çıkış sesini duydum ama peşimden gelmedi dedi. Sonra bende seni aradım evden olabildiğince uzaklaştım dedi. Peki en başında bu mete denen orospu çocuğuyla dedim ondan sonra bi duraksadım. Kadınların yanında fazla küfür etmezdim.Bu mete denen şerefsizle neden görüşüyodun? dedim.Sibel çok ısrar etti umutun bir arkadaşı çok iyi biri lütfen konuşun dörtlü çıkarız muhteşem olur falan başımın etini yedi bende kabul ettim dedi. Selin bana bir söz ver.Bir daha sibelle görüşmiyceksin tamam mı? dedim. Armbar onu kurtarmam lazım dedi. Orasını ben halledicem sen bana söz ver kendi başına bir iş yapmayacaksın dedim. Tamam dedi söz veriyorum.

Ona öylesine bağlanmıştım ki öylesine aşıktım ki eğer ona ben zarar verirsem intihar ederdim. Onun kadar güzel biri olamazdı her bakışımda dalıp gidiyordum.Bu konuyu kapattık selin senin konuşmak istediğin bir şey var mı dedim. Hayır dedi. Başka bir şey yok. Tamam dedim devam ettik. Havadan sudan sohbet ettik güldük falan gerçekten harikaydı. Hesap geldi,bu sefer hazırlıklıydım. Direk aldım bana bir bakış attı. Bende sitemli bir şekilde noldu? dedim. Hiç dedi gülümseyerek. Baktım 40 lira gelmiş iyi dedim yırttık.45 lira bıraktım kalktık masadan.5 lira bahşişide selinin mutlu olmasından dolayı bırakmıştım.Ve hayatımda ilk kez bahşiş bırakmıştım. Arabaya bindik eve geldik. Apartmanın önündeyiz tam anahtarı sokucak elini tuttum. Selin,bir daha kimse sana zarar veremeyecek tamam mı? dedim. Gülümsedi gözlerime bakarak. Allahım böyle bir güzellik olamazdı aklımı yitirecektim. Eğildim yanağından öptüm kokusunu içime çeke çeke.O anda birden apartmanın kapısı açıldı..

Altıma sıçıcaktım son anda kastım kendimi, ciddiyim.Açan bizim karşı komşuydu. Emekli bir amcaydı işte 60-65 yaşlarınada. Bizi öyle görünce çok şaşırdı. Bende hiç istifimi bozmadan teşekkürler Selin abla dedim içeri geçtim iyi akşamlar muharrem abi dedim.Oda iyi akşamlar dedi kart ses tonuyla. Amına kodumunun. Neyse ben asansör düğmesine bastım bekliyorum muharrem çıktı gitti selin geldi arkama. Döndüm gitti mi? dedim. Evet dedi gülerek.Ohh dedim bende sonra neden bana onun yanında abla dedin? dedi. Hatta bana eskiden abla derdin ne çabuk değişti herşey gibi sorular sormaya başladı. Asansörün kapısı açıldı içeri geçtim oda geldi kapı kapandı.Ben düğmeye basmadım bekliyorum.Oda basmak için elini uzattı tuttum elini. Kendime çektim. Aramızda 5 cm var yoktu.O sırada ışıklar kapandı. Eskiden çocuktum senin güzelliğini farkedemedim dedim. Ayrıca senin ne kadar güçlü ve özel bir kadın olduğunu da farkedemedim. Karanlıkta yüz ifadesini göremiyordum. Nefeslerimiz birbirine karışıyordu. Sonra dudaklarına iyice yaklaştım.Bir elim belinde diğer elim elindeydi. Ayrıca dedim sessiz ve sakin bir ses tonuyla. Ayrıca seni seviyorum.. Dudaklarına yapıştım. Dillerimiz birbirine dolanıyor harika ıslak dudakları aklımı başımdan alıyordu. Elini boynumun üstüne attı. Saçları yüzüme gözüme geliyordu aldırmıyordum sonra diğer elini de boynuma attı bacaklarından tutup kaldırdım. Deli gibi öpüşüyorduk sonra yine alt dudağımı ısırdı kendini çekti burnunu burnuma dayadı nefes nefeseydik. Armbar,sen benim için çok özelsin ama bu devam edemez dedi.Bu cümleden sonra yere indirdim onu. Selin lütfen dedim bu gecenin böyle bitmesini istemiyorum. Düğmeye bastım ışıklar açıldı. Gözlerinin ıslak olduğunu fark ettim. Göz yaşını sildikten sonra Bir daha kimse için ağlamayacaksın hiç kimse için, hiç bir şeyin seni üzmesine izin vermeyeceksin dedim. Göz yaşının aktığı yere bir öpücük kondurdum. Sonra onun katına çıktığımızda asansörün kapıları açıldı.iyi geceler armbar dedi.iyi geceler meleğim dedim ve yoluma devam ettim... 

Eve geldim duşa girdim düşüncelere daldım.Çıktım duştan gruptan bir iki şey yazmışlar onlarla makara yaptım sonra yatağıma uzandım. Yaş farkı umurumda değildi.Bu kadınla evlenmek istiyordum yatakta uyandığımda onun güzelliğiyle güne başlamak eve geldiğimde kapıyı bana onun açmasını istiyordum. Böyle düşünürken uykuya daldım ve inanın tüm gece rüyamda onu gördüm. Ertesi gün oldu okuldan çıktım.Bir kaç telefon görüşmesi yaptım her şeyi ayarladım.O umut ve mete denen piçleri bulup sikicektim. Yanıma Ali uğur dahil 5 kişi aldım. Sonra otobüsle uğurların evine gittik. Babası emlak işiyle uğraştığı için çoğu zaman serbest oluyodu işi de evine yakındı arabayla pek işi yoktu. Arabayı aldık Alilere gittik.Ali de arabayı aldı benim de tanıdığım yakın arkadaşlarından 3 kişi daha geldi iki araba çıktık yola.Çok sevdiğim çocukluktan beri tanıdığım bir abim vardı ismi Ekrem.Oda arabasıyla 2 kişi ile geliyordu. Okuldayken seline mesaj atıp evin adresini öğrenmiştim.3 araba adrese doğru gidiyorduk. Arabadalarda tabancalar muştalar bıçaklar her şey vardı.O mete şerefsizine kadına vurmak neymiş gösterecektim. Umuttan da intikamı mı alacaktım.

Yolda gidiyoruz. Planlar yapıyoruz anlatıyorum ben beyler şöyle yapıcaz böyle yapıcaz. Herşey okey. istanbulda oturanlar bilir Zincirlikuyu metrobüsün orda bir göbek vardır. Ordan geçerken bir baktık çevirme.Hay dedim anasını sikiyim beyler rahat görünün sakın ters ters bakmayın. Ağır ağır geçiyoruz ve işte o korktuğumuz şey oldu. Polis el işaretiyle sağ tarafı gösterdi 2-3 arabayıda çevirmişler onların arkasına durduk. Hemen alinin yanındaki çocuğa mesaj attım zincirlikuyuya sapmayın çevirme var diye. Ehliyet ruhsat görebilirmiyim dedi memur. Uğur çıkarttı ehliyeti ruhsatı gösterdi. Polis gitti geldi. Arkadaşların kimliklerini de alabilirmiyim bir bakalım dedi. Tabi memur bey dedik kimlikleri uzattık.Bir de aşağıya inerseniz üstünüzü arayalım dedi.Aha dedim sıçtık. inerken karmaşada burak olum silahı nereye koydun dedim. Belimde amına koyim çıkartamıyorum dedi. Kaşe mont giymişti sağ kapıdan iniyoduk ikimizde bu kapıyı açtı bacağını attı o ara kaşe montu havaya kaldırdım silahı çekip döşemenin üstüne attım. Solumda da adam olduğu için polisler göremedi. Neyse indik aradılar üstümüzü muştaları bıçakları buldular.Ben dedim en azından silahtan iyidir. Bunlar ne gençler savaşa mı gidiyosunuz? Dedi memur.Ben yok memur bey bu ara sıkıntılarımız var tehdit alıyoruz o yüzden taşıyoruz dedim. Sürekli değil yani. Memurda tehdit alıyorsan gidip polise söyleyeceksin bu bahane mi şimdi geri zekalı dedi.Ben yok mok derken arabayıda arayın dedi.Aha dedim sıçtık. Silahı buldular. Arabalara koyup karakola götürdüler bizi.

Karakola gittik. Sicilimize baktılar ailelerimizi çağırdılar. Herkesi ben toplamıştım ve herkes benim yüzümden bu duruma düşmüştü. Suçluluk hissediyordum. Kendi işimi kendim halletmeliydim ama artık bunları düşünmek için çok geçti. Uğur ve ben hariç diğerleri 18 ine girmemişti. Uğurla ben sınıf tekrarı yapmıştık.19 yaşındaydık. Diğerlerinin 2-3 ayı kalsa da yinede kanunen 18 değillerdi. Kısacası yırtmışlardı amk. Silahın sahipliğini ben üstlendim. Babam memurlarla konuştu araya birilerini sokmaya çalıştı herkesin ailesi geldi falan ortalık çok fena karışmıştı. Uğurla ben mahkemeye çıkıcaktık. Avukatlar geldi büyük ihtimal para cezasına dönüşür dedi. Babamın yüzüne bakamıyordum. Herkes gitti bizi uğurla nezarethaneye aldılar..

3-4 kişi daha vardı bizimle birlikte. Uğur dedim bizi bu duruma ben soktum özür dilerim bunu düzelticem. Kardeşim biz bu yola beraber çıktık. Kimse beni zorla götürmedi seninle gelmeyi ben istedim kendini suçlu hissetme dedi. Eyvallah kardeşim benim dedim. Ertesi gün mahkemeye çıktık.Çok uzatmıycam ruhsatsız silah taşımaktan 1 yıl hapis yatıcaktım. Benim aklım ermedi avukat bazı belgeler sundu  6100 lira para cezasına dönüştü. Uğurada 1000 lira para cezası kestiler. Sicilimize de işlendi. Bide avukata para verdik. Babamın yüzüne nasıl bakıcam ben diye düşünmeye başladım. 

ilk gün babam ilginç şekilde hiç bir şey demiyordu. Yüzüme dahi bakmıyordu. Evden çıkmadım tüm gün yatıp düşündüm. Ertesi gün sabah babam işe gidecekken durdurdum. Baba biliyorum çok aptalca bir şey yapıp bizi zor duruma soktum.Özür dilerim. Söz veriyorum parayı bir yerden bulucam sana daha fazla yük olmıycam dedim. Oğlum ben seni nasıl yetiştirdim? ne istediysen yaptım elimden geldiğince her işine koşturdum sen eline silah alıp kim bilir nereye gidiyodun belki polis çevirmese daha kötü iş açıcaktın başımıza dedi. Baba biliyorum düzelticem bunu söz veriyorum dedim. Hiç bir şey demeden çıktı gitti. Hayatım bir anda değişmeye başlamıştı.. 

O gün uğur ben ali buluştuk.Ali yırtmıştı onu önceden uyarmıştık.Her arabada bir silah vardı ekrem abide aradı beni çok üzüldüğünü falan söyledi. Onunla biraz konuştuk sonra yanımıza geliceğini söyledi kapadı.Biz para bulma peşindeydik.6100 lirayı babama ödetemezdim zaten özel okula para vermişti sporuydu oyuydu buyuydu adam elinden geleni yapıyordu bide sırtına bunu yükleyemezdim.Biz muhabbet ederken telefonum çaldı. Arayan selindi.

Efendim diyerek telefonu açtım. Birden bağırmaya başladı,Sen ne yapmaya çalışıyosun geri zekalı iki tane şerefsiz için hayatını mı yakıcaksın! dedi. Bende gayet sakin bir şekilde hayır,bir tane melek yüzünden hayatımı yakıcam dedim. Yüzüme kapadı. Arkadaşlar bana şaşkın bir ifadeyle bakıyordu. Dedim beyler hiç bu konuya girmeyelim düşünün nasıl para bulucaz dedim.Biz düşünüp istişare yaparken ekrem abi geldi. Selamlaştık falan oturdu. Durumu anlattım ona paraya ihtiyacımız olduğunu söyledim. Düşünceli düşünceli bize bakıyordu. Ondan sonra bir telefon görüşmesi yapıcam dedi kalktı gitti.Biz iyice meraklanmıştık.5 dakika sonra geri geldi..

Geldi oturdu masaya sigarasını yaktı.Üçümüzde ekrem abiye odaklanmıştık.Ee abi dedim. Sonra lafa girdi. Beyler,benim bir dostumun alacak verecek davası var. Bana sen yapabilirmisin dedi kabul ettim. Mebla 20 bin. Eğer alırsan 5 bini senin dedi. Benim şuan paraya ihtiyacım yok ama görüyorum ki siz gençlerin cidden ihtiyacı var. Uğurun gözleri parladı aynen abi dedi. Ekrem abi devam etti.Ne kadar az kişiyle yaparsanız pay o kadar az bölünür ona göre kendinizi ayarlayın dedi.Ali abi tamam işte bende varım ama para istemiyorum bana bir çay birde sigara ısmarlasanız yeter dedi.O an dedim önce uğurun bana nezarette dedikleri şimdi alinin fedakarlığı.. Doğru insanlara güvendiğimi hissettim. Tamam ekrem abi dedim.Ben bu adamlarla gözümü kırpmadan ölüme giderim.Üçümüz bu işi hallederiz. Ekrem abi gaza gelme lan hemen dedi güldü. Masadaki herkes güldü.Bu sadece üçünüzün yapabileceği bir şey değil. Size bende yardım edicem. Yani aslında işi ben yapıcam ama sizi ön plana atıcam parayıda siz alıcaksınız dedi. Eyvallah abi bu iyiliğini unutmıycam dedim. Birer çay daha söyledik.

işi 3 gün sonra yapıcaktık.Her şeyi planladık proglamladık. Akşam eve geldim annem benimle zaten konuşmuyordu. Odama geçtim pc mi açtım takılıyorum. Babam kapıyı tıklattı odaya girdi ardından kapıyı kapadı. Dedim baba kaç yıllık babamsın ilk defa odama girerken kapıyı tıklatıyon bide arkandan kapıyı kapatıyon az izle şu dizileri dedim. Konuşma lan iyilikte yaranmıyo pezevenge dedi. Tamam baba gel otur dedim.Bir sessizlik oldu oğlum dedi.Ben senden para falan istemiyorum sadece artık annenide benide üzmeyeceğine başını belaya sokmayacağına söz vermeni istiyorum dedi. Aklıma yaptığımız planlar geldi. Tamam baba merak etme başka sorun çıkartmıycam dedim. Söz ver dedi. Biliyordu ben söz verirsem mutlaka tutarım illa söz almaya çalışıyordu. Bende baba tamam dedim başka bir şey olmıycak dedim.iyi bakalım dedi. Kız mevzusumu lan doğru söyle dedi.Yok baba ne alakası var başka şeyler vardı boşver şimdi anlattırma bitti gitti kapandı konu dedim.Bir kaç saniye baktı iyi bakalım dedi ayağa kalktı tam çıkıcak ha dedi sporu iyice boşladın neden gitmiyosun? dedi.Baba bu ara zihinsel olarak iyi değilim bu hafta gitmiycem dedim.Çünkü hazırlık yapmamız lazımdı.iyi peki dedi çıktı odadan. Dedim bu adamın boynunu bidaha eğersem kafama sıkarım. Dediğimide çoğu zaman yaparım. 

Ertesi gün sıradan geçti çıktık yine buluştuk sohbet muhabbet öyle geçti. Akşam apartmanın önüne geldim. Selini o kadar özlemiştim ki.Arasam mı veya direk gidip kapısını çalsam mı diye düşündüm. Ondan sonra vazgeçtim apartmana girdim. Asansörü çağırdım 5.kata bastım. Dairenin önüne geldim anahtarı soktum baktım döndükçe dönüyo bizimkiler evde yok. Neyse açtım kapıyı girdim eve üstümü başımı değiştirdim tv yi açtım oturuyorum. Ekrana sadece bakıyordum beynim başka yerdeydi. Telefonu aldım selini arayıp kulağıma götürdüm. Efendim dedi. Selin nerdesin dedim.Ses vermedi. Selin lütfen bize gelirmisin konuşmamız lazım dedim. Yine ses vermedi lütfen diye yineledim. Tamam dedi kapattı. Beklemeye başladım ama kalbim öyle bir atıyordu ki patlayacak gibiydi.. 

Ayağa kalktım volta atıyordum. Yerimde duramıyordum vücudum ateş gibiydi.5 dakika sonra kapı çaldı. Hemen koştum heyecanla açtım muharrem abinin karısı Hülya abla. Buyur abla dedim annen evde yokmu dedi. Sinirlendim bende sakin kalmaya çalışarak yok dedim. Yemek yapıyorumda 1 tane limon varsa alabilirmiyim dedi. içimden dedim limonla ne yemeği yapıyon amk. Tamam bakayım dedim gittim buzdolabını açtım limon bakarken selinin sesini duydum. Hülya ablayla konuşuyolardı. Neyse buldum limonu buyrun dedim.Çok teşekkür ederim yavrum dedi önemli değil hülya abla dedim.Bir bana baktı bir seline baktı sonra selin lafa girdi armbarcım annem size bir poşet bırakmış bende onu almaya geldim dedi. Tamam bakayım dedim o sırada hülya evine girdi kapıyı kapadı.Ben içerdeyken selin de bize girdi ayakkabılarıda içeriye aldı kapıyı kapattı. 

Selinin gözlerine baktım o kadar özlemiştim ki bu güzelliği. içeriye geçtik oturduk. Armbar bu yaptığın beni hiç mutlu etmedi biliyorsun dimi dedi.Ben gülümsüyordum biliyorum dedim.Ya nasıl böyle bir şey yaparsın hayatını riske atarsın aileni utandırdın para cezası aldın ve siciline işlendi nasıl bunları göze alırsın dedi. Hiç istifimi bozmadım senin için her şeyi göze alırım ben dedim. Selinin gözleri doldu bende bundan korkuyorum dedi.Şşş dedim sana bir şey demiştim unuttun mu?Ben öyle diyince gözlerini sildi hemen.Bak selin benim senin için yapmayacağım şey yok buna artık alış dedim.Bu yere bakıyordu kafanı kaldır selin dedim. Kaldırıp gözlerimin içine baktı.Sen o kadar güzelsin ki.. dedim iç geçirerek. Gözlerini benden ayırmıyodu.Ben yakınlaşmaya başladım ona doğru o anda parmağını dudağıma koydu. Benim yüzümden hayatını mahvetmene izin veremem armbar.Üzgünüm dedi ayağa kalktı kolundan tuttum eğer beni bırakıp gidersen hayatım o zaman mahvolur selin dedim.Ama bu olanlar doğal değil armbar göremiyor musun? dedi. Lütfen dedim bize bir şans ver. Kafasını öne eğdi çenesinden tutup kaldırdım gözlerine baktım.10 saniye baktım o güzel yeşil gözlere. Ardından bir hamleyle dudaklarına yapıştım.5 saniye öpüp geri çekildim. Gözlerini kapamıştı ben öperken gözlerini açtı yüzümü okşadı arkasını döndü ayakkabılarını aldı çıktı gitti.O kadın için her şeyi göze almıştım işte. Başıma geleceklerden habersiz bir şekilde.. 

Olay günü geldi. Sabah 10 da buluştuk 4 kişi. Herşey planlı programlıydı tekrar üstünden geçtik. Sonra arabaya atladık ekrem abi bir kişiyi daha alıcaz her ihtimale karşı dedi sürmeye başladı.Abi dedim nerden alıcaz arkadaşını.Yol üstünde biyerde armbarım sen sıkıntı yapma dedi. Tamamdır abi dedim. Sonra bu arkadaşının olduğu yere geldik selam verdi bindi ön tarafa. Bize bir kutu verdi gençler bunları alın her ihtimale karşı yanınızda bulunsun dedi. Eyvallah abi dedik aldık koyduk emanetleri belimize.Şimdi nereye abi dedim şimdi işverenimize gidiyoruz son kez görüşcez sonra işi bitirmeye gidicez dedi. Tamam dedik gidiyoruz. Yollar tanıdık geldi lan uğur senin babanın yeri de buralardaydı dimi dedim ali'de aa aynen aynen dedi uğur da evet kanka şu ilerden sola dönüyosun giderken dedi. Ekrem abi döndü 2 saniye arkaya baktı. Noldu abi dedim uğurun dediği yerden döndü.Biz gülmeye başladık tesadüfe bak falan diye.2-3 dakka daha gittik uğur abi yanlız cidden babamın yerine gidiyoruz galiba dedi güldü. Ekrem abi uğurcum baban ne iş yapıyo dedi. Gayrimenkul danışman abi remax dedi. Ekrem abi gülmeye başladı. Noldu abi dedim. Hiç dedi. Mahmut A.(soyadını yazmıyorum)'a gidiyoruz desene dedi. Uğur abi sen ciddimisin dedi şok oldu bizde aynı şekilde inanamadık. Ekrem abi sizi şurda indiricem sakın bir yere ayrılmayın uğurun babası sizi görmesin dedi. Tamam dedik bizde beklemeye başladık.Ben dedim uğur kaderi görüyomusun kardeş. Aradığımız para meğer bir nefes yakınımızdaymış amına koyim dedim. Gülmeye başladık.10-15 dakka sonra ekrem abi arabayla yanaştı atlayın dedi. Bindik yola koyulduk. 

20 dakika civarı yol gittik. Sanayi mahallesinde bir adrese gittik.Bir apartmanın önünde durduk. Evet beyler dedi bize döndü ekrem abi. Beraber çıkıcaz üçüncü katta A.F(Şirket ismi yazmıyorum) girin. Durumu izah edin baktınız olmuyo beni bir kere çaldırın dedi. Tamam dedik çıktık. Ekrem abinin getirdiği adam merdivenin başını aldı. Ekrem abi üst kata çıktı siz içeri girdikten sonra kapının önüne inicem dedi tamam dedik.Üçümüz kapıyı çaldık asistan açtı buyurun dedi.C. beyle görüşmemiz vardı dedim. Kadın eee bana her hangi bir bilgi gelmedi dedi. Bende bir an gaza geldim şimdi geldi ya dedim itekledim kadını girdim içeriye. Kadın bağırıyo durun yapamazsınız bilmem ne uğur emaneti çıkarttı kadına gösterdi.Lan dedim napıyosun geri zekalı. Konuşmada işimizi halledelim dedi bana.Biz aliyle devam ettik bu kadınla konuşmaya başladı işte. içerde 5-6 kişi daha vardı hepsi bize tutuldu belli dolu adamlar.C. bey nerde onunla görüşmemiz lazım dedim. Lavuğun bitanesi karşıma dikildi. Görüşüceksen randevu alırsın C. bey kabul ederse gelir görüşürsün.Şimdi siktir git randevu al tekrar gel dedi.Bir adama baktım bir de arkasına hepsi ızbandut gibi adamlar ve silahlı olduklarıda aşikar.O sıra kapı açıldı içeriye ekrem abi girdi. Aliye baktım bana kafa işareti yaptı anladım aradığını. Ağır ağır yürüdü benim karşımdaki lavuğa baktı. Evet kardeşim nedir sıkıntı C. bey bizi kabul etmiyomu dedi. Adam ekrem abiye döndü etmiyo kardeşim diye bağırdı. Gidin bidakine adam gibi gelin dedi. Ekrem abi gülümsedi lavuğa iyice yaklaştı.Sen benim kim olduğumu biliyor musun dedi. Lavuk direk kimsin lan diye kükredi ama harbi çok gür bir sesi vardı boyuda 1.90 ayı gibi.O sırada yazıhanenin kapısı açıldı. ince sıska bi lavuk çıktı.Ne bu gürültü patırdı dedi. Ayı gibi olan C. Bey bu baylar buraya uygunsuz bir giriş yaparak sizinle görüşmek istediklerini söylediler. Bende randevu alıp tekrar gelmelerini söyledim dedi. Adam yanağını kaşıdı iyi yapmışsın dedi. Geçin bakalım içeri derdiniz neymiş öğrenelim dedi. Ekrem abi lavuğa tip tip baka baka yürümeye başladı bizde onun arkasından yürüdük. Arkamızdan uğur da geldi.

içeriye girdik adamın oda ateş ediyor amk. Neyse bir koltuğa ben oturdum diğerine ekrem abi. Uğurla ali yanımızda bekliyolar. Evet diye bağırdı C.bey. Sorun ne baylar mekanıma bu şekilde girip beni rahatsız ediyorsunuz? dedi. Ekrem abi son satın aldığın daire hakkında konuşmaya geldik dedi.Hmm sizi dinliyorum dedi. Ekrem abi Bir Emlakçı arkadaşımla anlaşma yapmışsınız o sana sahibinden fiyatını verip 35 bin olan farkı 20 bine indirmiş.20 bini de adama vermen gerekiyormuş. Aradan bir ay geçmiş ama senden ses seda çıkmamış.Hmm ama ortada yazılı bir anlaşma yok değilmi? dedi.Öyle deyince ekrem abi bu işlerin raconu budur sizin gibi büyük birinin bunları bilmesi gerektiğini düşünüyorum dedi.C. bey neyi bilip neyi bilmeyeceğime ben karar veririm. Ekrem abi başını öne eğdi güldü. Telefonunu çıkardı alttan bişeyler yazdığını gördüm ama çok belli etmiyordu.C.bey başka bir şey yoksa mekanımı terk etmenizi rica edicem sizden dedi. Ekrem abi edicez edicez az bekle dedi.C. bey gülmeye başladı hala iyi bir moddayken burdan sağ salim çık bence delikanlı dedi. Ekrem abi C.bey sakin olun sinirlenmenizi istemeyiz malum yaşınız da ilerledi tansiyonunuz falan çıkacak allah korusun dedi.C.bey ayağa kalktı tam azını a.. diycekti içerden patırtı koptu.Bam güm sesler gelmeye başladı. Sonra bir kaç saniye sessizlik oldu. Kapı açıldı ekrem abinin yanında getirdiği adam içeri girdi. Temizledik dedi. Ayağa kalktım içeriye bir baktım 10 tane adam.O 1.90 lık ayı bile yerde baygın yatıyor hepsini indirmişler. Ekrem abi ayağa kalktı şimdi konuşalım C. dedi. Adam biraz geveledi Ekrem abi bunu iyice köşeye sıkıştırdı adam en son 20 binlik çek yazıp verdi. Bizde orayı terk ettik. Ekrem abi döndü bana dediki ben işimi her zaman sağlama alırım kardeşim dedi. Helal olsun abi dedim. Aşağı indim 3 tane daha araba var. Doluştuk arabalara yol aldık. 

işi bitirdik. Gittik aynı gün bankadan aldık parayı.ilk gün buluştuğumuz yere oturduk. Ekrem abiye nasıl dua ediyoruz adam dört köşe oldu. Tamam gençler eyvallah dedi gülerek çaylarımız geldi.Ben masadan kalktım bir dakka geliyorum dedim. Gittim markete bir paket parliament aldım geldim.Al alim sana sözüm vardı dedim. Gülmeye başladık vay eyvallah kardeşim dedi yaktılar sigaraları ben çay içiyorum. Sohbet muhabbet. Kalkıcağımıza yakın Ekrem abi alın gençler sizin payınız dedi. Aldım parayı bin lira uğura verdim. Olum senin borç daha fazla bana 500 versen yeter dedi yok kanka gerisini hallederim ben sen al dedim. Eyvallah dedi. Sonra kalktık evlere dağıldık.Eve geldim babam daha gelmemiş. Neyse biraz bekledim takıldım falan sonra geldi. Yanlızken yakaladım baktım annem yok oturdum yanına. Napıyon ne ediyon baba dedim ben bugün idda oynadım. Neyim var neyim yok bastım şansıma kazandım dedim.Ne diyon la sen dedi. Aynen dedim çıkarttım aynı gün çektim bak 4 bin lira dedim.En azından borcum hafiflesin baba al dedim.Lan oğlum sen manyakmısın ne işin var senin kumarla diye bağırdı. Baba dedim sakin ol zor durumda olmasam oynamazdım. Vicdan azabı çekiyorum baba o parayı sana ödetemem,en azından tamamını.. Lütfen al şunu bak gözüm açık gider dedim. Tövbe de it dedi. Oğlum haram parayla borç mu ödenir saçma sapan işler yapma dedi.Hem nasıl kazandın bu kadar parayı millet 100 lira kazanamıyor dedi. Baba şansıma kazandım dedim ya şans işi bu dedim. Neyse zar zor ikna ettim verdim parayı.En azından yüküm biraz daha hafiflemişti.Ama bu gün bitmeden meleğimi görmek istiyodum.. 

Artık benim için ihtiyaçtı bu.Onu görmeden sesini duymadan bir gün geçirmek istemiyordum. Geçtim odama aradım Selini. Napıyosun dedim.Eve geldim şimdi yemek yiyorum sen napıyosun? dedi.Bende eve geldim borcumu kapattım dedim. Neyden bahsediyosun sen? dedi. Boşver seni görmek istiyorum dışarı çıkalım mı? dedim. Evde kimse yok gel bize dedi. Tamam hemen geliyorum dedim. Gittim saçı başı düzelttim parfümümü sıktım üstüme başıma çeki düzen verdim artık hazırdım. Baba ben biyere kadar gidip gelicem dedim geç kalma dedi.Tam çıkıcam bana bak diye bağırdı. Efendim baba dedim. Annenle de aranı düzelt artık dedi. Tamam baba dedim çıktım evden. Merdivenleri inmeye başladım. Kalbim yerinden fırlayacaktı zor tutuyordum.

Merdivenleri indim kapının önüne geldim. Hayatımın aşkı ile aramda 10 cm kalınlığında bir kapı duruyordu sadece. Kapıyı çaldım beklemeye başladım.Bir kaç saniye sonra meleğim açtı kapıyı. Allahım o ne güzellikti.. hoşgeldin gel dedi. Kadının nasıl bir parfümü varsa kapıyı açtığı gibi yüzüme vurmuştu muhteşemdi. içeri girdim ayakkabılarıda içeriye aldım. Salona geçtik, nasılsın selin dedim. iyiyim ya armbar yoruldum bugün dedi. Noldu ters bir durum mu oldu dedim.Yok dedi şirkette yoruldum çok yoğundum.(Bu arada uluslar arası bir şirkette müdür yardımcısı uzun uzun açıklamıcam) Yüzünü okşadım bir masaj iyi gelebilir istersen dedim. Güldü yanağımdan öptü göğsüme yattı. Saçlarını okşuyordum muhteşemdi gerçekten tüm hayatım boyunca bunu yapabilirdim. Göğsümde yatarken bir anda yüzünü bana döndü aramızda 3 cm var yoktu. Bugün ne borcunu kapattın sen? dedi. Dudağından öptüm. Boşver sen onu dedim. Sonra o tekrar beni öpmeye başladı. Dudaklarını ayırmadan doğrulup kucağıma çıktı. Dilini dilime vuruyordu dudakları ıslak ve muhteşemdi öpüşürken her yerimi okşuyordu. Kalçasıyla penisime baskı yapıyordu oda kalkmıştı ayağa artık. Sonra doğruldu tişörtünü çıkardı,o kadar muhteşemdi ki göğüsleri teni bronz renginde ve pürüssüzdü. Tekrar sevişmeye devam ettik artık öpüşürken daha sertti. Dilimi azına soktuğumda ufak bir ısırık atıp öpüşmeye devam etti bu haraketleri beni çok heyecanlandırıyodu gerçekten boşalmak üzereydim. Beni doğrulttu tişörtümü çıkarttı tekrar öpüşmeye başladık. Bedeninin sıcaklığını heryerimde hissediyordum kokusu harikaydı öpüşmesi aklımı başımdan almıştı zaten. Böyle 3-4 dakika daha devam ettik kendini geri çekti elini pantolonuma attığı anda kapı çaldı.Bir anda soğuk ter boşaldı vücudumdan.. 

Şşşşşt dedim çabuk tişörtümü ver alal acele giyindik kapı bir kez daha çaldı.O an kendimde değildim beynim uyuşmuştu. Kendime çeki düzen verdim koltuğa oturdum.Bu da aynı şekilde saçını başını düzeltti gitti kapıyı açtı annesi. Merhaba kızım diyerek girdi buda hoşgeldin anne dedi annesi içeri girdi beni gördü.Aaa armbar burdamıydın hoşgeldin dedi. Hoşbulduk Oya teyze dedim. Sonra Selin geldi Armbar yurtdışına gitmeyi düşünüyomuş bana akıl danışmaya geldi dedi. Annesi aa öylemi ne güzel falan dedi iki bok muhabbet döndü ortada. Ondan sonra ben artık kalkayım dedim çıktım eve. Varya nasıl sövüyorum nasıl sövüyorum tahmin ediyosunuzdur.Ama böyle bir sövüş yok.Çıktım eve yattım yatağıma. Döndüm sağıma ulan dedim şimdi şurda selinim olcaktı.iç geçirdim o şekil uyudum. Kaç gündür okula gitmiyordum cuma günüydü artık bi gidip gözükiyim dedim. Gittim sınav mınav yapmışlar onları oldum herkes bişeyler soruyo başımdan savıp çıktım. Telefonum susmuyodu sürekli birileri arıyodu.Ama istediğim kişi aramıyodu işte.. Atladım otobüse geldim eve.Üstümü değiştirdim yemek yedim oturuyorum. Düşünüyorum bu gece ne yapsam diye. Telefonum çaldı yine kim arıyo amına koyim dedim bi baktım selin dikeldim ayağa hemen hazır ola geçip açtım telefonu.

Efendim meleğim diye açtım telefonu refleksle öyle çıktı sonra birazda pişman oldum allahtan geri sekmedi. Napıyosun canım dedi iyiyim sen napıyosun dedim.Oda iyiyim bende akşam işin var mı? dedi. Yemin ederim sevinçten ağlıycaktım. Hayır yok bir planım dedim. Güzel,akşam şirketten arkadaşlarla biyerlere gidicez sende bana eşlik edermisin? dedi.Güldüm sen istersin de ben etmem mi saat kaçta dedim. Akşam 8 de tekrar arıycam seni görüşürüz canım dedi. Bende tamamdır görüşürüz dedim kapadım. Ulan çocuk gibi olduğum yerde zıplıyorum bikaç saniye sonra kendime geldim napıyorum lan ben diye baktım 3 saat var dedim vakit hazırlanma vakti. Hemen bir duşa girdim saça fön çektim güzel siyah gömlek üste kaşe paltomu çektim parfümü sıktım herşey tamamdı. Bunları tamamladığımda saat 7.30 falandı. işte evde oyalanıyorum sonra telefon çaldı baktım selin. Efendim dedim hazırmısın? dedi. Evet seni bekliyorum dedim. Tamam in aşağı ben geliyorum dedi. Tamamdır diyip çıktım evden.O kadar mutluydum ki sonradan başıma gelecekleri anlatsalar hayatta inanmazdım. 

Aşşağı indim bekliyorum.2-3 dakika sonra baktım selin geliyor apartmanın önünde durdu hadi atla dedi. Selin ben kullansam olur mu? dedim.Şaşırdı iyi peki gel dedi. indi ben geçtim direksiyona.Şimdi arkadaşlarının yanına gidiyoruz ben sağ tarafta oturursam şeklim bozulur diye düşündüm. Neyse yeri tarif etti gittik bebek tarafında çok lüks bir gece kulübüydü. Arabayı valeye verdim sonra selin geldi koluma girdi. Kolumda muhteşem güzel ve seksi bir yaratık taşıyodum özgüvenim patlamak üzereydi. Selin kapıdaki arkadaşa rezervasyonumuz vardı dedi. ismini söyledi adam kontrol etti evet buyrun dedi. Geçtik içeriye. içersi harikaydı ortam müthişti. saate baktım 20.30 falan olmuştu. Sabaha kadar burdayız heralde diye düşündüm. Seline döndüm arkadaşların burdamı? diye sordum. Evet gel gidelim dedi. Yine böyle loca gibi ayrı bir yere çıktık mekan gerçekten aşırı üst düzeydi daha önce böyle bir yer görmemiştim. Aşağı yukarı 10 kişi falan vardı. Selin hala kolumdaydı selam dedi herkese. Herkes oooo selincim hoşgeldiniz falan demeye başladı. Bende merhaba dedim herkese geçtik oturduk.5 erkek 5 kız vardı oturunca dikkat ettim herkes çift olarak gelmişti. Selin tanıştırayım beni göstererek armbar dedi.Ben herkesle selamlaştım falan.Şimdi düşünüyorum bu beni erkek arkadaşı olarak mı tanıtacak yoksa farklı şekildemi diye hiç bir türlü ayıktırmadı. Biraz sohbet muhabbet oldu spor yaptığımdan falan bahsettim masadaki erkeklerin çok ilgisini çekti bu konu. Neyse saat ilerleyince içkiler masaya gelmeye başladı. içki yağıyodu adeta herkes çok hızlıydı.10 dakka geçmeden bir bardak viski 4 shot da tekila atmıştım. Diğer herkeste aynı şekilde ama dokunmuyordu kimseye. Herneyse böyle devam ettik selin iki tane kokteyl söyledi çok beğeniceksin armbar dedi yanağımdan öptü. Bende sen söylüyosan kesin beğenirim dedim. Güldü.Şu ana kadar herşey mükemmeldi. Beni köşeye sıkıştırıcak sorular gelmemişti yaşımı veya ne iş yaptığımı falan kimse sormamıştı. Masadaki bardak sayısı arttıkça muhabbet değişti. Saat 23.30 falan oldu selin bir espri yaptı herkes güldü falan. Sonra benim de muhabbet ettiğim bir lavuk dedi ki Vay be selin koskoca 2 yıl geçti sende gidip bitane dövüşçü mü bulabildin? ben senden büyük bir iş adamını falan ayartırsın diye bekliyodum dedi. Masada kimseden çıt çıkmadı seline baktım oda çok şaşırmıştı adama döndüm ne diyosun sen birader? dedim. Seninle konuşmuyorum arkadaşım seline söyledim dedi.Ona söylediğin herşey benide ilgilendirir laflarına dikkat et,sarhoşluğuna veriyorum yoksa kırmıştım azını dedim.O sıra selin şşş armbar sakin ol dedi.Ama seline bir şey olmasındansa ölmeyi tercih ederdim. Kimse ona laf söyleyemezdi. Neyse bu adam sustu daha fazla konuşmadı. Yarım saat falan diğerleri ortamı yumuşatmaya falan çalıştılarda benim tadım kaçmıştı artık selinin de öyle. Seline hadi kalkalım artık dedim tamam dedi. Ayağa kalktık herkese selam verdik o piç yine konuşmaya başladı.Haa unutmadan selin sırtımdaki izler hala duruyo Cerene sor(şuanki sevgilisi) Bu çocuğa yapma bari aynısını yazık dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü masadaki diğerleri ya can tamam uzatma falan demeye başladılar.Ben gayet sakin bir şekilde üstüne doğru yürüdüm masadan bir kaç kişi ayağa kalktı armbar tamam uzatma sarhoş falan bu sefer ben dellendim sen kes lan! diye bağırdım.Can denen lavuğun yapıştım yakasına kaldırdım ayakta duramıyo bıraksam düşücek iki tane kafa attım buna ama düşmesin diye zor tutuyorum. Sonra masaya yatırdım yumruklamaya başladım masadaki kızlar çığlık falan atıyo diğer erkekler beni tutmaya çalışıyolar böyle kesik kesik hatırlıyorum cinnet geçirdim sanki.O sıra güvenlikler falan çıktı ayırdılar bana sen burda kal polis çağırıcaz dediler ben iyice çıldırdım..

Dedim abi benim bir suçum yok kendi kaşındı ben giderim dedim. Adam beni tuttu bu mekanda kavga çıkarmanın cezası var mekan sahibi sizden şikayetçi dedi.Var ya benim görüntü bulanıklaştı deliricem sanki. Sonra can denen lavuk ayağa kalktı benimde burnum kırıldı bende şikayetçiyim dedi.O an selinin bir şeyler demeye çalıştığını hatırlıyorum kafamı havaya kaldırdım tavana baktım allahım dedim.. Döndüm güvenliğin yakasına yapıştım benim suçum yok bırakın lan diye bağırıyorum diğer adamlar geldi etrafımı sardılar tutuyolar falan alkolde kanamı karıştı nedir başımda dönmeye başladı. Selinin bağırışlarını duyuyorum bir yandan iyice çıldırıyorum.En son bir adam geldi bırakın çocuğu diye bağırdı. Herkes bir anda etrafımdan çekildi üstümden yük kalktı sanki diz çöktüm. Selin hemen yanıma geldi armbar tamam sakin ol falan diyo bana. Bana elini uzattı kalk bakalım delikanlı dedi tuttum adamın elini ama herkes şok geçirmiş gibi bakıyor.Gel seninle biraz yürüyelim dedi. Tamam dedim şuursuzca adamı takip etmeye başladım. Kapılardan girip çıkıyoruz en son bir odaya geldik. Oturdu anlat bakalım ne oldu? dedi.Ben elimle yüzümü sildim kendime gelmeye çalışıyodum. Adama anlatabildiğim kadar anlattım olayları hem sinirin hem alkolün etkisiyle dilim dönmüyodu. Adam tamam gitmene izin vericem ama seni bir daha mekanımda görmiycem tamam mı? dedi.Ben şaşırdım kekelemeye başladım siz buranın sahibimisiniz? dedim. Evet dedi adam net bir şekilde.Ben.. neden gelip beni aldınız konuşmak istediniz diye sordum. Mekanın her yerinde hem görünür hem gizli kameralar var. Adamlarım bana durumu izah ettiler.Siz tam çıkarken şu kahverengi takım elbiseli olan sana bir şey demiş sende dönüp saldırmışsın. Tıpkı anlattığın gibi. Senin bir suçun yok ama bu tip olayların mekanımda olmasını istemiyorum beni anlıyorsun dimi? dedi. Evet gayet net anladım. Size minnettarım bu beni son görüşünüz olucak dedim çıktım odadan. Güvenlikler karşıladı kız arkadaşınız sizi arabada bekliyo dedi.Çıktım mekandan bakındım etrafıma gördüm arabayı. Yürüdüm bindim arabaya arkama yaslanım bir off çektim... 

Arabada hiç konuşmadık.Bir ara saate baktım 00.40 falandı. Babamı arayımda haber vereyim dedim elimi cebime attım selin ciddi bir ses tonuyla babana bu gece gelmeyeceğini söyle dedi. Bana hiç bakmıyordu yola kilitlenmişti. Tamam dedim aradım. Baba dedim ben şuan uzaktayım burdan direk arkadaşıma geçiyoruz bu saatlerde yollarla uğraşmıyım dedim. Alkollüsün dimi dedi. Birazcık ama tadında bıraktım merak etme dedim.iyi sabah ararsın hadi dikkat kendine dedi kapadı. Telefonu cebime koydum kafamı cama çevirdim yolu seyrediyordum.Bir süre sonra eve vardık. Arabayı park ettik apartmana girdik. Biri görücek diye aklım çıkıyordu. Sonra bir anda kafam açıldı Selin biz nereye gidiyoruz dedim. Sessiz ol annem abimlerde kalıcak bugün dedi. Asansöre bindik.Çıktık dairenin önüne selin kapıyı açtı. Girdik içeriye ayakkabımı içeriye alıp kapıyı kapadı. Paltomu çıkartıp astım salonun ışığını açtım gözüme koltuğu kestirdim gidip yatıyım diye çok yorgundum.Off bee ne yoruldum derken selin kolumdan tuttu çekti beni. Dudaklarıma yapıştı.O kadar istekliydi ki dudaklarımı parçalıycak gibiydi. Beni itti koltuğa yatırdı üstüme çıktı delicesine öpüşmeye başladık. Dudaklarını ayırmadan pantolonunu çıkardı heryerimi okşuyordu en çok saçımı okşamasından haz alıyordum. Dudaklarımız ayrıldı tişörtünü çıkarttı, ardından hemen sütyenini de çıkarttı. Muhteşem göğüsleri vardı gerçekten muhteşemdi. Bende hemen doğruldum tişörtümü çıkarttım. Vücudumu okşadı tekrar öpüşmeye başladık. Sonra boynunu çenesini kulaklarını öpmeye başladım hafif inlemeye başlamıştı. Kulağına selin, seni çok seviyorum dedim. Boynunu çevirdi dudağımdan o kadar içten bir şekilde öptü ki..Bende seni seviyorum armbar dedi. Dudakları ıslanmıştı tekrar öpüşmeye başladık. Dakikalar sonra pantolonumu çıkardı tekrar kucağıma çıktı boynumu göğüslerimi yalamaya başladı aynı zamanda kasıklarımda dans ediyodu adeta. Penisim patlamak üzereydi zonkluyordu ve alev alev yanıyordu. Elini boxerıma götürdü yüzeysel olarak okşadı. Hadi odama geçelim dedi. Güldüm dudaklarına yapıştım doğrulduk kucağıma aldım.Hep yapmak istemişimdir filmlerde kucağında öpüşerek yatak odasına götürme fantezisi vardır bilirsiniz. Burdaki sorun ben yatak odasının yerini bilmiyordum.Öpüyordu beni 2 saniye sonra bir kaç milim geri çekilip düz devam et diyordu sessiz bir tonla. Bende dediğini yaptım bu sırada yürürken öpüşmeye devam ediyorduk. Tekrar ayrıldı bir kaç milim 2. sağdan gir dedi. Bende girdim ama tuvalete gelmiştik.Bu gülmeye başladı salak benim sağım dedi. Bende güldüm tekrar öpüşmeye başladık gülerek. Yatak odasını buldum attım yatağa çıktım üzerine. Bacaklarını kasıklarımın kenarına aldım penisimi kasıklarına bastırıyordum aynı zamanda da öpüşüyorduk.Bir kaç dakika sonra selin ben boşalıcam dedim. Gülmeye başladı ne gülüyorsun dedim. Gece daha yeni başlıyor senin dediğine bak dedi. Beni kendine çekti bedeninin sıcaklığını bütün benliğimde hissediyordum..

Beni sarıp sarmalamıştı. Bacaklarını belime kilitledi iki elinide boynuma attı o şekilde öpüşmeye devam ettik. Arada boynuya çenesine iniyordum vücudu o kadar güzel kokuyordu ki beni mest ediyordu.5-10 dakika bu şekilde devam ettik sonra bacaklarını indirdi hadi çıkart dedi. Bacaklarına baktım kusursuzdu harika güzellikte ve pürüssüzdü. Sırıl sıklam olmuş mavi kilodunu kavradım. Boşalmak üzereydim, yavaşça kilodu çektim araya kaçmış vajinadan kurtardım. Bacaklarını havaya kaldırdı ve kilodu çıkartıp attıp. Islak pürüssüz pembe bir vajina karşımdaydı. Nutkum tutulmuştu sonra yattığı yerden doğruldu dudaklarıma yapıştı.Bir kaç dakika sonra kısık ses tonuyla sıra sende dedi.Ben dizlerimin üstüne kalktım oda aynı şekilde.Hem öpüşüyorduk hemde elini boxerımın içine sokmuştu penisimle oynuyordu. Elleri ateş gibiydi ve seksiydi.Bir an ayrıldım selin gerçekten boşalıcam dedim. Tekrar güldü beni yatağa itti. Boxerımı tuttu çıkardı penisim direk kendini gösterdi. Boxerı bacaklarımdan kurtardı ve attı. Penisimi kendi vücuduna sürterek yukarı doğru çıktı dudaklarıma yapıştı. Penisim onun bedeninin baskısı altındaydı ve bu sefer boşalıcaktım. Selin dedim kısık ses tonuyla o an yan döndü penisimi eline aldı daha sonra üzerine tükürdü.O kadar sıcaktı ki.Bir iki git gel yaptı tam patlıycakken dudaklarıma yapıştı dilini azımın içinde gezdirmeye başladı. Daha önce bu güçte bir orgazm yaşamamıştım bütün vücudum sarsılmıştı. Sonra bir santim geriye çekildi biri gitti 4 ü kaldı dedi.Ben ne diyerek güldüm tekrar öpüşmeye başladık. Ellerini mükemmel kullanıyordu bütün bedenimde gezinip her yerimi uyarıyordu.Onu altıma aldım dudaklarından yavaşça çenesine ordan boynuna göğüslerine indim.Her yeri yeterince uyardığıma emin oluyordum. Tekrar dil dalberi eşliğinde göbek deliğine indim. Pürüssüz muhteşem kokulu teni öpmeye yalamaya doyamıyordum.En son kasıklarına kadar indim. Bacaklarını öptüm vajinasının kenarını öptüm en son vajinanın kendisine bir öpücük attım.O sırada derinden inledi.Şu meşhur kloritis'i bulmaya çalıştım vajinanın biraz üstünde tomurcuk gibi bir şeydi oraya dilimi değdirdiğim anda kendini kasmaya başladı. Elini saçlarımın arasında gezdiriyordu bense amatörce yalamaya çalışıyordum. Kokusu ve tadı çok ilginçti.bir kaç dakika bu şekilde devam ettikten sonra dilimi vajinanın içine kaydırdım. Gerçekten çıldırmışrı bağırmaya başladı.Bir kaç dakika sonra orgazm oldu. Vajinadan ayrıldım dudaklarım ve yüzüm ıslanmıştı. Beni kendine çekti kendi yüzümde kendi ıslattığı yerleri yaladı sonra dudaklarımı yalamaya başladı.Ben zevkten çıldırmak üzereyken bacaklarını belimde kilitledi. Eliyle penisimi tuttu vajinasına yerleştirdi. Yavaşça içine girmeye başladım ama içi alev gibi yanıyordu canım acımıştı.Ben hafif inledim şşşş dedi ensemden tuttu kendine çekti dudaklarıma yapıştı.bir kaç saniye sonra tamamen içindeydim. Kasıklarım harika poposuna temas ediyordu çıldırıcaktım. içinde kaldığım süre zarfında beni alıştırmaya çalışıyordu her yerimi yalıyordu. Ondan sonra yavaşça git gellere başladım. Evet bebeğim hadi devam et dedi çok seksi bir şekilde.iki elimle ellerini aldım ellerime kenetleyip yan tarafa koydum.Git gellerim hızlanmıştı dudaklarımız ayrılmıyordu azımın içinde bağırıyordu. Boynuna kaydım muhteşem kokusunu içime çeke çeke öpmeye başladım bu sırada git gellere devam ediyordum. Artık iyice hızlanmıştık. Nefeslerimiz birbirine karışmıştı ve patlamak üzereydim. Ellerini çekti sırtıma koydu.Ben çenesini dudaklarının altını öpüyordum o ise deli gibi inliyordu. Boşalıcamı anlayıp kendimi geri çekmeye çalıştım hayır, bekle dedi nefes nefese.Oda gelicekti kendimi sıkmaya çalıştım. Artık ritim tutmuştu buna daha fazla dayanamazdım bir anda tırnaklarını sırtıma geçirdi çok seksi bir şekilde gürültüyle inlemeye başladı bende daha fazla dayanamayım içine patlıyordum. Hayatım boyunca böyle bir zevk tatmamıştım. ikimizde nefes nefeseydik ben onun üstüne yığılmıştım. Harikasın armbar dedi kısık bir ses tonuyla.Ve öpüşmeye devam ettik.. 

O gece inanılmazdı.3 posta daha gitmiştim ve eğer imkanım olsaydı sonsuza kadar onunla yatakta kalmak isterdim. Birbirimize sarılıp uyuduk. Dünyanın en mutlu insanıydım. Sabah gözlerimi açtım adeta film sahnesi gibiydi. Altın sarısı saçları yastığa düşmüştü ve güneş vurdukça parlıyordu. Pürüssüz teni kendini belli ediyordu. işte hayalini kurduğum güzellik yanımda yatıyordu.Bir kadın nasıl günün her saaatinde güzel olabilirdi? Bir kaç dakika onu izledim. Sonra yataktan kalktım, boxerı bulamadım direk pantolonu giydim. Sanki dün gece 3 kilo vermiş gibiydim yorgundum. Elimi yüzümü yıkamak için tuvalalete gittim. Aynaya baktığımda şok oldum. Dudaklarım paramparça olmuştu. Suyu açtım yüzümü yıkadım.Bir avuç su azıma aldım dayanılmaz bir acı hissettim. Dilime baktım oda yara olmuştu kanamıştı. Sonra sibelin ve can denen lavuğun dedikleri aklıma geldi. Yavaşça arkamı döndüm ve nerdeyse bayılacaktım. Sanki kılıçla kesilmiş gibiydi.Ama acısını hissetmiyordum çok ilginç bir şekilde. Kendimi toparladım içeri geçtim. Selin hala uyuyordu. Yerde üstümü aramaya başladım bir kaç saniye sonra bulup giydim. Seline baktım, yaklaştım yanağına bir öpücük kondurdum.Ne olursa olsun onu seviyordum. Evden çıktım asansöre bindim bir üst kata çıktım. Anahtarı çıkardım eve girdim. Direk odama geçtim üstümü başımı çıkardım. içerden annem seslendi Oğlum sen mi geldin? dedi. Evet diye bağırdım. Beni bu halde görmesine izin veremezdim. Ardından duşa giriyorum diye bağırdım. Tamam dedi. Duşa girdim suyu açtım. Sırtıma sıcak su vurduğu anda dayanılmaz bir acı hissettim. Kendimi tuttum ama acının etkisiyle biraz bağırdım.Bir kaç saniye sonra annem geldi ne oldu oğlum? dedi. Kadında nasıl bir kulak var anlayamıyordum. Hiç su kaynar geldi birden dedim.Dur ayarını kısayım kombiden dedi gitti. içimden ah selin ah diyordum.

Duştan çıktım odama girdim. Kurulanıyordum o sırada telefonuma mesaj geldi. Baktım selin, Günaydın bebeğim. Yazmıştı.içim kıpırdandı bende Günaydın meleğim. Yazdım.Nerdesin diye sordu evde olduğumu duşa girdiğimi söyledim. Beraber kahvaltı yapmak istediğini söyledi gülerek tamam geliyorum cevabını verdim.Üstümü değiştirdim aşağı inmeden ufak bir şeyler atıştırdım anne ben çıkıyorum gelicem tekrar dedim. Başımı hep eğik tutuyordum görmesin diye. Tamam oğlum dedi arkamı döndüm annem çığlık attı. Döndüm ne oldu dedim bu sefer yüzümüde gördü. Noldu sana? dedi dehşete uğramış bir ifadeyle. Nolmuş anne iyimisin? dedim.Git aynada sırtına bak dedi. Koştum hemen odama baktım beyaz tişört giymiştim sırtı kalın çizgiler halinde kan olmuştu. Lanet olsun dedim bunu şimdi nasıl açıklayacam. Suyun etkisiyle yumuşayan yaralar kan atmıştı. Tişörtü değiştirdim koyu renk bişey giydim. içeri geldim anne hastanede sırtıma pasuman yaptırıcam merak etme dedim. Annem hiç bir yere gitmiyosun! diye bağırdı.Sen ne yaptığını zannediyosun bu yaralar ne yüzün gözün parçalanmış ne bunlar! diye bağırdı.Ne cevap vericemi bilemedim direk çıktım evden annem arkamdan bağırıyordu. Küfür ede ede alt kata indim kapıyı çaldım. Selin açtı kapıyı mutlu ve tatlı bir ifadeyle Hoşgeldinn.. dedi. Hoşbulduk dedim.Ne oldu ya dedi.Bir şey yok dedim hafif gülümsedim ayakkabılarıda alıp geçtim içeriye.. 

içeri geçtim direk salondaki koltuğa oturdum. Yanıma geldi oturdu. Eliyle yüzümü okşadı dudaklarıma baktı.Çok üzüldü gerçekten. Eğer sırtımı görse kahrolacağını biliyordum o yüzden hiç bahsetmemeye karar verdim. Master(bundan sonra armbar yerine master yazıyorum),Çok özür dilerim dedi.Öyle bir dedi ki,ben kahroldum onun üzülmesine dayanamıyordum. Dudağının kenarından öptüm üzülme dedim. Gözlerime baktı sırtına bakabilirmiyim? dedi. Sırtımda bir şey yok merak etme dedim gülümseyerek. Hiç zannetmiyorum dedi kararlı bir ses tonuyla.Ya boşver gel kahvaltımızı yapalım dedim ayağa kalktım.Önden yürürken sırtıma ufak bir tokat attı. Acıyla bağırdım. Hiç bir şey yokmuş öyle mi? dedi. Arkamı döndüm. Selin bunları kafana takıp üzülmeni istemiyorum tamam mı dedim. Master dedi içli bir ifadeyle gözleri doldu. Allah kahretsin dedi saçlarını geriye doğru atmaya başladı.Onu sakinleştirmeye çalıştım Selin bu yaralar umrumda değil sen mutlusun ben mutluyum bu yaralarda kanıtı olsun dedim güldüm.Oda güldü. Hadi dedim elinden tuttum. Beraber masaya oturduk.. 

Masada havadan sudan sohbet ederken selin sana bir şey soracağım dedim. Dün geceyle ilgili. Gülümsedi sor dedi. Iııı ikinci gelişimde içeriye şey yaptım hani içeriye pat.. geldim,bu sorun olmaz mı? dedim. Güldü merak etme sonrası için hap kullandım dedi. Ayrıca sadece ikincisinde değil diğerlerinde de içeriye geldin. dedi vurgulayarak sonra gülmeye başladı. Bende güldüm. Kahvaltımızı yaptık aramızda her şey mükemmeldi. Selin şimdi hastaneye gidip pasuman yaptırmam lazım. izninle gidiyorum dedim. Tamam bebeğim akşam haberleşiriz dedi. Gülümsedim tamam meleğim dedim. Dudaklarından kısa bir öpücük aldım.Çıktım evden. Sağlık ocağının yolunu tuttum. Girdim pasuman yaptırıcaktım dedim.Bir tane kapalı hemşire geldi ben yardımcı olayım dedi. Durumu anlattım sırtımda yaralar olduğunu temizlenmesi gerektiğini söyledim.Ben öyle diyince öyle bir bakış attı ki ne yapıcamı şaşırdım. Peki dedi. Biraz bekleticez sizi dedi. Ondan önce de şu aile hekimi mevzusu var bilirsiniz.Tc yi falan kontrol ettiler burası mı diye.Her neyse hemşire geldi yaraları temizledi falan dedim krem falan verebiliyomusunuz. Doktor beye sorun dedi. Teşekkürler dedim doktora sordum bepanthene sür dedi. Eyvallah dedim çıktım.Şimdi sıra selindeydi. Akşam seline sevgilim olurmusun diyecektim. Sonuçta resmi olarak sormam gerekiyordu. Yüzük falan almayı düşündüm sonra telefonum çaldı. 

Telefona baktım numara kayıtlı değil. Açtım alo dedim.Bir erkek sesi master dedi. Kimsin dedim.Şimdi söyliceklerimi iyi dinle dedi. Kimsin birader diye yineledim.Ben can dedi.Önce ayıkamadım hangi can diye sonra hatırladım o gece seline laf atan lavuk.Ne var lan dedim. Sakin ol master sana bazı şeyler söylemem lazım, biliyorum o gece söylememem gereken şeyler söyledim sarhoştum bunun için senden özür diliyorum ama sende burnumu kırdın yani ödeştik bu konuda dedi. Kısa kes lan hızlı söyle ne diyceksen dedim. Hatırlıyomusun seline sırtımdaki izler duruyo demiştim.Lan dedim sus senin azına sıçarım sus daha fazla konuşma kes sesini dedim. Master bir dinle! diye bağırdı.Ben kendimi zor tutuyordum. Onlar tırnak izi değildi dedi.Ne diyon lan? dedim.Ben selinle hiç birlikte olmadım onlar tırnak izi değildi dedi. Flört ettiğimiz süre zarfında beni ön sevişme bahanesiyle kırbaçlıyordu dedi.Bir an dondum kaldım Lan oğlum seni bulur gebertirim. Hayatımı yakarım seni bulur gebertirim anladın mı dedim. Kaç master kendini kurtar Selin sadist! dedi. Telefonu kapadı. inanmadım,inanmakta istemiyordum. Orospu çocuğu hırsından aramızı bozmaya çalışıyor diye düşünüyordum. Telefonu cebime attım yoluma devam etttim. 

Can puştunun söylediklerini kafamdan atıp seline ne hediye alıcağımı düşünmeye çalışıyordum. Selin üst düzey bir kadındı ve ona yakışır bir hediye almam icap ederdi.Ne yapsam diye düşünürken ekrem abiyi aradım. Biraz hoş beş muhabbet oldu durumu açıkladım akıl danıştım. Kız kaç yaşında? diye sordu. Kadın abi kadın dedim.Ne diyon lan? Boşver abi sen söyle işte ne alayım dedim. Oğlum yüzük almana gerek yok çıkma teklifi etmiycen mi dedi. Bende ne çıkması abi ilk okuldamıyız sevgilim olurmusun diycem dedim.Çok fark etti amına koyim dedi ekrem abi. Neyse ben ne biliyim oğlum al kafana göre bir şey dedi. Bende vay be bende abim bana akıl verir diye sevinçlen aradıydım iyi peki öyle olsun dedim. Oğlum illa hediye mi vermen lazım.Ben sana güzel sessiz bir mekan öneriyim. Rakınızı açarsınız balığınız mezeniz olur güzel güzel demlenir sohbet edersiniz o arada söylersin dedi. Harbimisin abi olur mu öyle dedim. Heralde lan sen bana güven dedi.Eee abi nerde bu dediğin yer dedim. Tarif etti falan tamamdır abi sen adamın dibisin dedim. Oraya gittiğinde benim ismimi verde saplamasınlar hesabı dedi. Tamamdır abi görüşürüz çok saol dedim kapadım. Peşinden selini aradım. 

Açtı telefonu efendim canım dedi. Naber selin? dedim.iyidir senden naber? dedi. iyiyim bende saol dedim. Akşam işin yok heralde.Hmm bir düşüneyim hayır var dedi.Ben bir bozuldum öylemi ne işin var? dedim. Seninle buluşucam dedi. Bana bir rahatlama geldi güldük falan kaçta alıyım seni dedim.21.00 da çıksak olur mu dedi. Tamam sıkıntı yok akşam görüşürüz meleğim dedim. Görüşürüz bitanem dedi kapattı. Onun tatlı sesini duyduktan sonra Can'ın söyledikleri kafamdan uçup gitmişti bile.Eve gittim ne giyceğimi ayarladım sonra çıktım babamın yanına gittim. Akşam işim olduğunu biraz paraya ihtiyacım olduğunu söyledim.Çıkardı verdi geç kalma dedi. Tamam baba teşekkürler dedim.Çıktım uğurla buluştum. işte biraz sohbet ettik başımdan geçenleri anlattım geceyi falan Olum sen naptın lan dedi. Kanka her şey çok hızlı oluyo bu akşamda teklif edicem dedim. Kanka valla ben hala inanamıyorum o bu yaşta sen bu yaştasın nasıl oluyo falan dedi. Dedim aşkın gözü körmüş hakkat. Gülmeye falan başladık iki muhabbet daha döndü dedim kanka ben artık gidiyim hazırlanıyım. Tamam kardeşim ama dikkat et kendine bir şey olursa ara direk dedi. Eyvallah kardeşim dedim selamlaştık eve gittim. Yattım yatağa biraz dinlendim sonra pc de takıldım babam falan geldi saat 20.30 olmuştu.Ben hazırlanmaya başladım gayet janti olmuştum babamın gömleklerinden biri arakladım harbi fenaydı.Üstümede paltomu çektim hazırdım. Annem yüzüme bakmıyordu olayı babama anlattı mı acaba diye merak ediyordum.Ama kafam selin ile meşgul olduğundan takmıyordum pek. Selam verdim çıktım evden saat 21.00 olmuştu neredeyse. Selin'i aradım açtı direk nerden alayım seni canım dedi. Bende yol üstünde yakın biyeri tarif ettim o direk şirketten çıkmıştı. Tamam dedi kapadı. Bende minibüse atladım tarif ettiğim yere doğru gitmeye başladım.

Dediğim yere vardım indim minibüsten. Biraz bakındım selinimin arabasını gördüm bekliyordu. Gittim bindim arabaya yine muhteşem bir koku karşıladı beni. Nasılsın bitanem dedim. Gözlerimin içine aşkla bakıyodu kalbimi söküp alıcaktı. Yaklaştı dudağımdan bir öpücük aldı çok iyiyim sen nasılsın? dedi. Bende çok iyiyim dedim biraz bakıştık. Gidelim mi? dedim.Oda tatlı bir ifadeyle gidelim dedi yola çıktık. Yolda havadan sudan muhabbet ettik falan yeride tarif ettim mekana vardık. Denize sıfır çok lüks değil ama ilgi çekici bir yerdi. içeri geçtik garsonlar karşıladı cam kenarında bir masaya geçtik. Mekan camekandı yani kenarlar duvar değildi camdı. Sonra garson geldi ne alırsınız falan derken arkadan başka bir adam geldi. Tekrar bize hoşgeldiniz dedi garsona döndü rıfatçım dostum ekrem beyin misafirleri haberiniz olsun dedi güldü. Garson peki efendim dedi. Diğer adam bize afiyet olsun iyi akşamlar dedi gitti. Ekrem abi adamı benden önce aramıştı bile. Adamın dibiydi.Biz söyledik balıkları mezeleri bir tane de 35'lik söyledim. Hafif başlayalım diye. Selin çok mutluydu gözlerinin içi gülüyordu, benimde öyleydi.Çok güzel anlaşıyorduk espriler falan harikaydı. Sonra masamız dolmaya başladı önce mezeler geldi ardından balık rakımız da geldi. Balığımızı yedik rakı eşliğinde ikimizinde bir duble gitmişti. ikincileri doldurdum balığımız bitmişti. Boş tabakları aldılar istediğim vakte geldik. Meze rakı ve selinim.. Muhabbet açılmaya koyulaşmaya başlamıştı. ikinci dubleleride bitirdik Üçüncüye geçtik şişe bitmişti.Bir 35 lik daha söyledim.Bu kadar gideceğini tahmin etmemiştim.Üçüncü dublemizi içerken lafı kendime çektim. Selin,biliyorum bazı şeyler için kendini suçlu hissediyorsun. Sicilimi yakmam para cezası almam ve şu... yaralar için.Ama bunların hiç biri senin yüzünden olmadı.Ben istediğim için oldu.Ben seni istediğim için oldu dedim. Master diye lafa giricek oldu susturdum. Selin hiç bir şey umrumda değil ne yaş farkı ne toplum baskısı ne geçecek yıllar hiç bir şey dedim. Sadece seninle olmak istiyorum. Sevgilim olur musun? dedim. Kalbim çıkacaktı tutamayacaktım biliyordum. Elimi kalbime götürdüm zapt etmeye çalışıyordum gerçekten başım dönüyordu. Selin bardağa bakıyordu gözleri dolmuştu. Master senin hayatınla oynamaya hakkım yok üzgünüm dedi masadan kalktı bende kalktım selin lütfen dur dedim ama master lütfen dedi.Ve yürüyüp gitti. Sandalyeye çöktüm. Sessizce ağlamaya başladım. Kendimi tutmaya çalışıyordum.Bir kaç dakika sonra hesabı istedim. Garson getirirken ilk başta gelen diğer adam hesabı elinden aldı yanıma geldi. Bana takma kafana kardeşim düzelir her şey dedi.Ben kendimi toparladım eyvallah abi dedim elimi uzattım hesabı almak için adam duraksadı kardeşim bu akşamlık bendensin dedi.Abi olur mu öyle şey dedim itiraz istemiyorum dedi. Ekrem benim çok eski arkadaşım senden de bahsetmişti dedi.Bu akşamlık bendensin dedi. Hafif tebessüm ettim teşekkürler abi dedim. Taksi çağırayım mı kardeşim dedi.Yok abi yürüycem biraz dedim. Elini sıktım çıktım mekandan. Sahilde yürüdüm kayalığa oturdum. Hüngür hüngür ağlamaya başladım..
Sabaha kadar kayalıklarda oturup ağladım. Tekelden içkide alamadım saat 10'u geçtiği için. Saat 4 civarı kalktım ağır ağır yürümeye başladım.eve doğru giden istikamette yürüyordum. Arada kafamı çevirip yola bakıyordum.10-15 dakika yürüdüm sonra bir taksinin geldiğini farkettim.Çevirdim bunu selam vererek bindim. Tarif ettim yeri gitmeye başladık. Tabii ben ağlamaktan gözler şiş tüm gece soğuk yemişim sahilde. Taksici zor bir gece mi geçirdin kardeşim dedi. Döndüm biraz öyle oldu dedim. Neyse eve geldik verdim parayı indim. Saat sabah 4.30 falandı. Girdim anahtarla herkes uyuyodu. Yattım yatağıma gözlerimi tavana diktim o sırada can'ın söyledikleri aklıma geldi Selin gerçekten sadist miydi? Bana en büyük acıyı bu şekilde yaşatacağını bildiği için mi bunu yapıyordu? Bu düşüncelerle uyuya kaldım. Ertesi gün öğlen uyandım. Telefona baktım dünden kalan cevapsız aramalar. Babam kaç kere aramış uğur ali falanda aramış. Attım kenara tuvalete girdim. Elimi yüzümü yıkadım çıktım. Evde kimse yoktu.O sırada telefonum çaldı arayan babamdı. Açtım efendim dedim. Dün kaçta geldin eve dedi. Baba gerçekten zor bir gündü sonra konuşalım tamam mı dedim. Peki dedi kapadı. Anlayışlı bir babam olduğu için şükrettim. Kahvaltımı yaptım. Kendimde değildim sarhoş gibiydim. Aklımda hala selin vardı.Çıldırmak üzereydim. Kahvaltımı yaptım kendimi toparladım. Duşa girdim çıktım ardından açtım kapıyı alt kata indim. Gayet kararlı bir şekilde kapıyı çaldım. Kapıyı oya teyze açtı. Merhaba oya teyze nasılsın dedim sevecen bir ifadeyle. iyiyim mastercım sen nasılsın? dedi. iyiyim bende ya selin ablaya yurt dışıyla ilgili bir gelişme var mı diye sorucaktım evde mi? dedim. Iıı yok selin ablan sapancaya gitti dedi. Nasıl yani ne zaman gitti dedim. Dün gece çıktı yola bir süre orda kalıcağını söyledi dedi.E dedim şirket iş güç nasıl olucak.Bir kaç gün izin almış. Ondan sonra da 2 saat erken kalkarım giderim dedi dedi. Bende bozuntuya vermemeye çalıştım tek mi kalıyo orda dedim. Evet dedi. Korkmuyo mu tek başına oralarda dedim.Yok komşularımız çok iyi orda hem alışkın o korkmaz dedi. Peki dedim görüşürüz ara sor  istersen mastercım görüşürüz dedi. Kapadı kapıyı. Ağır ağır merdivenlerden çıktım eve girdim. Kendimi attım yere. Gözümden bir iki damla yaş süzüldü.Ne yapıcamı düşünmeye başladım..

Meleğim hayatımdan çekip gitmişti. Artık hiç bir şey hissedemiyordum.Ne başka kızlar ilgimi çekiyor,ne arkadaşlarımla takılırken kafam dağılıyordu.Tek derdim vardı o da selin. idmanlara tekrar başladım.2 hafta gitmemiştim biraz formdan düşmüştüm.Ama elimde olmadan daha agresiftim.Bir gün antremanda hoca yeni bir teknik gösterdi. Bunu karşılıklı olarak çalışın sertlik yüzdesi %40 dedi. Hadi başlayın. Partnerler sürekli değişiyordu. Karşıma kimin geldiğini umursamadan var gücümle saldırıyordum. Karşımdaki de sinirlenip saldırıyordu. Hocanın dikkatini çekti beni bir kere uyardı. ikinci oldu üçünsünde Master sen bugünlük izle antremanı dedi.ilk defa hocama karşı çıkıp hayır hocam dövüşücem dedim. Gayet sakin peki o zaman dedi eldivenlerini giydi. Salonda iki hoca vardı bitanesi diğerleriyle ilgileniyordu.Biz hocayla köşeye geçtik. Hadi dedi. Gardımı aldım saldırmaya başladım.Her yumruğumdan ustaca kaçıyordu ama karşılık vermiyordu. Yumruğumu kaldırdım fake atıp bacaktan daldım. Beni tuttu kaldırıp yere vurdu.Üstüme çıktı yumruklamaya başladı. Göğüs kafesime baskı yapıyordu çok acıyordu.Ama çok hırslanmıştım.Diz darbeleriyle üstümden atmaya çalışıyordum bir yandan da yüzümü koruyordum. Hoca yumruklama devam ediyordu.Bir an durdu fırsattan istifade ters bir hareketle yuvarladım üste çıktım. Deli gibi yumrukluyordum defalarca vurduktan sonra hoca yumruğumu tuttu beni kendine çekti. Armbar'a yatırdı.(bilmeyenler google dan baksın)Kolumu kapmıştı.Pes et dedi.Çırpınıyordum ama az daha zorlasa kolumu kıracaktı.Pes et diye yineledi. Kolumu kurtarmaya çalışıyordum deli gibi çırpınıyordum. Sonra bıraktı aynı şekilde boynumdan tutup triangle'a aldı. Nefesim kesilmişti.Pes et dedi tekrar. Yumruklama çalışıyordum gözüm kararmıştı. Bacaklarıyla boynumum iki tarafını kenetlemişti nefes alamıyordum.Pes etmeyecektim umrumda değildi.Çırpınmaya devam ettim ardından elim kolum kesildi, bayıldım.Ayıldığımda herkes başımdaydı hoca yüzüme su falan atıyordu. Tamam herkes işine dönsün diye bağırdı. Beni ağaya kaldırdı.Gel seninle biraz yürüyelim dedi. Soyunma odasına gittik. Noldu master dedi kararlı bir ses tonuyla. Kız arkadaşım beni terk etti hocam dedim. Kafasını eğdi hmm dedi. Kendime gelmiştim hocam özür dilerim kusura bakmayın dedim. Kaç yıllık öğrencimsin ilk defa böyle bir şey yaptığını görüyorum dedi. Sorun yok üstünü giy eve git kafanı topla biraz dedi. Peki hocam teşekkürler dedim. Hoca idmana geri döndü. Bende kafamda sorularla giyinmeye başladım. 

Selinden ne bir haber alabiliyordum ne sesini duyabiliyordum. Temelli gitmiş geri dönmemişti. Aylar geçti hayatım monotonlaşmıştı.O olmadan her şey yarımdı benim için.26 haziranda besyo spor akademisi mülakatlarına girdim. Selinle olan olaylar başlamadan önce martın başında ygs'ye girmiştim.216 puan aldım. Mülakatlar 4 gün sürdü.ilk 20 arasına girdim okulumu kazandım. Babamla beraber çalışıp paramı kazanıyordum. Para biriktiyordum. Arkadaşlarla tatile gidecektik. inanın onca süre zarfında selini hala unutamamıştım. Kendime inanamıyordum bir kadın hayatımı nasıl bu kadar ele geçirebilirdi. Arkadaşlarım bu duruma çok üzülüyordu eskisi gibi makara yapıp gülemiyordum.Bir gece üç kişi rakı sofrası kurduk oturduk.bir kaç saat sonra Ekrem abim de bize katıldı yanında bir 70'lik daha getirmişti. Gittikçe açılmaya dökülmeye başladım. 

O giderken benide götürdü abi dedim. beni yarım bıraktı.Bir daha asla mutlu olamıycam hiç bir kadınla birlikte olamıycam dedim. Bunu o kadar içten söylemiştim ki arkadaşlarımın bile gözleri doldu. Ekrem abi bilirim kardeşim bilirim dedi.Ama inan acın hafifleyecek geçicek dedi. Biraz tebessüm ettim hiç sanmıyorum abi dedim.Bir kaç dakika böyle devam ettik. Ekrem abi lafa girdi. Hiç gitmeyi düşündün mü dedi. Nereye abi dedim. Kızın yanına dedi.Abi evet seviyorum çok seviyorum ama benimde bir gururum var bilirsin dedim. Beni masada o şekilde bırakıp çekip gitti. Hemde en mutlu günümde. Yapamam gidemem dedim. Eğer seviyorsan gururunu bir kenara bırakıcaksın dedi.Abi gidip ne diycem dedim istemiyo beni işte bıraktı gitti dedim. istemeseydi yüzüne karşı derdi evinden de ayrılmazdı. Senden uzak kalmak için 2 saat yol gitmezdi her gün dedi.Ne demeye çalışıyosun abi dedim. Kız seni düşünüyo işte olum biliyo aranızdaki imkansızlıkları seni umutlandırıp hayatını batırmak istemiyo şimdi evet seviyosun ama 10 yıl sonra sen en cafcaflı dönemindeyken o yaşı ilerlemiş bir kadın olacak.O zamanda sevecekmisin dedi.Ben dublemi bitirdim. Evet abi dedim kararlı bir ses tonuyla.O zamanda seveceğim. Tamam o zaman dedi yarın beraber gidiyoruz.Ben ben.. Olmaz abi dedim. Koçuum yarın gidiyoruz bu böyle sürmez seni kaç aydır bekliyoruz kendine gelsin diyoruz arkadaşların beni aradı durumu izah etti kimseyle görüşmüyomuşsun aslanım yazık değil mi sana? dedi.Ali dubleleri yeniledi.Bir nefes çektim düşünmeye başladım. Tamam abi yarın gidiyoruz dedim. 

Geceyi sohbet muhabbetle bitirdik. Sabah oldu, biraz heyecanlıydım birazda korkuyordum.Çünkü neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Kahvaltımı yaptım çayımı içerken ekrem abiyi aradım. Hazırmısın aslanım dedi. Hazırım abi nerdesin dedim. Yarım saate kapının önüne çık alıcam seni hadi görüşürüz dedi kapadı. Uğurla ali'ye de haber verdim onlarda hava değişikliği olsun bizde gelelim dediler. Gideceğimiz yer iki saatlik yol daha uygun bir yalan bulamadılar amk. Neyse ekrem abi geldi uğurla aliyide almış. Bindik arabaya çıktık yola. Master sen evin yerini falan biliyosun dimi dedi. Hatırlarım abi dedim daha önce gitmiştim. Baya bi gittik 1 saat sonra mola verdik bir yerde çay sigara yaptılar falan. Ekrem abi heyecanlımısın master hiç konuşmuyosun dedi. Bilmiyorum abi çok değişik dedim. Güldü merak etme iyi olucak güven bana dedi. Biraz daha muhabbet ettik sonra çıktık yola devam ettik.1 buçuk saate yakın yol gittik en son giriş yaptık sapanca'ya.Yolları gördükçe hatırlıyordum bir yerde tıkandım yok burdan değildi falan biraz kaybolduk. Aradık falan en son tanıdık bir yer gördüm heh işte burdan dedim yola girdik.Bir kaç dakika sonra uzaktan evi gördüm. işte abi şurası dedim. Tamamdır koç dedi evin önüne doğru yanaştı. Kalbim çıkıcaktı yerinden bana baktı. Hadi aslanım git hallet şu meseleyi dedi. Tamam abi dedim kapıyı açtım indim. Bunlarda indi sigara falan yaktılar.Ben eve doğru yürümeye başladım. 

Bahçenin kapısını açtım. Kapıya doğru yürümeye başladım. Dizlerim titriyordu. Kapıya yaklaştım elimi titreye titreye kapıyı çaldım beklemeye başladım. Bayılacaktım gerçekten midem bulanıyor ve başım dönüyordu.Bir dakika kadar bekledim tekrar çaldım. Yine açan olmadı bu sefer zili fark ettim zile abandım.Bir iki dakika bekledim ama kapı açılmadı. Döndüm arkama gözümde biriken yaşı sildim. Yürümeye başladım. Bahçenin kapısı tekrar açtım son bir kez eve bakıp kapıyı kapadım. Ekrem abiler gördü beni noldu master dediler şaşırmış bir ifadeyle. Evde yok diycektim sesim çok titrek çıktı boğazımı temizledim evde yok abi dedim. Gözlerindeki üzüntüyü fark edebiliyordum. Ekrem abi kendini toparladı bir yere gitmiş gelir birazdan lan dedi gülümseyerek.Ben kafamı salladım ekrem abi yanıma geldi elini omzuma attı. Oğlum sen bu hale düşücek adammısın lan dedi. Seni kaç yıldır tanıyorum kafanı bir kere eğik görmedim hatta kafanı eğmemek için azmı dayak yedin milletten az mı kavga ettin dedi.Yok abi onunla alaka...  bırak şimdi. Bana bak dedi karşıma geçti.Sen hakikaten yaşıtlarına göre üst düzey bir çocuksun. Keza arkadaşlarında öyle. Davranışların düşünce yapın olayları çözüşün.Az şey başarmadınız üçünüz dedi. Aliyle uğur bana bakıp gülümsüyordu.Şimdi kendini topla master hadi koçum dedi. Tuttum sarıldım ekrem abiye.Abi sen varya adamın dibisin dedim. Güldü.Ayrıldık sonra hadi bakıyım hazır buraya kadar gelmişiz az yürüyüş yapalım havasıda temizmiş buranın dedi. Güldüm abi havası temiz diyosun az önce sigara yaktın dedim.O da güldü o başka o başka lan dedi. Hepimiz gülmeye başladık. Hadi biraz yürüyelim dedi. Yürümeye başladık.1-2 saat dolaştıktan sonra tekrar geldik. Saat öğlen 3 falandı. Sonra durdum.Abi bunun arabası nerde dedim. Hepsi şaşırdı aynen lan falan dedi uğurlar. Geldiğimizde de görmedim heyecandan aklıma bile gelmedi dedim. Ekrem abi bir duraksadı istanbula mı gitti yoksa falan demeye başladı.Ben yine kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyordum.Ne yapıcağımızı düşünmeye başladık.Abi burda çilingir bulabilirmiyiz kapıyı açtırsak dedim. Master üzüntüne veriyorum bu saçma fikrini dedi ekrem abi. Tekrar istişare yapmaya başladık. Nerde olduğunu bir şekilde öğrenmemiz lazımdı.Ama nasıl yapıcaktık. Saat 6 ya yaklaşmıştı. Biraz daha konuştuktan sonra abi yapıcak bir şey yok.Şansımızı denedik olmadı. Hadi gidelim dedim. Ekrem abi dur master biraz daha bekleyelim dedi.Abi akşam üstü trafiğine kalmadan gidelim geleceği yok bunun dedim. Gittim ön koltuğa oturdum. Onlarda çaresiz kabul ettiler. Ekrem abi beni teselli edicek cümleyi arıyodu ama bu sefer bulamadı yüz ifadesinden belliydi. Arabayı çalıştırdı geri geri çıkmaya başladık.Tam arabanın burnunu kıvırdık yola giricez yanımızdan koyu kahve bir volvo geçti.Dur abi dur diye bağırdım. Plakaya baktım. Heyecandan zar zor okudum.Bu selinin arabasıydı.

Bu o abi o diye bağırdım. Tamam aslanım sakin ol giriyorum peşinden dedi. Heyecandan harbi kendimi kaybetmiştim. Arkadan ali kanka tamam heyecan yapma kızla sakin sakin konuş ben çözeceğine inanıyorum dedi. Uğurda destek verdi.Abi durdur arabayı dedim. Durdu.Selinin arabasının 100  metre önündeydik. Arabayı park etti. indi direk eve doğru yürümeye başladı. Biraz bekle abi dedim. Kendimi toparlamaya çalıştım.Bir kaç dakika sonra tamam abi arabayı evin önüne çekelim dedim. Haraket ettik, evin önüne park etti ekrem abi. indim arabadan. Bunlarda indi.Biz şu tarafta takılıyoruz masterım hadi git sen dedi ekrem abi. Arkamı döndüm yürüyodum uğur bağırdı master! döndüm arkama Bol şans kardeşim bir şey olursa burdayız dedi. Elimi kaldırdım eyvallah manasında. Bahçenin kapısını açtım kapıya doğru yürüdüm.Bu sefer gayet kararlı bir şekilde kapıyı çaldım. Kendimi kontrol ediyordum gayet sakindim.Bir kaç saniye sonra açtı kapıyı. işte aylardır görmediğim meleğim karşımdaydı. Görmeyeli daha güzelleşmişti gerçek bir melek gibiydi. Beni görünce donakaldı sonra kapının önündeki arabaya baktı anlamıştım dedi. Hiç yüz ifademi bozmadan içeri davet etmiycekmisin? dedim. Master dedi gözlerime bakarak Yaşadığımız onca şeyden sonra en azından bunu bana borçlusun dedim. Gözlerini devirdi kenara çekildi. içeri geçtim en son 4 yıl önce girmiştim bu eve. Dizaynı değişmişti. Gittim koltuğa oturdum. Kafamı toplamaya çalışıyordum.. 

Geldi karşıma oturdu gözlerime bakamıyordu.Bir kaç dakika sessizce oturduk. Ardından lafa girdim neden selin? dedim. Seni ne kadar sevdiğimi, gidişinin beni mahvedeceğini bile bile neden beni bırakıp gittin. Cevap vermiyordu. Kendime hakim olmaya çalışıyordum o,hem hayatımın aşkıydı hem de en öfkeli olduğum insandı. Sırf benden ayrılmak için buraya geldin.Her gün kaç saat yol çekiyorsun değermiydi? dedim. Korkak gibi kaçacağına benim gözlerime bakıp seni istemiyorum master hayatımdan çık demen bu kadar mı zordu yani? Aylardır seni görmüyorum sesini duymuyorum ve yaşamıyorum biliyormusun? dedim. Kafasını kaldırmıyordu ellerini birleştirmiş burnunun üzerine koymuştu. Selin! diye bağırdım bir an irkildi. Baktığım her yer sallanıyordu kendimi iyi hissetmiyordum. Cevap vermeden susucakmısın böyle? hadi bana master ben seni sevmiyorum hayatımdan çık de siktir olup gideyim burdan dedim. Hala cevap vermiyordu. Gözlerinden süzülen yaşlar yere düşüyordu.Onu ağlarken görünce gerçekten içim parçalanırdı ama ona öfkeliydim.Bir kaç saniye ona baktım o bana bakmıyordu.iyi dedim ayağa kalktım. Madem öyle, bende giderim etrafımdaki insanlara yaşıyomuş taklidi yapmaya devam ederim. Artık burda kalmana gerek yok evine dönebilirsin merak etme bir daha karşına çıkmıycam diyip kapıya doğru yürüdüm. Kapıyı açtım arkamdan master diye seslendi. Kapıyı tekrar kapadım arkama döndüm. Gözleri kıpkırmızı olmuştu. Bana doğru yürüdü yaklaştı. Elini yüzüme koydu.Bir iki saniye sonra elini tuttum indirdim. Gözlerime baktı sana senin hayatınla oynamaya hakkım yok demiştim.Çünkü aramızda olanlar doğal değildi. Seninle hiç birlikte olmamalıydım yardım istememeliydim biliyorum ama... dedi parmağımı dudaklarına koyup susturdum. Benimle birlikte olmaktan pişman olduğunu mu söylüyorsun? dedim. Hayır öyle değil dedi lafa girdim. Oysa beni hayatımda en çok mutlu eden şey seninle birlikte olmaktı. Hayalim gözümü ilk açtığımda yanımda seni görmekti. Gece sana sarılıp uyumaktı.Ve sen bana bundan pişman olduğunu mu söylüyorsun? dedim. Master bir an boşluğa düştüm ve sen beni yakaladın.iyi bir insandın ve yakışıklıydın ilk başlarda amacım yoktu seninle sadece vakit öldürüyordum ama sonra senden hoşlanmaya başladım ve daha kötüsü... Sana aşık oldum.Ve sende bana aşık olmuştun bu çok tehlikeliydi bizim için her şeyi herkesi karşına alıyordun ve bu senin hayatına mal olucaktı master.. dedi. Selin dedim yüzünü avuçlarımın arasına aldım.Biz birbirimizi seviyorken kimse bizim karşımızda duramaz zaten. Benim kimseyi karşıma aldığım yok dedim. Yanağına yaklaştım öptüm o kadar özlemiştim ki kokusunu içime çeke çeke uzun süre öptüm. Gözünden damlayan bir damla yaş dudaklarıma gelmişti.Çekildim gözlerini sildim, sonra sarıldım. Selin,ben hayatımda hiç dilek tutmamıştım kimse için dua etmemiştim.Ama aylarca Allahtan seni diledim.Ve hayatımda kimseye yalvarmadım.Ama sana yalvarıyorum. Lütfen,beni öldürme dedim. Kollarını boynumdan çekti gözlerime baktı. Aramızda 10 santim vardı.Sen beni bırakırsan ölürüm ben dedim. Benimde gözlerim dolmuştu. Sonra yaklaştı dudaklarıma kapandı.O kadar özlemiştim ki,ona öylesine aşıktım ki..artık o beni bıraksa bile ben onu bırakmayacaktım..

Bir süre öpüştük doyamıyordum ona. Sonra kendimi geri çektim. Alnımı alnına dayadım. Nefesini hissediyordum.Bir daha ayrılmıycaz söz ver bana dedim. Eliyle saçlarımı okşuyordu Söz.. dedi. Kısa bir öpücük daha aldım ıslak dudaklarından. Sonra geri çekildim. Birazdan geliyorum dedim. Evden çıktım ekrem abilerin olduğu yere doğru yürümeye başladım. Uğurla ali sigara içip konuşuyorlar ekrem abide yanlarında volta atıyordu. Islık çaldım dönüp bana baktılar.O an ekrem abinin yüzündeki ifadeyi görüceksiniz beyler.Öz kardeşi olsam bu kadar meraklı istekli bakardı bana. Yaklaştım Tamam abi dedim. Nasıl tamam dedi gülerek. Bildiğin tamam abi hallettik dedim.O an uğurla ali bağırmaya başladı ıslık falan çalıyorlar ekrem abide bana sarıldı. Aslanım benim dedi. Uğurla alide sarıldı gülüyoduk hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım az daha zorlasam uçacaktım.Abi siz gidin. Galiba ben gece burdayım dedim. Gülmeye başladılar tamam koçum nasıl istersen babanı ara ama dedi. Tamam abi ararım merak etme dedim. Hepsiyle selamlaştım yolcu ettim bunları gittiler.Ama hepsi çok sevindi gerçekten benim kadar sevindiler.Eve tekrar girdim. Selin bana baktı gülmeye başladı. Hava sıcak olmasaydı şurda bi şömine yakardık romantik olurdu dedim. Güldü gerek yok şömineye falan dedi öptü beni. Karnım acıkmaya başlamıştı akşam ne yiyelim dedim. Bilmem ne yapalım? dedi.Bir dakika önce şu işi bir halledeyim dedim babamı aradım. Akşam alilerde kalıcağımı merak etmemesini söyledim. Tamam dedi kapadı.Şimdi dedim. Hatırladığım kadarıyla burda mangal vardı?.Biraz düşündü evet var dedi. Güzeel dedim meleğime güzel bir et yapıyım o zaman dedim boynundan bir derin bir öpücük aldım güldü oda.Bir kadın nasıl bu kadar güzel kokabilirdi aklım almıyordu. Parmaklarını dudaklarımda gezdirdi yapabilirmisin ki? dedi. Parmağından öptüm sen istersen yapamayacağım şey mi var? dedim. Gözlerinin içine bakıyordum yaklaştı dudaklarımdan öptü beni.Yok.. dedi.Şimdi et almaya gidiyorum sende mangalı hazırla olur mu dedim. Olur aşkım dedi. Ulan bir insan daha ne kadar mutlu olabilirdi ki.Zirvedeydim emindim bir insan benden daha mutlu olamazdı amk.Çıktım evden heyecandan arabanın anahtarınıda almamıştım eti nerden alabilirim diye de sormamıştım. Gülerek döndüm eve..
Gittim et aldım kömür aldım bir şişede şarap aldım döndüm eve.Oda bahçeye mangalı hazırlamıştı. Hava kararmaya başlamıştı ve muhteşemdi. Gündüzün o yakan sıcağı gitmişti gayet hoş bir hava gelmişti. Mangalı yaktım o da bahçeye masamızı hazırladı. Sürekli karşılıklı espri yapıp gülüyorduk, harikaydı.Etleri pişirdim o da şaraplarımızı doldurmuş masada beni bekliyordu. Masaya geldim etleri koydum. Yemeye başladık.Her şey MÜKEMMELDi... 

Yemeğimizi bitirdik 3. kadehlerimizi içiyorduk. Dünya üzerinde böyle bir güzellik olamazdı. Kadehi tutan elleri o kadar zarif ve güzeldi ki.. Güzel kırmızı bir elbise giymişti makyajı sade ve güzeldi. Saçları karanlıkta bile parlıyordu. Gözleri ışıl ışıldı.Çok tatlı bir muhabbet dönüyordu aramızda.O anlarda kurşun yesem hissetmezdim. Etrafımda ne olup bittiği umrumda değildi. Sadece o umrumdaydı. Onun yokluğunda neler yaptığımdan bahsettim.O yokken spora daha hırslı bir şekilde asılmıştım.Ve zaten iyi olan vücudum zirveye oynuyordu. Görüşmeyeli baya şişmissin master nasıl yaptın böyle? dedi. Senin hasretin sayesinde dedim. Yine gülümsedi kafasını eğdi, sonra tekrar gözlerime baktı. Yaklaşık iki saat şarap içip muhabbet ettik.En son şişenin dibini görmüştük. Bana içeri geçelim mi artık? dedi. Tamam şu mangalı falan kaldırıp geliyorum dedim. Tamam bebeğim dedi içeri geçti. Mangalı temizledim gittim yerine koydum masayı kaldırdım falan sonra içeri geçtim. Sırtını yastığa yaslamış bir şekilde koltukta yatıyordu.Tek bacağı havadaydı kısa kırmızı elbisesi pürüssüz bacaklarından aşağı sarkıyordu.Ona doğru yaklaştım ayaklarının dibine oturdum. Bana çok seksi bakıyordu. Eminim bunca olaya inandınız ama buna inanmayacaksınız. Seline aşık olduğumdan beri masturbasyon yapmamıştım.Ve onun yokluğunda da sadece iki kez yapmıştım. Haftalardır boşalmamıştım ve o görüntüyü görünce direk penisim harekete geçmiş zevk sıvılarını salgılamaya başlamıştı hissediyordum. Bana parmağıyla gel işareti yaptı. Bende bu sefer olmaz burda da yatak odasının yerini bilmiyorum dedim. Güldü bütün ciddiyeti bozdun dedi. Ciddi olmak isteyen kim dedim gülerek. Ayağa kalktım elimi uzattım tutup kalktı. Beni takip et o zaman dedi gülerek.. 

Yatak odasına girdik. Tişörtümün yakasından tuttu kendine çekti.Öpücek sandım gözlerimi kapamıştım ama o nefesini verip geri çekildi gözlerimi açtım bu sefer dudaklarıma dil darbeleri atmaya başladı. Ardından çeneme ve boynuma indi.Bir çırpıda tişörtümü çıkarttı fırlattı attı.Çekti beni yatağa itti. Kontrol tamamen ondaydı.Ve kontrolün onda olmasını seviyordum. Yavaş yavaş üstüme çıktı. Göğsümden başladı mideme kadar öperek indi. Ardından kemerimi çözdü pantolonumu çıkardı. içimden dedim iyi ki gelmeden tıraş olmuşum ve şekil bir boxer giymişim diye. Boxerın üstünden okşamaya başladı ama boşalmak üzereydim. Selin dedim yine mi master.. dedi.Ne yapayım elimde değil dedim. Güldü yukarı çıktı dudaklarıma yapıştı. Muhteşem öpüşüyordu artık bende ondan bir iki numara kapmıştım. Elimi beline attım bel gamzesi vardı orayı okşuyordum diğer elim omuzundaydı muhteşem öpüşüyorduk. Dilini çok iyi kullanıyordu beni çıldırtıyordu. Saçları göğsüme düşmüştü ve gıdıklıyordu.Bu yüzden çevirip ben üste geçtim. Uzun süre öpüştük sonra boynuna indim çok seksi inliyordu nefes alış verişi hızlanmıştı. Boynundan göğsüne indim. Elimi belinin altına soktum oda kendini biraz havaya kaldırdı. Sütyenini çözdüm çıkardım attım. Pürüssüz muhteşem göğüslerini öpmeye yalamaya başladım. Nefes alış verişi gerçekten hızlanmıştı ve inliyordu. Beni kendine bastırıyordu. Ordan göbek deliğine ve kasıklarına indim.Çok arzuluydu saçlarımı ve yüzümü okşuyordu.Üstünden attığı belinde takılmış olan elbisesini çıkardım. Karşımda kırmızı kiloduyla kaldı.Önceki seferdeki gibi sırıl sıklam olmuştu. Sıvısı kasıklarından süzülüyordu. Bacağından başlayarak sıvının aktığı yerleri yaladım ve kaynağına ulaştım.Çıldırmıştı kilodu kenara çektim direk yalamaya başladım. Artık daha tecrübeliydim ve nereyi yalamam gerektiğini biliyordum. Dakikalar içinde orgazm oldu eliyle saçlarımı sıkmıştı acıtmıştı. Yerimden doğruldum kilodu çektim bacaklarından kurtarıp fırlattım attım. Beni kendine çekti öpüşmeye başladık. Dilimi azına çekti emmeye başladı. Sonra ufak bir ısırık atıp tekrar dudaklarıma yapıştı. Yüzümde sıvının bulaştığı yerleride yalıyordu.Bu ana kadar çok iyi dayanmıştım kendimi kasmıştım boşalmamak için.Ama artık dayanamıyordum.Öpüşürken kendimi bir santim geriye çekip selin dedim. Bacaklarını kenara aldı eliyle penisimi düzeltti ve beni bir anda kendine çekti. inlemiştim.Yaşadığım zevkin tarifi olamazdı. Dudaklarıma tekrar yapıştı ve o anda iliklerime kadar boşaldım.Çok fazla boşalmıştım hissetmiştim. Orgazm sırasında dudaklarımız hiç ayrılmamıştı ve diliyle sürekli beni uyarmıştı. muhteşem bir zevk yaşamıştım. içinden çıkmadım o şekilde sevişmeye devam ettik.10-15 dakika sonra ikinci posta için hazır olduğumu hissettim. Beni ters çevirdi o üstüme çıktı. Dudaklarımız ayrıldı kendini doğrulttu. Ellerini yatağın başına koydu yavaş yavaş kalçasıyla git gele başladı.Ben çıldırmak üzereydim ellerimle vücudunu okşuyordum pürüssüzdü muhteşemdi.Git gide hızlandı zıplamaya başladı artık bende karşılık veriyordum ama bu zevke dayanamıyordum çok fazlaydı.Bir kaç dakika böyle devam ettik sonra eğildi tekrar dudaklarıma yapıştı. Bacaklarını toplamıştı.Bu sefer sıra bendeydi. Alttan hızlı bir şekilde git gele başladım. Kalçası havadaydı kendini zorluyordu. Nefeslerimiz birbirine karışıyordu ikimizde inliyorduk ve aramızda 1-2 cm vardı. Sürekli öpüşüp ayrılıyorduk arada dudaklarıma dil ve ısırık darbeleri atıyordu.Bir eliyle de kolumu  sıkıyordu acıyordu ama umrumda değildi.Çok yorulmuştum çevirip tekrar üste geçtim. Dans ediyorduk adeta çok uyumluyduk. Bacaklarını bacaklarımın kenarına aldım üstüne yattım tekrar git gellere başladım. Boynunu yanaklarını öpüyordum doyamıyordum. Tekrar öpüşmeye başladık bir kaç dakika sonra selin dedim.Bir elini enseme diğer elini sırtıma attı nefes nefese bekle.. dedi. Kendimi zorlamaya başladım boşalmak üzereydim.O ise orgazm olucaktı. Eliyle ensemden başlayarak saçlarımı okşayıp sıkıyordu çok fazla zevk alıyordum. Kendimi sıkıp iyice hızlandım inlemeleri çığlığa dönüşmüştü. Bende sesli bir şekilde inleyerek boşalmaya başladım o ise çığlık çığlığa orgazm oldu.10 saniye kadar sürdü ikimizinde orgazm süresi.Bir iki dakika kendime gelemedim kulaklarım uğulduyordu. Terlemiştik.Ama o hala çok güzel kokuyordu öpmeye doyamıyordum. Dudaklarına iyice yaklaşıp seni seviyorum dedim. Eliyle saçlarımı tekrar okşadı harikasın master, seni seviyorum dedi..Öpüşmeye devam ettik.. 

Sabaha kadar seviştik. Birbirimize doyamıyorduk kaç ayın hasreti vardı. Sabahın ilk ışıklarıyla tahminim 5.30 falandı emin değilim, uyuduk.Göğsüme yatmıştı saçlarının kokusunu çektikçe kendimden geçiyordum.Bir eli sağ tarafımda köprücük kemiğimdeydi. Harika bir histi onun sıcaklığını, nefesini hissederek uyumak. Gerçekten özlemiştim. Sabah uyandım. Gözlerimi açtım yine önce ben uyanmıştım. Zafer kazanmışcasına mutlu oldum.Bir süre onu izledim.Onu bu şekilde yanımda yatarken görmeyi gerçekten özlemiştim hatta o kadar ki gözlerim dolmuştu. Sonra kendimi toparladım iyice sulugöz olduk amına koyim dedim.5 dakika kadar onu izledim. Sonra yavaşça yataktan kalktım. Kıyafetler dağılmıştı hepsi bir yerdeydi gece lambası düşmüştü yerdeydi. Ortalık savaş alanı gibiydi. Kendi kendime güldüm yerde kıyafetlerin arasına boxerımı aramaya başladım. Bütün kıyafetleri kaldırıp altlarına baktım ama bulamıyordum. Nerde bu diye düşünürken çarşafın altında ufak bir siyahlık gözüme çarptı.Çektim baktım boxerım. Aldım giydim tuvalete gittim. Sabah ereksiyonum yoktu ve bu harika bir duyguydu.Ama fışkiye gibi işemem bu olayı nötrlemişti. Elimi yüzümü yıkarken baktım bir yerimde bir şey var mı diye. Kolum biraz kızarmıştı yüzümde ufak çizikler vardı dudaklarımda fazla bir şey yoktu. Sırtıma baktım yine büyütülecek bir şey yoktu. Kendimi savaş gazisi gibi hissettim kendi kendime güldüm.Çıktım tuvaletten baktım meleğim hala uyuyo. Dedim bir süpriz yapalım. Açtım dolabı güzel bir kahvaltı hazırladım. Omlet falan pişirdim çokta iyi yaparım uğur ali falan bayılır benim yumurtama. Daha önce bir kadına kahvaltı hazırlamamıştım bu benim ilkimdi. Masayı çok güzel hazırladım her şey tamamdı. Saate baktım 2.58.ti.hani hayatınızda bazı anlar olur gördüğünüz baktığınız bir ayrıntıyı unutmazsınız.Bu da benim hayatımda onlardan biri. Konuyu saptırmayalım. Yatak odasına girdim yatağa eğildim yanağından öptüm. Kulağına uyan meleğim sabah oldu diye fısıldadım. Tepki vermedi,bu sefer boynundan öptüm kıpırdadı biraz sonra gözlerini açtı döndü bana baktı. Günaydın dedim gülümsedi. Hadi kalk kahvaltı yapalım aşkım dedim. Tamam aşkım geliyorum dedi.Çıktım odadan masaya gittim. Hava çok güzeldi üstüme tişörtümü giymemiştim ama boxerın altına pantolonumu giysem iyi olacak diye düşündüm. Sonuçta komşular vardı. Tekrar odaya dönünce selini ayakta sabahlığını giyinirken gördüm arkası dönüktü. Gündüz gözüyle bakınca gerçekten muazzam bir fiziği vardı tarif edilemezdi. Sonra arkasını döndü gülümsedi. Beyaz bir sabahlık giymişti diz kapağının üstünde bitiyordu. Eğildim pantolonumu alıp giydim.Bu sırada tuvalete girdi. Tekrar bahçeye çıktım masaya oturdum.Bir kaç dakika sonra geldi şaşırmış bir şekilde masaya baktı.Ben bir şeyi anlayamıyordum daha yeni kalkmışsın makyajın yok bir şeyin yok nasıl bu kadar güzel olabiliyordun ya.Böyle bir şey olamazdı gerçekten melek miydi acaba? Bunları sen mi hazırladın? dedi. Başka birisi var mı etrafında dedim gülerek. Güldü geldi yanağımdan öptü. Hadi bak soğutmayalım dedim. Gayet hoş bir sohbet eşliğinde kahvaltımızı yaptık. Hava çok güzel ve temizdi. Mutluluktan ölmek neymiş az sonra öğrenebilirdim.. 

Kahvaltımızı bitirdik. Beraber masayı topladık sürekli espriler yapıp gülüyorduk. Gerçekten her günümün böyle geçmesini istiyordum ve onunla evlenirsem geçebilirdi. Kafamdan gerçekten bunlar geçiyordu. Ondan sonra ben duşa giriyorum dedim.Şaşırdı A A bensiz mi? dedi. Güldüm bir anda tuttum bacaklarından kaldırdım bunu.Öpüşmeye başladık. Banyoya girdik duvara yasladım öpüşmeye devam ediyorduk. Boynunu falan öptüm sonra yere indirdim. Gittim suyu açtım pantolonumu çıkardım o da sabahlığını çıkardı.Su ısınınca boxerımıda çıkardım ikimizde çıplaktık. Duşa girdik sevişe sevişe yıkandık. Yaklaşık iki saat falan duşta kaldık. Sonra çıktık kurulandık ikimizde çok mutluyduk. Beraber fön çektik saçımıza sonra giyindik hazırlandık. Arkasına geçtim omzundan öptüm. Hadi meleğim ben dışardayım bavulunu topla gidelim dedim. Tamam aşkım geliyorum dedi. Dışarı çıktım. Gökyüzüne bakıp Allah'a şükrettim beni yer yüzündeki en mutlu insan yaptığı için.10 dakika sonra geldi hazırlanmıştı. Beyaz bir elbise giymişti gerçekten meleği andırıyordu. Bavulunu aldım o da kapıyı falan kilitledi. Sonra arabaya binip yola çıktık. istikamet istanbuldu.Eve vardık arabayı park ettik akşam 10 falan olmuştu saat.Sen annene geleceğini haber verdin mi? dedim. Duraksadı hayır, süpriz olacak galiba dedi gülümsedi. Bende güldüm arabadan indik. Bavulu aldım apartmana girdik asansörü çağırdım. Bindik sonra onların katına geldik.Her şey çok güzeldi teşekkür ederim master dedi. Elini tuttum ben teşekkür ederim tatlım diyip yanağından öptüm. Görüşürüz dedi kapıya doğru yöneldi bende asansörden bir iki adım öne çıkmıştım kapı kapanmasın diye tekrar içeri geçip üst kata çıktım eve vardım. Bizimkilerle biraz muhabbet ettim yüzünü gören cennetlik naptın ne ettin diye sorular sordular arkadaşlarla eğlendik falan diye bir kaç yalan uydurdum. Ondan sonra biraz pc de takıldım yatakta arkadaşlarla ve ekrem abiyle mesajlaşıp yattım. Acaba bundan sonra nasıl geçecek her gün böyle mutlu mu olacağım diye düşünürken uyudum.. 

Bir kaç gün böyle devam etti.Her şey çok güzeldi mutluluktan uçuyordum.Her akşam selinle beraberdik yemeğe gidiyorduk sinemaya gidiyorduk doyasıya öpüp kokluyordum onu. Kafamdan evlilik planları kuruyordum nasıl yapsam falan diye sürekli düşünüyordum.Bir ara Can denen lavuğun söyledikleri aklıma geldi. Yalan söylediği için gidip dövsem mi diye düşündüm. Sonra değmeyeceğine karar verdim. Selinle mükemmeldik. Sanki dünyanın en uyumlu çiftiydik. Yaş farkı hiç hissedilmiyordu. Yeri geldiğinde ben çok olgun davranıyordum yeri geldiğinde o çocuklaşıyordu beni güldürüyordu. Zaten genelde de yaşıtlarımdan hem büyük gösterir hemde olgun davranırdım. Sonra araya ramazan girdi. Akşamları beraberdik ama bu ayda onunla birlikte olmayı doğru bulmuyordum. Zaten normalde de yaptığımın dini açıdan yanlış olduğunu biliyordum ama... Her neyse Ağustosun ortalarına geldik ramazan bitti. Selini cidden özlemiştim.Bir haftasonu yine sapanca'ya kaçamak yapıp bir gün kalmıştık.O gecede mükemmel geçmişti. istanbula geri döndük. Aradan tam üç gün geçti günlerden Çarşambaydı. Selinle en son pazar günü görüşebilmiştik diğer iki gün onu görmemiştim.Bu arada kafamdaki evlilik planlarını gittikçe şekillendirmiştim hayata geçirebilecek düzeye getirmiştim. Akşam buluştuk arabaya bindik. Yüzü asılmıştı belli bir şey olmuştu ne oldu selin canın mı sıkkın? dedim. Kendini topladı hayır aşkım iyiyim sorun yok dedi.Ama inanmamıştım bir şeyler vardı. Sorumu yineledim tekrar aynı cevabı verdi. Peki öyle olsun hadi gidelim dedim. Güzel bir mekana girdik yedik içtik eğlendik arabadaki mevzuyu unutmuştum bile onunda yüzü gülüyordu. Mekandan çıktık saat 00.30 falandı arabaya binecektik. Arkamızdan Selin! diye biri bağırdı. Döndüm arkama takım elbiseli bir lavuk topallaya topallaya geliyordu. Seline baktım yüzü bembeyaz olmuştu. Adama tekrar baktım selin ne oluyo? dedim. Kekelemeye başladı hadi master gidelim burdan dedi. Tuttum kolundan dur bakalım nereye gidiyoruz kim bu lavuk dedim. Cevap vermedi kafamı çevirdiğimde adamla aramızda 10 metre vardı. Yüzü tanıdık gelmişti gözlerimi kısıp hatırlamaya çalıştım. Sonra selin ağlamaklı bir ses tonuyla Mete.. dedi. Döndüm seline baktım gerçekten korkmuştu adama tekrar döndüm öfkeden gözü dönmüş bir haldeydi. Selinin önüne geçtim. Adamla burun buruna geldik.Çekil lan önümden dedi beni itmeye çalıştı bileğini tuttum. Ters bir hareket yaparsan kırarım elini dedim yere savurdum elini.Bir iki adım geri çekildi arkamdaki selini görmeye çalışıyordu.Sen benim hayatımı aldın bende seninkini alıcam dedi silah çıkardı.Ben ne olduğunu anlamaya çalışıyordum selin lütfen diye ağlamaya başladı. Selin ağladıkça ben çıldırıyordum. Adam çekil önümden bok yoluna gitme derdim seninle değil dedi. Adamın gözlerine baktım.3 adım yürüyüp namlunun önüne geçtim. Göğsümle aramda 1 santim vardı. Gözlerimi gözlerinden ayırmıyordum.Lan sen kimsin benim sevgilime silah çekiyosun piç! diye bağırdım. Adam çekil vururum! diye bağırdı.Çevremizde haraket başladı millet polisi çağırın falan diye bağırmaya başladı. Adam bana kararlı bir şekilde baktı son kez söylüyorum çekil önümden çekerim tetiği.. dedi. Selin için gözümü kırpmadan ölümü çoktan göze almıştım. Sıkıcaksan sık lan boşuna bekletme beni dedim. Dediğim anda namluyu bacağıma çevirip ateş etti. Bağırdım acının etkisiyle diz çöktüm. Ondan sonra selinin çığlıklarını duymaya başladım.Her şeyi bulanık görüyordum selin başımda ambulans çağırın diye bağırmaya başladı. Ellerim kan olmuştu, bacağım uyuşmuştu hissetmiyordum. Dayanılmaz bir acı vardı yanıyordu cayır cayır. Sanki bacağımın içine kibrit sokup yakmışlar gibiydi.Bir kaç kişinin adamı arkadan yatırmaya çalıştıklarını gördüm bir iki defa silah patladı. Bunların daha sonra mekanın güvenlikleri olduğunu öğrendim. Neden erken gelmedi amına kodumun çocukları diye sövmüştüm.iki dakika sonra ambulansla polis aynı anda geldi. Beni sedyeyle alıp ambulansa bindirdiler Selin başımda sürekli bağırıp ağlıyordu. 
Bilincim kapanmıştı. Bacağımı hissetmiyordum ayaklarım uyuşmuştu. Selin başımda benim yüzümden benim yüzümden diye ağlıyordu sesini duyabiliyordum.Bir süre yol gittik bir bayılıp bir ayılıyodum her şey kesik kesikti. Hastaneye vardık beni ameliyathaneye aldılar. Kurşun bacağın sol kısmında 3-4 cm lik et parçasını delip geçmiş. Eğer biraz daha yan tarafa ateş etseymiş sıyıracakmış. Uyandığımda bacağım sargıdaydı hala alev gibi yanıyordu.Oda da annem babam ablamlar vardı. Kafamı kaldırdım sonra yastığa geri koydum. Lanet olsun dedim. Herkes beni soru yağmuruna tutmaya başladı babam tamam bırakın dinlensin dedi. Babamın elinden tuttum. Baba yemin ederim benim suçum yoktu her şey bir anda oldu isteyerek olmadı dedim tamam oğlum sonra konuşuruz bunları dedi. Gözlerimi kapadım uyumaya çalışıyordum.Ama çok öfkeli ve üzgündüm.. 

2 hafta hastahanede yattım.2 hafta da fizik tedavi gördüm. Yani bu kurşun benim 1 ayıma mal olmuştu. Doktorlar yürümem de bir aksaklık olmayacağını fakat eski haline dönmesi için en az 1 yıl geçmesi gerektiğini söyledi.1 ay sonra evime girdim. Yürürken sol bacağımın fazla yüklenemiyordum. Arada yakın yerlere çıkıyordum arkadaşlarımla buluşup sohbet ediyordum. Selini 1 aydır görmemiştim hastaneye ziyaretime bile gelmemişti, kafamda neden neden böyle oldu diye filler sikişiyordu. Ekrem abi ben hastahanedeyken 2. gün yanıma gelmiş mete denen şerefsizin tutuklandığını söylemişti.Abi neden böyle bir şey yaptı anlamıyorum dedim. Kafasını eğdi konuşucaz dedi. işte konuşacağımız gün gelmişti. Evime yakın bir cafede buluştuk. Yalnız ekrem abiyle ben vardım. Evet abi anlat dedim.. 

Ekrem abi başladı anlatmaya.Bir gece bunlar ııı selinle evdeymiş evde iki kişi daha varmış. Master bunu nasıl söylerim bilmiyorum ama lütfen sakin ol,seline tecavüz etmeye çalışmış. ikisi kavga etmeye başlamışlar kavga sırasında selin adamın testislerine tekme atmış. Adam acıyla geri sendelemiş selin aynı yere vurmaya devam etmiş. Adam yere düşmüş selin aynı yeri tekmelemeye devam etmiş, defalarca.En son evdeki diğeri çekmiş almış selini. Yerdeki arkadaşıyla ilgilenirken selin kaçmış.Bu uzun süre hastanede yatmış tedavi görmüş. Testisleri patlamış yani. Kısır kalmış.Ben azım açık dinliyodum ekrem abiyi sırtımdan ter boşalıyodu. Ekrem abi sakin ses tonuyla anlatmaya devam etti o yüzden intikam almaya çalışmış. inanmıyorum abi dedim.Şuan inanamıyorum hiç bir şeye inanamıyorum dedim sesimi biraz yükselterek. Sakin ol master dedi ekrem abi. Yüzümü iki avucumun arasına aldım duyduklarıma inanamıyordum. Biraz daha konuştuktan sonra ekrem abi beni eve bıraktı. Yatağıma yattım. Hayatım bir anda tepetaklak olmuştu. Yine.. 

Selini aradım. Açmıyordu,defalarca aradım açmadı.Çıldırıcaktım o gece bana yalan söylemişti.Ve şimdi ortalıklarda yoktu.Ona en ihtiyacım olduğu zamanda ortadan kayboldu hiç bir sorumu cevaplamadan. Kafayı yemek üzereydim.en az 20 kere aramıştım ama açmıyordu. Geceleri sessizce ağlıyordum. Artık bu şekilde yaşamak istemiyordum. işte bu günlerden sonra öğrendim,Her mutluluğun bir düşüşü olduğunu. Allahın bir yerden alıp bir yere verdiğini. Elimi kaldırıp dua edicek yüzüm bile yoktu.Tek çare ağlamaktı.Çocukluğundan beri ağlamamış olan beni bir kadın defalarca ağlatmıştı. Aradan bir hafta geçti hala selinden haber yoktu. Evde yatıyordum kapı çaldı. Annem açtı hoş geldin falan dedi birini aldı içeriye. Sesinden ayıkamadım kim olduğunu. Yavaşca doğruldum yattığım yerden salona doğru yürüdüm. Baktım Oya teyze. Merhaba dedim selam verdim. Bana gülümsedi imalı bir şekilde baktı merhaba mastercım çok geçmiş olsun nasılsın iyimisin diye sordu.iyi olmaya çalışıyorum her gün biraz daha toparlıyorum kendimi dedim. Biraz daha muhabbet ettik laf arasında Selin ablayada söyleyin benim yurtdışı işi seneye kaldı dedim. Tabii annemin olaydan haberi yok tip tip baktı bana.Oya teyze olur söylerim dedi. ipucu alamamıştım çıldırıcaktım nerdeydi bu kadın, nerde...
Bir ara annemin telefonu çaldı içeriye gitti.Oya teyzeyle baş başa kaldık. Master dedi. Efendim oya teyze dedim. Benim her şeyden haberim var dedi. Elim ayağım boşaldı Nass.. Nasıl? dedim. Olayın olduğu gün Selin geldi ağlayarak her şeyi bana anlattı dedi. Kalbim durucaktı kulaklarım uğulduyordu ne diyceğimi bilmiyordum ben ben.. diye gevelemeye başladım, Selin temelli olarak yurt dışına gitti. Ordaki bir şirketle bağlantı kurdu, yaşamına orda devam edicek dedi.Ben ayağa fırladım ne diyosun sen oya teyze diye çıkıştım. Hiç istifini bozmadı sonra annem geldi.Şaşırdı noldu falan dedi. Hiç dedim bir şey yok oya teyze bana oğlum yalvarsaydın da kendini vurdurtmasaydın falan dedi kanıma dokundu dedim. Sonra gözlerine baktım oda başını salladı kusura bakma master bu kadar alınacağını bilmiyodum dedi. Neyse bir anda bende sesimi yükselttim kusura bakmayın gerginim şu sıralar dedim içeriye geçtim. intiharı düşündüm.. 

Aradan iki hafta daha geçti.Ne idmana gidebiliyordum ne sokaklarda istediğim gibi gezebiliyordum..Ve aklım sürekli selindeydi. Neden böyle oldu neden diye kendimi yiyip bitiriyodum.5 kilo vermiştim ve formdan da düşmüştüm. Yemek yemiyordum. Yiyemiyordum.Babam benimle çok konuştu. Oğlum ne oldu şu olayın aslını anlat karşımda eriyip gidiyorsun aslan gibi çocuktun noluyor sana? Hiç birinde cevap vermedim.Çünkü ölmek istiyordum. Selini son kez görüp sonra ölmek istiyordum.Bu yükle yaşayamazdım, hayır yaşayamazdım. Yediğim kurşuna mı yanayım giden günlerime mi selinime mi..Okul ekim de başlıycak dediler üniversite sevincim bile yoktu.Ali uğur bir kaç arkadaşım daha her gün gelmeye çalışıyolardı en kötü iki günde bir beni alıyolardı kafamı dağıtmaya çalışıyolardı.Ama onlarda biliyordu kafamın dağılmayacağını.En son selin beni terk ettiğinde kaç ay kendime gelememiştim bu olaydan sonra yıllarca gelemezdim. Ekrem abiyi aradım. Acil buluşmamız gerektiğini söyledim kabul etti. Yarım saat sonra buluştuk.Abi,can denen adamı bulmamız lazım çok acil dedim.. 

Ekrem abi dur bakalım aslanım sakin ol hayırdır noldu dedi.Abi ona soracaklarım var çok acil gözünü seveyim dedim. Selinle aynı şirkette çalışıyor gidip alalım abi dedim. Master kardeşim seni ne kadar sevdiğimi bilirsin ama sende iyice şaşırdın, durduk yere nasıl gidip alalım adamı oğlum işin özünü anlat bakıyım dedi. Mekanda çıkan kavgada zaten hıncını aldın burnunu kırdın adamda senden şikayetçi olmamış daha ne istiyosun olum bırak adamın peşini dedi.Abi dedim bilmediğin durumlar var.Ne oğlum anlatsana benden mi çekiniyosun? dedi.Ben bunu kendime bile söyleyemedim bunca zaman sana nasıl diyeyim be abi diye iç geçirerek baktım ona.Abi bu adam seline bir iftira attı. Hala inanmıyorum ama gerçekliğini öğrenmem lazım dedim. Ekrem abi durdu, konuşmak istiyosan tamam ayarlarız ama ters bir hareket yapmak yok master söz ver dedi. Söz abi dedim.Bak başına ne kadar iş açıldı başka bir şey daha olursa ailenle konuşur seni yurt dışına yollatırım haberin olsun dedi.Ne yurtdışı sevdasıymış abi herkes bir gitme çabasında ben anlamıyorum dedim.Öyle diyince biraz bozuldu selinin yurt dışına gittiğini söylediğimi unutmuştu. Elimi omzuna attım tamam abi dediğin gibi olsun dedim.Bir iki saat daha muhabbet ettik sonra beni eve bıraktı. Yarın ararım aslanım hadi iyi geceler dedi ve gitti. Bende eve çıkıp yattım hayatım önümden film şeridi gibi geçiyordu, nerden nereye geldim diye düşündüm. Gece yatağımdan sıçradım. Rüyamda selini görmüştüm.Tam hatırlayamıyordum ama kabus gibiydi. Kalktım cama çıktım gecenin sessizliğini bozmadan ağladım.. Uğruna kurşun yediğim kadın hayatımdan kolayca çekip gitmişti..

Sabah uyandım. Rutin hazırlıklarımı tamamladım. Abim aradı, hazırlanmamı 5 dakika içinde kapıya geleceğini söyledi.Üstümü başımı giydim. Asansöre bindim aşşağı inmeye başladım. Asansör de 4 rakamına tutuldum.En ufak ayrıntılar bile bana onu hatırlatıyordu. Artık her şey ağlamak için bir sepep, bahane haline gelmişti. Apartmandan çıktım abimi beklemeye başladım.Bir kaç dakika sonra geldi aldı beni selamlaştık.Abi öğle yemeğinde yakalayalım istersen daha kolay olur dedim. Mantıklı tamam öyle yapalım dedi. Akşam internetten şirketin adresini alıp ekrem abiye atmıştım. Yollarda sıkıntı çekmedik.Şirketin oraya vardık saat 12.30 du.Şirketin 150-200 metre sağında bir restorant vardı. Yandan tabelası görünüyordu. Arabayı oraya çektik. Dedim abi yemeğe büyük ihtimal buraya gidiyolardır. Baksana elit bir yer hem de dedim.Gir bak bakalım içeri bulursan al getir dedi. indim arabadan girdim içeriye.Her yere bakınıyordum görememiştim. Sonra yanıma garson geldi.Ona şu isimli şirketin çalışanları öğle yemeğine buraya geliyorlar mı? öğle tatili olmuş benimde birine çok acil bir belge teslim etmem lazım dedim. Iıı evet bir kaç kişi geliyor aradığınız kişi burada mı bilmiyorum dedi. Peki ben şöyle bir bakayım eyvallah dedim. Aramaya devam ettim.Bir ara kahkaha sesi duydum tanıdık gelmişti. Sesin geldiği yere doğru gittim o gece kulüpteki bir kaç kadın oradaydı.3 tane erkek vardı birisinin yüzü bana dönüktü diğer ikisini göremiyordum. Kadınlardan biri beni tanıdı şaşırdı aaa master dedi.O an masadaki herkes bana döndü arkası dönük olanlarda dönünce birinin Can olduğunu gördüm. Beni görünce gözleri kocaman olmuştu. Masaya yaklaştım senin ne işin var burda falan diyolardı Can'a gel seninle konuşmamız lazım dedim. Bana bizim seninle konuçacak bir şeyimiz kalmadı master lütfen beni rahat bırakırmısın? dedi. Kendimi toparladım sakin ol sadece bir iki soru sorucam kısa sürücek önemli bir konu dedim. Masada ki herkes bize kitlenmişti. Biraz duraksadı etrafına baktı sonra tekrar bana baktı soracağın sorular beni ilgilendirmiyor bir daha beni rahatsız etme, dedi.Sinirden güldüm.Bir anda hamleyle tuttum bunu kolundan sarstım ve kendime çektim.Bir şeyi insan gibi söyleyince anla.. dedim.Bu kolunu çekti bırak be diye bağırdı bütün mekanın dikkatini çekmiştik. Etrafıma baktım garsonlar bize bakıyordu. Tekrar can'a döndüm eğer şimdi benimle gelmezsen seni burda dağıtırım. Bunu her şeyini kaybetmiş ve hiç bir şey umrunda olmayan bir adamın ifadesiyle söylemiştim. Gözlerininin içine bakıyordum,bir süre sonra masadan kalktı kapıya doğru yürümeye başladı bende peşinden gidiyordum. 

Mekandan çıktık ekrem abi arabanın camından bize bakıyordu. Arkadan tamam abi merak etme anlamında el işareti yaptım. Biraz yürüdük ağaçlık bir yerin altına geldik.Bu yüzünü bana döndü.Sor ne sorucaksan hadi dedi. Bana telefonda söylediklerin hakkında konuşmamız lazım dedim. Burnunu çekti yakasını düzeltti, terlemişti.Ben ben.. bir kaç saniye sustu ben sana söyleyeceğimi söyledim master. Karar senin elinde dedi.Tam yürümeye başladı çektim bunu tekrar önüme ittim.Lan olum iteklenmeye ne kadar meraklısın sen amına koyim, selinle ne yaşadıysan anlatacaksın bana iftira mı attın gerçeği mi söyledin bilmem lazım dedim.Bu oflamaya puflamaya falan başladı. Elimi ensesine attım. Hayat memat meselesi lan.. Hadi dedim. Sonra başladı anlatmaya.Biz selinle flört ediyorduk ee yaklaşık 2 buçuk sene oluyor. Dışarı çıkıyorduk geziyorduk tozuyorduk her şey mükemmeldi.Ama... Ama  selinin bazı aşırılıkları vardı bunun yürümeyeceğini biliyordum ama bir yandan da ondan hoşlanıyordum.Çok..çok değişik ve ilginç fantezileri vardı ve daha önce böyle bir şey görmemiştim dedi.Ben sakin kalmaya çalışıyordum gözlerimle telkin ederek devam etmesini işaret ettim. Hiç cinsel ilişkiye girmemiştik ama ondan daha aşırı şeyler yapmıştık,bir gece beni yatağa kelepçeledi karşıma geçti dans etmeye başladı.Ve bana boşal dedi. Güldüm selin saçmalama bu şekilde nasıl boşalabilirim? dedim.Oda gülümsedi boşalmadığın her 5 dakika sonunda bu kırbacı penisine yiyeceksin süren başladı dedi gülerek.Ben hala bunun kötü bir şaka olduğunu düşünüyordum.Ama 5 dakika sonra olmadığını anladım dedi. Beynime sıçramış kan orada çalkalanıyordu. Elim ayağım kesilmişti. Sonra ona yalvardım beni bırakmasını söyledim, ağladım.. nefes çekti her gün ondan kaçmaya çalışıyordum ama beni bir şekilde kendisine çekiyordu. Gecenin sonunda yine kendimi tuzağa düşmüş bir şekilde buluyordum dedi. Gittikçe aşırıya kaçmaya başladı bir gün beni yatağa itti gömleğimi çıkarmayacakmısın? dedim. Hayır güzel bir desen vereceğim gömleğine dedi. Sevişmeye başladık, Beni yüz üstü çevirdi aynı zamanda beni mutlu edecek hareketler yapıyordu. Sonra iki elimi yatağın başına kelepçeledi. Yine tuzağa düştüğümü anladım ama iş işten geçmişti. Ağlamaya bağırmaya başladım.O ise bunu çok seviceksin harika olucak diye gülerek içeri gitti.Ben bağırıyordum bir kaç saniye sonra kırbaçla geri geldi. Gözlerinde biriken yaşı sildi devam etti..Bu kelepçeyi nerden çıkartmıştı kırbacı evime nasıl sokmuştu bilmiyordum.. Duyduklarım karşısında dehşete düştüm desem hafif kaçar.O an benim hissettiklerimi yer yüzünde bir kaç insan hissetmiştir. Gerisi o duyguyu bilmiyordur. Bende nasıl tarif ediceğimi bilmiyorum. Gözlerim dolmuştu sırtını aç lan dedim hafif titrek bir sesle. Bunun üzerinde gömlek vardı ya şimdi sokak ortasında falan dedi ciddi bir şekilde yineledim Sırtını aç.. Gömleğinin düğmelerini çözdü sonra çıkardı.Önce bir şey göremedim yalan mı söylüyor lan diye düşünüyodum içimden daha sonra dikkatli bakınca soldan sağa şerit halinde uzun yaralar gördüm.izi kalmıştı. Tamam dedim kendimi tutmaya çalışarak. Teşekkür ederim. Beni bir daha görmeyeceksin. Arabaya doğru yürüdüm. Kendimde değildim sarhoş gibiydim. Kapıyı açtım arabaya bindim. Ekrem abi ne oldu dedi sonra hüngür hüngür ağlamaya başladım. Ciğerlerimi parçalarcasına ağladım. Ekrem abi başımı göğsüne koydu. Neden bunlar başıma geliyordu.O kadar mutluyken.. Neden... 

Ekrem abiye her şeyi anlattım,her şeyi. Sessiz boş olan bir cafeye gittik oturduk.Abi benim selinle konuşmam lazım dedim. Evet böyle bir olay olmuş ama bana karşı öyle değildi her şey mükemmeldi dedim.Onu hala seviyorum abi bir şey yapmam lazım dedim başımı masaya koydum. Ekrem abi ahh master ahh seni böyle gördükçe benim ağlayasım geliyor koçum allahını seversen topla kendini dedi. Gidicem abi peşinden gidicem son bir kez de olsa onu görüp konuşacağım. Yoksa..yoksa böyle yaşayamam abi dedim gözümde biriken yaşı sildim. Kendimi toparladım, nereye gittiğini öğrenmem lazım abi. Nasıl bulacağım dedim.Şirkete gidip sormak en mantıklısı galiba dedi ekrem abi. Aslında bir olasılık daha var dedim. Ayağa kalktım beni eve bırakırmısın abi dedim. Duraksadı tamam hadi gel dedi. Gittik hesabı verdik sonra arabaya binip yola çıktık.Eve vardım çok teşekkürler abi haberleşiriz dedim. Master sakın aptalca bir şey yapma akşam ara beni hadi görüşürüz dedi. indim arabadan asansöre bindim.4. kata çıkmaya başladım.. 

Duyduklarım doğru olabilirdi ama o hala benim meleğimdi. Kabullenemiyordum.Asansörün kapısı açıldı yavaş adımlarla indim meleğimin kapısına doğru yürüdüm. Kapıya baktım keşke şimdi o içerde olsa diye düşündüm. Kapıyı çaldım,bir kaç saniye sonra oya teyze geldi kapıyı açtı. Bana baktı hiç bir şey demeden. Konuşabilirmiyiz? dedim. Yine gözlerini ayırmadan bakmaya devam etti sonra kenara çekildi içeri geçtim. Koltuğa doğru yürüdüm oturdum.Her şey bana onu hatırlatıyordu çıldırmak üzereydim. Karşıma oturdu. Dinliyorum master dedi.Oya teyze benim selinle konuşmam lazım. Gerçekten çok önemli lütfen bana nereye gittiğini söyleyin dedim. Master,yavrum, bak tamam ben sana kötü bir şey söylemedim aranızdaki bu durumu ailene söylemedim.Ama sende biraz şansını zorlamıyormusun he? Olan oldu dönüşü yok, ama artık bitti master olmaz bu mümkün değil dedi. Lütfen dedim bitik bir ifadeyle.Son bir kez konuşmam lazım size yalvarıyorum. Allah aşkına lütfen dedim.Çok içten söylemiştim artık duygularımı ve kendimi kontrol edemiyordum. Kadın offladı, puffladı yere baktı etrafına baktı. Benimse hayatım dudaklarından çıkacak kelimelere bağlıydı. Selin haftasonu iki günlüğüne buraya gelecek, yarım kalan eşyalarını almaya. Abisinde kalacak sana tüm söyleyebileceğim bu master dedi. içim alev gibiydi. Peki teşekkür ederim. Söz veriyorum daha fazla sorun olmayacak dedim. Ağır adımlarla evden çıktım. Kendi evime doğru yol aldım..

or geçen bir kaç günün ardından cuma günü geldi. Ekrem abi ali uğur ve ben. Konsey toplanmıştı. Hepsi yarın selinin geleceğini biliyordu.Ama bende bir tuhaflık seziyolardı. Biliyorum çünkü bende kendimde bir tuhaflık seziyordum. Hiç heyecanım yoktu. Duygusuzdum adeta. Bütün hislerim çürümüştü. Zihinsel olarak yorgundum, çok yorgundum. Biraz muhabbet döndü ortada.Ne yapacaksın yarın kafanda bir şey var mı? diye sordular. Hayır dedim gayet net bir ifadeyle. Sonra üstüme gelmediler daha. Saat ilerleyince eve attılar beni çıkıp direk uyudum. Evdekiler bana üzüntüyle bakıyordu o yüzden onlara hiç görünmek istemiyordum. Sabah uyandım, kalktım hemen hazırlandım üstümü başımı giydim. Pantolon giymek tam bir eziyet haline gelmişti canım çok yanıyordu. Uğuru aradım. Daha uyuyordu gelip beni alabilirmisin dedim. Saolsun kabul etti.O sırada kahvaltımı yaptım yaklaşık yarım saat sonra geldi. indim bindim arabaya yola çıktık. Saat 10.30 du.Abisinin evi yakındı biliyordum ama onu yakalayıp nasıl konuşacaktım.10 dakika sürmeden eve vardık. Baktım ne abisinin arabası ne kendi arabası görünürdeydi. Kendi arabasını giderken nereye bırakmıştı acaba? Yine başa döndük dedim uğura bakarak. Gülümsedi elini omzuma attı.Ne yapacağımı bilmiyordum..

Düşünmeye başladım. Uğura döndüm ne yapalım kanka sence, bir fikrin var mı? diye sordum. Durdu bilemiyorum kanka istersen gelene kadar bekleyelim dedi. Kaçta geleceğini bilmiyoruz ki annesi sadece hafta sonu gelicek dedi dedim. Kardeşim bak sigaram var müziğimizide açarız ohh 3-4 saat götürür bu bizi. Baktık olmuyo gider bir şeyler atıştırırız sen sıkıntı yapma dedi. Ulan uğur ne adamsın sen dedim güldüm. Bizde böyle kardeş işine gelirse dedi sigarasını yaktı. Olum arabanın içinde yakma baban laf yapıcak dedim, biliyor olum zaten içtiğimi camlarıda açarız çıkar kokusu kalmaz,sen siktir et ufak şeylere takılma kızla ne konuşacağını düşün dedi. Hele bir bulayım konuşurum ben şimdi de sen sıkıntı yapma dedim. Güldük falan. Kontağı kapadık beklemeye başladık.1 saat geçti neredeyse acayip sıkılmıştım.Çocuğa da eziyet çektiriyodum benim yüzümden gününü hiç ediyordu. Kanka bas gidelim daha sonra gelir bakarız dedim.Dur dur bunların soyadı neydi dedi. Söyledim tamam bekle burda dedi arabadan indi. Arkasından bağırdım şşt napıyosun oğlum dedim bekle işareti yaptı apatmanın önüne gitti.Ne yapıcak lan bu diye düşünüyordum telaşlanmıştım.2 dakika sonra geri geldi bindi arabaya. Naptın lan noldu dedim. Kanka bir kadın sesi geldi ama selin mi bilmiyorum dedi.Ne dedin ki dedim. Dominos pizza siparişinizi getirdim dedim dedi. Güldüm ulan..O ne dedi dedim.Biz sipariş vermedik dedi bende kusura bakmayın yanlış oldu dedim geldim dedi. Camlara bak bakıyım bakan eden varmı dedim. Eğildi arabanın camından apartmana baktı.Yok dedi. Abisinin karısıydı galiba dedim. Burda olsa arabası falan bir şey olurdu nasıl gelicek buraya dedim. Olabilir kanka dedi. Ulan oya teyzenin numarasını alsaydım keşke dedim. Manyakmısın oğlum ona mı sorucan falan dedi. istişare yapmaya devam ettik.40 dakika sonra arkamıza bir araba geldi kornaya bastı. Bende bakındım park yerini kapıyoruz kanka az ileri alda adam girsin dedim. Uğurda baktı tamam kanka dedi arabayı çalıştırdı. ileri gittik arkamızdaki araba park etti. Beyaz bir arabaydı daha önce görmemiştim.Biz geri geri gelirken tanıdık bir adam gördüm gri saçlı uzun boylu biriydi.Lan dedim sonra arabadan iki küçük kız indi.En son da ön kapıdan Selin indi... 

Annesi aramızdakileri biliyordu. Acaba abiside biliyor mu diye düşündüm. Abisiyle aramız iyiydi muhabbetimiz vardı eskiden evlerine çok giderdim muhabbet kuşları falan vardı oynardım takılırdım.Ama eğer böyle bir şeyi duyarsa ağır sıkıntı çıkardı. Uğura lan bunlar işte bas çabuk görmesin bizi çabuk dedim. Geri geri giderken ani fren yaptı. Vitesi bire taktı hızlı bir kalkış yaptık çaktırmadan bakıyordum hepsi dönüp bize baktı napıyor bu mal hesabı. Yine heyecanlanmıştım.Onu çok kısa bir süreliğine görmüştüm ama gerçekten ne kadar özlediğimi fark ettim. Sokağın başına kadar gittik sağa çektik. Bundan sonrasını düşünmemiştim. Nasıl onunla yanlız kalabilecektim kafamın içini kemiriyordu bu soru. Ekrem abiyi aradım. Efendim master dedi. Napıyosun ne ediyosun muhabbeti oldu nerdesin abi dedim. Ofise gidiyorum bir kaç işim var hayırdır master noldu dedi.Abi seninle selinin şirketine gitmiştik hatırlıyomusun dedim. Evet dedi. Orda ceren diye bir kız var onun numarası lazım bana dedim. Master tamam da nasıl alayım oğlum ben işim var dedi.Abi sen işini falan hallet vakit bulunca çöz bana bu işi ne olur çok önemli dedim. Tamam master arıycam ben seni dedi. Eyvallah abi çok saol bu yaptıklarını harbi unutmıycam dedim. Saçma sapan konuşma benim asabımı bozma hadi haberleşiriz dedi kapattı. Uğur kafandan ne geçiyor oğlum? dedi. Sür kanka sen biz bir yemek yiyelim hele konuşuruz dedim. Yola çıktık.. 

Gittik bir yere dürüm falan söyledik.O sırada kafamdakileri uğura anlattım. Yani kanka olabilirde biraz dolambaçlı iş dedi. Kanka aklına başka bir şey geliyor mu dedim. Yani..gelmiyo valla kanka normalde biliyosun böyle konularda iyiyimdir hızlı düşünürüm ama harbi bu mevzu kilit dedi. Aynen öyle dedim.Şansımızı deneyelim olum bugün olmazsa yarın var dedim. Yemeklerimizi yedik.Çay söyledik uğur sigarasını yaktı muhabbet ederken telefonum çaldı. Arayan ekrem abiydi. Efendim abi dedim. Kardeşim işlerin çoğunu hallettim bazıları yarına sarktı zaten şimdi şirkete gidiyorum haberin olsun dedi. Tamamdır abi unutma ismi Ceren soyadını bilmiyorum dedim. Tamam kardeşim arıycam tekrar hadi görüşürüz dedi kapadı. Uğur bana döndü kanka her şey güzel tamam da sen bu cereni nerden tanıyon? dedi. Bunun eski sev...  Bunun eski arkadaşının şuanki manitası. Hala manitalar mı bilmiyorum dedim.Onu deliğinden çıkarıcak yegane silahımız o dedim.Biz neden gitmedik numarasını almaya? dedi.Can denen lavuğa söz verdim bir daha yüzümü görmeyeceksin diye.Şimdi yeni bir olayla karşısına çıkmak ayıp olur dedim. Olum görmezdi ki lan kızı bulurduk dedi. Oğlum hala sevgililerse nasıl görmiycek amına koyim aynı şirkette çalışıyolar zaten dedim.Oda doğru ama bizi biliyon hayalet gibi girerdik içeriye dedi güldü. Ekrem abi saolsun halledicek galiba kanka boşver dedim güldüm. Ekrem abi nasıl alıcak ki numarasını? dedi. Ekrem abi olum bu tanımıyomuş gibi konuşma dedim.Oda güldü sıradaki fırtım ekrem reise gelsin dedi sigaradan bir duman çekti. Gülmeye başladık.1,1 buçuk saat daha oyalandık, ardından ekrem abi aradı. 

Alo dedi. Evet abi aldın mı? dedim. Oğlum bu canın sevgilisiymiş senin ne işin var bu kızla? dedi.Abi sonra anlatıcam sen aldın mı almadın mı? Tamam bekle az dedi kapadı. Heyecanlanmıştım uğurda aynı şekildeydi. Oğlum banada bir sigara ver sikicem böyle işi dedim. Orda durucan kardeşim alışma bu boka harbi sürekli böyle durumlarda yaka yaka alıştım bende dedi. Sporcu adamsın devam et böyle dedi. Senin ben amına koyim dedim beklemeye devam ettik.20 dakika falan geçti ekrem abi tekrar aradı. Master senin ben azına sıçıyım başka bir planım vardı can beni o günden tanıdı nasıl tanıdıysa piç tehdit ederek aldım numarayı dedi. Yapma abi ya açmaz ki o zaman hatta hattını bile değiştirir dedim.Yok ben ayarladım merak etme sen dedi. Numarayı mesaj atıyorum sana, bende geliyorum nerdesiniz? dedi. Tarif ettim tamam dedi kapadı. Hadi kanka dedim arabaya bindik. Apartmanın biraz gerisinde durduk. Ekrem abinin verdiği numarayı çevirdim.Alo dedi Ceren? dedim. Efendim kimsiniz? dedi.Ben master şimdi kulağını aç dinle beni sana veya can'a bir zarar vermeyeceğiz sadece senden son bir isteğim var dedim. Nefes alış verişi kulağımı tırmalıyordu. Duydun mu ceren dedim. Tamam ne istiyorsun? dedi.Şimdi selini arayacaksın ona çok acil konuşmanız gerektiğini söyleyeceksin sizin evin oradayım diyeceksin tamam mı? dedim. Yapman gereken tek şey bu.Kabul etmezse üstele kesinlikle ikna etmen lazım anladın mı? dedim. Tamam tamam master ama söz ver bundan sonra ne bana nede Can'a bulaşacaksınız dedi. Söz dedim. Cana sor sözüme sadık olduğumu anlamıştır merak etme bu son işimiz dedim. Kapattı.Biraz sesslik oldu gerilmiştik. Kanka şurdan bir müzik aç patlıycam şimdi dedim.O sırada ekrem abi uğuru aradı. Benim telefon meşguldeydi ondan sanırım. Uğur yerimizi tarif etti aman abi fazla yaklaşma bizim arabanın arkasında dur dedi. Sonra kapadı. Beklemeye başladık. 

Bir kaç dakika sonra ekrem abi geldi arkamıza yanaştı. Kontağı kapadı indi bizim arabanın arka koltuğuna oturdu. Selamlaştık falan abi kızı nasıl korkuttuysan istediğim şeyi direk kabul etti dedim.Önemli dedin bende ona göre davrandım kardeşim anlat bakayım ne oldu nedir durumlar dedi.Tam hafiften anlatmaya başladım telefonum çaldı. Arayan Cerenin numarasıydı açtım.Alo dedim. Tamam kabul etti, gelir birazdan artık işimiz bitti master. Lütfen bizi artık rahat bırak dedi direk kapadı. Telefonu cebimi koydum. Tamamdır abi işimiz halloldu dedim. Noldu olum ne işi halloldu merakten çatlıycam anlat artık lan dedi.Abi az bekle şu kız şurdan bir çıksın her şeyi anlatıcam sana dedim.10 dakika bekledik geldikleri beyaz araba görüş açımızdaydı.Bu kimin arabası lan?,acaba abisi yeni mi aldı bunu dedim. Ekrem abi ne alaka diye sordu.Bu arabayla geldiler abi. Abisinin arabasını biliyorum bu değil dedim.Bir kaç dakika daha bekledik o ara birinin arabaya doğru yürüdüğünü gördüm. Hemen oturduğum yerden doğruldum dikkatlice baktım. Selindi.Kanka arabayı çalıştır dedim.Çalıştırdı nasıl yapıcaz şimdi dedi.Sen bekle ben her şeyi ayarlıcam dedim. Selinde arabaya bindi.Çalıştırdı geri geri çıktı sonra yola girdi. Takip et kanka dedim. Bizim evin oraya gidiyor.Bir kaç saniye sonra bizde yola çıktık. Aşırı heyecanlıydım.Eve 10 dakika uzaklıkdaydık. Takip mesafesini koruyorduk acaba arabayı tanıdı mı diye düşünüyordum. Apartmanın garajının önünde durdu. Araba hala çalışıyordu. Bizde gerisindeydik 50-60 metre vardı aramızda.Ben gidiyorum dedim indim arabadan. Koşmaya başladım arabaya doğru. Arabaya yaklaştıkça kalbim güm güm atıyordu. Aniden ön kapıyı açtım nefes nefese içeriye atladım..

Arabaya atladım. Bacağım ağrımıştı fevri davranıp yormuştum. Hiç yüzüne bakmadan sür dedim.Bir kaç saniye sessizlik oldu kafamı çevirdim yüzüne baktım. Beti benzi atmıştı çok şaşırmıştı ne yapacağını şaşırdı. Hadi dedim sür. Kekeledi ne..nereye dedi.Sen sür tarif edicem dedim. Yola çıktık.Çamlıca tepesine götürdüm. Yolda hiç konuşmadık.En tepeye çektik arabayı. Muazzam bir manzara vardı ama ben zaten buraya alışkındım. Arabadan indim kaputa oturdum. Gözlerim dolmuştu kendimi toparlayıp  diyeceklerimi planladım.4-5 dakika geçti indi arabadan yanıma geldi.Oda kaputa yaslandı. Hiç konuşmadan manzarayı seyrediyorduk. Döndü bana master dedi..Sus dedim.Sus selin. Biraz daha durduk. Diyecek söz bulamıyordum.Öylesine yıkmıştı ki beni, öylesine parçalanmıştım ki.Bir süre daha böyle devam etti, susacakmıyız böyle? dedi. Evet dedim bir süre susacağız.Şimdi konuşursam her şey berbat olacak çünkü dedim. Kendimi bağırmamak, çıldırmamak için zor tutuyordum. Uğruna kurşun yediğim, herkesi karşıma aldığım kadın hastaneye ziyaretime bile gelmeden kaçıp gitmişti. Kendime yediremiyordum.5 dakika daha geçti. Kendimi toparlamıştım. Söz vermiştin dedim manzaraya bakarak.Bir daha beni bırakmayacağına söz vermiştin.. 

Cevap vermiyordu. Sakin kalmaya çalışıyordum. Konuşmama devam ettim, vurulmam umrumda değildi selin, sana eğer beni bırakırsan ölürüm demiştim. Boğazım düğümlenmişti gözlerim dolmuştu ama ağlamayacaktım. Artık daha fazla ağlamayacaktım kendimi sıkıyordum. Neden lan neden dedim..He? Başımı öne eğdim. Burnumu çektim gözlerimi sildim. Tekrar kaldırdım başımı manzaraya bakıyordum.Çünkü eğer seline bakarsam işler benim için çığırından çıkacaktı.Hem söz verdin yalan söyledin,hem seviyorum dedin yalan söyledin hemde... Seni aldığım gece, olanlar hakkında yalan söyledin. Eğer bana güvenseydin gerçeği söyleseydin ben vurulmayacaktım sende kaçmayacaktın.Ama sen korkak olmayı seçtin. Korkak bir kadına aşık oldum ben tek suçum buydu. Korkak ve hasta bir kadına aşık oldum.. 

Hüngür hüngür ağlamaya başladı.O an hissettiğim duyguların tarifi yoktu. Artık daha fazlasını yaşamak istemiyordum oracıkta yığılıp ölmek istiyordum. Size yemin ederim eğer yanımda silah olsaydı kafama sıkardım. Onun gözlerinin içine bakarak tetiği çekerdim. Ağlamasına aldırmadan konuşmaya devam ettim. Neden söylemedin bana beni sevmediğini? Neden bana sevdiğini söyledin? Acı çektirme zevkini benden böyle aldın değil mi? Senin için her türlü fiziksel acıya katlanabileceğimi biliyordun ve beni en zayıf yerimden vurdun. Hayatım boyunca geçmeyecek bir yara açtın lan! Döndüm var gücümle arabanın kaputuna vurdum. Avucumun içi uyuşmuştu. Kendimi tutamıyordum artık, gözümden yaşlar damla damla akmaya başladı. Selin cevap ver bana dedim nefes nefese.Tek suçum sevmekti lan,bu yüzden mi nefret ettin benden? Bu yüzden mi öldürdün beni!? ağlamasını kesmeye çalıştı. Master dedi hıçkırıklara boğularak. Bildiğin gibi değil.. Kendini tutamıyordu. Hayatımın aşkı karşımda kahroluyordu.Ama artık bu kadar şeyi kaldıramazdım. Beynim iflas etti ve hiç bir şey hissetmemeye başlamıştım. Yaklaştım yüzünü avuçlarımın arasına aldım. istediğin oldu bende senden nefret ediyorum dedim.. Olduğu yere diz çöktü kendini parçalıyordu.. Tekrar manzaraya döndüm ve hayatımda ikinci kez dilek tuttum. Lütfen,lütfen öldür beni... 
                             

Göz yaşlarımı sildim. Yutkunmaya çalışıyordum ama olmuyordu boğulacak gibi hissediyordum. Döndüm soluma selin diz çökmüş ağlamaya devam ediyordu. Tuttum kolundan kalk dedim. Kaldırdım gözlerine baktım. Allah kahretsin ki çok güzeldi. Sakinleşmeye çalıştım. Selin sana sorduğum soruların cevaplarını ver, sonra gidicem. Daha fazla hayatında kalabalık etmiycem. Yurt dışına benim için çıkacaksan çıkma ben taşınırım burdan. Giderim abimin yanına onun yanında kalırım sıkıntı yapma dedim. Sadece cevap istiyorum.Ve yalan söylemeyi sevmediğimi biliyorsun. Senden nefret etmek istiyorum ama olmuyor be anasını satıyım.. Hala deli gibi seviyorum seni. Deli gibi arzuluyorum seni eski günlere dönmek istiyorum..ama artık yapabileceğimi sanmıyorum.Bu kadar ihaneti kaldıramam selin. Harbi sonu yokmuş beklemenin doğru söylemiş ali baba haklıymış, büyük sözü dinlemedik yandık onun gibi dedim.Ama yinede ömrüm sana feda olsun lan.O kadar seviyorum seni hala.O kadar aşığım sana..Ama bunlar bir şey ifade etmez.En azından senin için.Çünkü sen beni kullandın zerre kadar değerim yok senin için. Bunları daha önce yaşayıp hissettiğinide sanmıyorum..Bir kaç saniye daha sustum hala yutkunamıyordum.. Cevap ver allah aşkına en azından senin azından duyup öyle öleyim.. 

Susuyordu,bir kelime çıkmıyordu azından. Yüz yüze geldik gözlerime baktı. Master.. dedi elini yüzüme götürdü, geri çekikdim. Dokunma dedim. Sadece anlat. Burnunu çekti gözlerini sildi kendini toparladı.Bir an güzelliğine aldanıp sarılıcaktım ama kendimi tuttum. Bunun için çok fazla çaba sarf ettim ama başardım. Benim için yaptıklarına baktım, daha önce konuştuk master önce sicilini yaktın kendini bir yükün altına soktun ve kafandan neler geçiyordu bilmiyorum evet seni gerçekten sevdim ama geleceğimiz yok master gör bunu artık.Ve bu son olay BENiM YÜZÜMDEN Kurşun yedin. Eğer o adi senin göğsüne ateş etseydi ne olacaktı master? Senin için ölmüş olacaktım dedim. Gözümü kırpmadan hiç bir şey düşünmeden geriye bakmadan. Selin ben sana aşık olduğum anda kefenimi yırttım.Çünkü sen kimseye benzemiyorsun ve yer yüzünde senin eşin benzerin olduğunu sanmıyorum.Ve kimsenin bir kadını benim sevdiğim kadar sevebileceğini de sanmıyorum.Ve şu anda yaşayan kimsenin benim kadar acı çektiğinide sanmıyorum. Anlıyor musun beni? Namlunun önüne geçmek benim kararımdı senin hiç bir suçun yok selin. Senin tek suçun bana yalan söylemen hemde defalarca.Çünkü bana güvenmedin ve beni sevmedin. Aynı şeyleri tekrarlattırma bana, soruma cevap ver neden yalan söyledin neden? Bunu söyle çekip gidicem hayatından bir daha yüzümü görmeyeceksin, kimse görmeyecek dedim.

Bir kaç saniye baktım ona öylece. Başını yere eğdi sonra tekrar kaldırdı bana baktı. Eğer sana o gece mete bana tecavüz etmeye kalktı deseydim gidip onu öldürürdün.Ve buluştuğumuz gün beni aradı tehditler savurdu söylediği adrese gelmemi yoksa hayatımı cehenneme çevireceğini söyledi. Yüzüne kapadım. Yine sana söylemek istemedim yoksa başın belaya giricekti. Hapse düşecektin master. Zaten bir kere damga yemiştin bir daha çıkamazdın içerden,bu yükün altına giremezdim dedi. Gerçekten bunun için mi dedim sakin bir ifadeyle? evet master.. seni seviyorum dediğimde yalan söylemedim master. Bende hayatımda ilk kez birini bu kadar sevdim, dedi.Beni alt etmek üzereydi. Gardımı biraz indirsem ölümcül darbeyi yiyecektim. Kendimi var gücümle tutuyordum içim yangın yeri gibiydi savaş halindeydi. Peki bana söylemedin, polise neden gitmedin neden şikayetçi olmadın? sustu.. Selin susma çıldırtacaksın beni susma cevap ver diye sesimi yükselttim.Can.. dedi titrek bir sesle. Sonra devam etti Can ona yaptıklarımı bir şekilde video kaydına almış. Sonra görüntüleri mete'ye satmış. Bana şantaj yaptı eğer onunla birlikte olmazsam çok kötü şeyler olacağını söyledi. Onunla takılmamın sibelle bir alakası yoktu dedi. Duyduklarım karşısında şok üstüne şok geçiriyordum.Bir insan daha ne kadar fazlasını kaldırabilirdi? 

Ne yapacağımı şaşırdım. Nereye bağırsam haykırsam al şu canımı yeter ulan diye yalvarsam ölürmüyüm lan şuracıkta diye düşündüm. Etrafıma baktım her yer kayıyordu. Etrafımdaki her şey dönüyordu. Gözüm karardı arabadan biraz uzaklaşmıştık döndüm arabaya tutundum. Master iyimisin dedi yaklaştı kolumdan tuttu geri çekil dedim. Yakınlaşmaya devam etti Geri çekil! Diye bağırdım. Bacağıma sancı girmişti.ilk vurulduğum günkü gibi yanıyordu. Yavaş yavaş döndüm arabaya sırtımı yasladım. Kendimi tutmaya çalışıyordum biliyordum güçlü olmalıydım ama nasıl bu kadar güçlü olabilirdim. Selin hala ağlıyordu.Şimdi görüntüler nerde? dedim. Bilmiyorum dedi. Mete içeri girdi görüntüler de nereye sakladıysa orda kaldı dedi. Beynime kan sıçradı kızım bu adamın dostu arkadaşı yokmu söylemez mi yerini yaymaz mı ortalığa almaz mı intikamını! diye bağırdım. Ağlamaya devam etti bilmiyorum master dedi. Allah kahretsin dedim. Allah senide benide kahretsin bizi birbirimize aşık eden kaderi sikeyim dedim. Aradan bir kaç saniye geçti dediğim lafın farkına vardım azımdan çıkanı kulağım duymuyordu. Selin yüzüme bakamıyordu bir eli çenesinde yere bakarak ağlıyordu. Nasıl böyle bir şey yaptın? dedim. Kafasını yavaşça kaldırdı tekrar burnunu çekti.Can'dan sonra 1 buçuk yıl boyunca gizli gizli özel psikologlardan tedavi gördüm.Bu bir hastalıktı ilk ergenlik çağımda hissetmeye başladım dedi. Başkasına da yaptın mı bunları? dedim. Sustu..sadece sustu gözlerini yere çekti hıçkırarak ağlamaya başladı. Allah kahretsin dedim. Elimle saçlarımı düzelttim şimdi ne yapıcam lan ben! diye bağırdım. 

Tamam dedim.. Tamam.Önce gidicem can şerefsizini bulup boğazına yapışıcam sonra umut denen itin hesabını kesicem kaseti de bulup yakıcam. Kurtarıcam seni lan dedim. Bana yaklaştı master dedi yaklaşma selin dedim. Gözleri ağlamaktan kızarmıştı yüzü şişmişti ama hala çok güzeldi, hala delicesine aşıktım ona.Ahh be selin neden dedim.. Boğazım düğümlendi, sesim titreyerek hayallerim vardı lan dedim.O hala ağlıyordu. Evlenicektim lan seninle dedim titrek bir sesle.. EVLENiCEKTiM LAN! dedim var gücümle kaputa yumruk attım. Bütün içimdeki karmaşık duyguları kini nefreti bu yumruğa kusmuştum. Kafamı arabaya dayadım sessizce ağlamaya başladım.Ne bacağımın acısı umrumdaydı ne elimin acısı, içim yanıyordu lan içim. Selin geldi arkamdan sarıldı. Hıçkırıklara boğulmuştum kendimi kaybetmiştim.Bir kaç dakika böyle devam etti sonra toparlandım. Ellerini belimden çekip geriye ittim. Arkamı döndüm, nasıl yaşıycam lan ben sırtımdaki bu yükle, Nasıl yaşıycam selin dedim.. 

Yapma master öldürüceksin beni dedi hıçkırıklar eşliğinde.Yok yok dedim gülümsedim. Senin aksine ben seni asla öldürmem. Kendim yaşamam seni yaşatırım selin çok iyi biliyorsun bunu dedim. Ulan selin nasılda sevdim seni dedim.O kadar aşığım ki sana her şeyi unutmak istiyorum ama yapamam. Hayatımda ilk kez birini kendimden çok sevdim allah kahretsin dedim. Master seni seviyorum özür dilerim çok pişmanım dedi.. Artık dayanamıyordum delirmek üzereydim.Bu hafta yurtdışına gitmeyeceksin duydun mu beni dedim.Şu işi halledicez.. Bindik arabaya eve doğru yol aldık.. 

Eve gittim yatağıma yattım. Hiç bir şey düşünmeden uyumaya çalıştım.Çok yorulmuştum fazla zorlanmadım. Sabah kalktım direk telefonu açtım 23 cevapsız arama vardı. Ekrem abiyi aradım aliyle uğurada mesaj attım her zaman oturduğumuz cafeye gelmelerini söyledim. Kahvaltı yapıp evden çıktım. Dün bacağımı zorlamıştım acıyordu ama umrumda değildi.10 dakika sonra mekana vardım oturdum.Ben önce varmıştım çay söyledim bekledim. Sonra diğerleri geldi. Konuştuk ne yaptın falan dün yaşanan şeyleri konuşmaları çok söylemeden anlattım. Bugün bir işim var ve tek başıma halledicem. Hiç biriniz peşimden gelmeyin rica ediyorum dedim. Abime döndüm rica ediyorum abi dedim. Başıyla onayladı.Abi sakıncası yoksa anahtarları alabilirmiyim araba babamda dedim. Verdi biz burdayız o zaman dedi. Atladım arabaya. Uzun zamandır araba kullanmamıştım arabayı çalıştırmadan önce bacağımı test ettim. Arabanın debriyajı hafifti bacağım zorlanmıyordu. Sonra çalıştırıp yola çıktım.Önce şirkete gidecektim.30-40 dakka sonra şirkete vardım. Girdim içeriye danışmaya can bey şirkette mi dedim. Evet ne için gelmiştiniz dedi. Gülümsedim ben yurt dışından geldim çok eski bir abim olur kendisi. izin verirseniz odasına gidip süpriz yapıcam dedim. Birbirlerine baktılar sonra güvenlik beraber gidelim isterseniz dedi. Tamam dedim yürümeye başladık. Güvenlik odayı gösterdi buyrun burası dedi. Kapıyı çaldım içeriye girdim. 

Can beni görünce şaşırdı gevelemeye başladı arkama baktım güvenlik kapıda bekliyordu.Bu kadar şaşırma abi nasılsın iyimisin? hahah nasıl da özlemişim seni anlatacağım çok şey var gel gel dedim gittim sarıldım buna.Bu titriyordu tepki vermiyordu kekelemeye devam ediyordu. Sonra elim omzunda güvenliğe baktım.Bir kaç saniye sonra kapıyı kapatıp çıktı. Gülümsemeye devam ediyordum kafamı cana çevirdim. Boşluğuna sağlam bir tane geçirdim üstüme yüklenmişti bana tutunuyordu öğürüyordu. ittim bunu oturttum koltuğa aynı zamanda öksürüyordu.Lan amcık, tamam bu kız sana kötü şeyler yapmış eyvallah lan üstünden vakit geçmiş sen ne diye kasetleri satıyosun piç kurusu kıza şantaj yapmışlar lan dedim,bir tanede tokat attım. Bağırmamaya sakin olmaya çalışıyordum. Kaça sattın lan kasetleri söyle dedim.Bu konuşmuyordu öksürüp duruyordu. Yakasından tuttum lan bir kere vurdum numara yapma bana oynak şerefsiz eğer bağırısan güvenlikleri buraya toplarsan cebimden bıçak çıkardım burda boğazını keser hapsede giderim anladın mı lan dedim. Tamam tamam dedi nefes nefese.Çok korkaktı onu kandırmak çok kolaydı. Kaç paraya sattın kaseti dedim.10 bin dedi. Nerde kaset? dedim. Bilmiyorum meteye verdim sonra bir daha görmedim dedi. Metenin evi nerde oğlum? dedim. Bilmiyorum dedi. Bıçağı boğazına dayadım bak can selin için neler yapıcamı biliyomusun aslanım dedim. Metenin neden içeri girdiğini biliyosun dimi? dedim. Kafasını salladı.Şimdi bana metenin evinin adresini yaz ver hadi bakıyım dedim.Bir kaç saniye sonra kağıt kalem aldı adresi yazdı bana verdi. Burda bulamazsam tekrar gelicem haberin olsun dedim. Master bana söz vermiştin,bir daha yüzümü görmeyeceksin demiştin dedi. Sende bana kaset olayından bahsetmemiştin yarram ödeştik dedim. Kapıya doğru yürümeye başladım bir kaç adım sonra arkamı döndüm. Ters bir hareket yaparsan sıçarım azına amına kodumun ibnesi seni dedim çıktım odadan. 

Arabaya bindim verdiği adrese gitmeye başladım.Bu süre zarfında hiç bir şey düşünmemeye çalışıyordum duygularımı bir kenara bırakıp zekamla hareket etmeliydim. Yoksa işler çığırından çıkabilirdi.. Benim anlamadığım bu kasette can gözükmüyor muydu? Nasıl kendi olduğu kaseti satabildi. Artık her şey çok fazla gelmeye başlıyordu..1 saat sonra dediği adrese ulaştım.O gece selini aldığım yerin iki sokak ötesindeydi. Apartmana baktım eski bir apartmandı. Daire numarası 6'ıydı. Apartmana nasıl gireceğimi düşündüm. Kapıcı ziline bastım.Bir kaç dakika sonra adamın teki geldi apartmanın kapısını açtı. Buyurun kime bakmıştınız dedi. Daire 6'ya gelmiştim dedim. Duraksadı mete bey evde yok dedi.Öyle mi ev tamamen boş mu? dedim. Evet mete bey evden ayrıldı.Bu gün ev sahibi gelicek evdeki eşyaları alacak kontratları iptal olmuş dedi. Eşyaları nasıl alıyor yetkisi var mı? dedim.Ben ne biliyim kardeşim aralarında mı anlaşmışlar bir şeyler olmuş işte dedi. Peki anladım teşekkürler dedim eyvallah dedi bu kapıyı bıraktı arkasını döndü yürümeye başladı. Kapının 1 cm içine ayakkabımın kenarını soktum. Sonra telefonumu çıkardım birini arıyor numarası yapıyordum. Adam merdivenlerden aşşağı dairesine inmeye başlamıştı. 

Ne yapacağımı düşünmeye başladım. Kapıyı kırma fikri aklıma ilk gelendi ama daha önce böyle bir işe kalkışmamıştım sıkıntı çıkabilirdi. Telefondan cereni aradım.Can piçinin numarasını alıcaktım çıkarken almayı unutmuştum. Telefonu can açtı. Direk bıktık artık senden yeter uzak dur benden sevgilimden istediğin her şeyi yaptık daha ne istiyorsun lanet olsun seline sana.. KES LAAN! Diye gürledim. Sinirden titriyordum sakın.. dedim sakın bir daha selinin adını azına alma. Dilini keser alırım DUYDUN MU LAN! dedim. Bunun sadece nefes alış sesi geliyordu. Bana bak lan yerden bitme yavşak bu dairenin anahtarı yedek anahtarı ne sikimse onu bana bulucan. Nerde olduğunu söylicen dedim.Bil.. Bilmiyorum dedi. Biliyomusun diye sormadım lan! diye bağırdım. Yutkundu.Bulunduğun sokağın sağından gir. Aşağısında bir tekel bayi var. Sahibi mete'nin çok yakın arkadaşı git ona sor ben bilmiyorum dedi kapattı. Sonra aradım meşgule verdi. Ayağımı çektim kapı kapandı. Arabayı burda bırakmaya karar verdim dediği yere yürümeye başladım. 

Dediği yeri 5-6 dakka aradım sokağın baya aşağısında çıktı. Sakat bacağımla beni yürütmüştü ilk gördüğüm yerde mıhlıycaktım şerefsizi. Tekele girdim merhaba kolay gelsin dedim. Eyvallah hoşgeldin genç buyur dedi.Siz mete'nin arkadaşıymışsınız galiba değil mi? dedim. Duraksadı sen kimsin? dedi.Ben şuan ceza evinden geliyorum. Mete ile görüştüm. Evinden bir emaneti almamı rica etti. Evin anahtarının sizde olabileceğini söyledi dedim. Adamın birden yüz ifadesi değişti nasıl iyimi bari kavgaya falan karışmış mı içerde? dedi.iyi görünüyordu bu konuları konuşucak pek vaktimiz olmadı dedim.Sen olayları biliyormusun? dedi. Tabiiki biliyorum çok yazık oldu değmezdi dedim. Aaah ahh hastanedeyken kaç kere kriz geçirdi. intikam yeminleri etti sürekli. Sonunda aldı intikamını ama hayatından oldu dedi. Bende çok üzgünüm gerçekten dedim. Vurduğu çocuktan haber var mı hiç biliyormusun? dedi. Hayır bir bilgim yok dedim. Neyse ben sana anahtarları vereyim yedeğini çıkarmak için az uğraşmadım hatrı vardı mete'nin uğraştım. Tutuklandığında anahtar üstündeymiş bununda ne anası var ne babası eşyaları kalmış emniyette.Çok uğraştım ama aldım dedi.Bir dahaki gidişimde söylicem çok teşekkürler dedim. Anahtarı aldım cebime koydum tam yürüycem bu arada ismin ne delikanlı? dedi.Çok seri cevap vermem lazımdı bir an vücudum ateş attı serhat ben dedim. Belki tanırsınız umut'un kardeşiyim dedim.Aaa gördüm abini bir iki kez tanıştırdı mete çok selam söyle onada dedi.Çıktım tekelden. Söve söve yokuşu tekrar çıktım sokağa girdim. Apartmanın önüne geldim kapıyı açtım. Basamakları çıkıyordum bacağım alev atıyordu iki gündür fazla zorlamıştım. Ağır ağır merdivenleri çıktım 6. dairenin kapısına geldim. işte o gece ne olduysa burda olmuştu. Selinle beni ayıran olay bu evde meydana gelmişti.. 

Anahtarı alıp yedeğini çıkardığını söylemişti. Anahtarın aslını başkasına vermişti demek ki.Verdiği kişi eve benden önce girip kaseti almış olabilirdi.Ve kim bilir orospu çocuğu mete olayları onlara nasıl anlatmıştı. Gerçeği bir tek umut yavşağı biliyordu. Başımı daireye yasladım. Ulan o olaydan bir gün önce yanıp kül olsaydın.Şuan hayatımın aşkı kollarımdaydı dedim. Anahtarı soktum çevirmeye başladım. Kilidi açtım içeriye girdim. Allahım böyle bir şey olamazdı.Ev leş gibi kokuyordu öğürmemek için kendimi zor tutmuştum. Kapıyı kapadım hemen camları bulup açtım. Temiz hava alıp kendime gelmeye çalışıyordum.Bu koku eve ilk benim geldiğimin işareti olabilirdi.Bir kaç dakika sonra kendime geldim ve evi fellik fellik aramaya başladım. yaklaşık iki saat sürdü. Yüksek bir dolap vardı onun üstünde bir kutu vardı. Sandalye çekip kutuyu indirdim.Bir tane video kamera buldum içinden. Ellerim titriyordu. Açmaya cesaretim yoktu.Ama o mu diye kontrol etmek zorundaydım makinayı açtım. Galeriye girip ilk çıkana oynat dedim..Önce sadece karanlık vardı, sonra birden kameranın önü açıldı. Köşeden çekiyordu görüş açısı iyiydi. Yatak odasıydı. izlerken öyle bir ruh haline girmiştim ki tarif edemem. Sonra bir kadın sesi geldi. ikincisinde selinin olduğunu anladım ve kaydı durdurdum. Kamerayı kapayıp ayağa kalktım. Kutunun içine baktım başka bir şey varmı diye içi ıvır zıvır doluydu. Evden çıkacaktım.O ara ulan evde parmak izimi bıraktım başıma bir iş gelmese diye düşündüm vücudum bir kez daha ateş gibi ter attı. Evin ortasında durmuş düşünürken kapının anahtar deliği oynamaya başladı.. 

Bir anlık refleksle hemen yatak odasına girdim duvarın dibine pustum. içeriye kaç kişi girdiğini çözemiyorum iki kişiden fazlaydılar. Bunlar konuşuyordu falan ben hiç bir şeyi duyamıyordum kulaklarım uğulduyordu. Kapının kapanma sesiyle kendime geldim. Gözümü bir milimetre çıkardım birinci kişi gördüm pantolonunu düzeltiyordu. Diğerleri nerde diye bakarken diğeri salondan tam karşımdan çıkmıştı hemen geri pustum. Sanırım iki kişilerdi. indirebilirmiyim diye düşündüm. Kamerayı arka cebime soktum nefes alış verişimi düzene sokup sakin olmaya çalıştım. Heyecanıma hakim olup kendi kendime bunu başarabilirim dedim. Sonra seslere odaklanmaya başladım.Üç kişi var gibiydi.Ama kafamı çıkarıp bakmaya cesaret edemiyordum. Kendimi telkin ettim. Yine yavaş yavaş çok az bir açıyla göreceğim şekilde kafamı çıkardım.Şişko uzun bir adam daha vardı mutfağa giriyordu. Kafamı geriye çektim.iki belki üç? yok alamam dedim. Başka bir şekilde kurtulmalıydım ama nasıl. Adamlar birazdan buraya gelecekti ve yakalanacaktım. Yanımda bıçağım olduğu aklıma geldi hemen çıkardım açtım. Ters çevirdim tutuyordum.Bir yandan da çekip gitsinler kullanmama gerek kalmasın diye dua ediyordum.Bir tanesi bana doğru yaklaşıyordu adımlarını hissedebiliyordum. Kendimi hazırladım hadi master dedim. Adım sesleri iyice yaklaşmıştı umarım bu o uzun şişko olandır en zoru başta hallederim diye düşündüm. Kendimi hazırlamıştım. Adamın odaya girmesine saniyeler kalmıştı. Dümdüz içeriye girdi.Bir veya iki saniye sonra kafasını çevirdi o anda arkasına geçip bıçağı boynuna dayadım.Can havliyle debelenmeye bırak lan! Laan! diye bağırmaya başladı. Diğerleri hemen karşıma dikildi.Çekilin keserim lan boğazını keserim! diye bağırdım. Adamı çenesinden tutup sağa doğru çekiyordum sadece sağını görebiliyordu boynu iyice gergin olduğundan bıçak en ufak hamlemde boynunu keserdi. Bunlar şaşırdı ne yapacağını şaşırdı Kimsin lan noluyo diye bağırdı biri.Aç lan kapıyı gebertirim bunu burda! dedim. Yandaki adam silah çıkardı bana doğrulttu. Bırak lan bıçağı amına kodumun çocuğu sıkarım kafana kimsin lan sen! diye bağırdı. Altıma sıçıcaktım burdan kurtulamayacağımı düşündüm.O kadar iyi nişancımısın hadi görelim dedim. Kafamı adamın kafasının arkasında tutuyordum sadece bir gözüm onları görüyordu. Vücut olarak tam arkasındaydım.Ölmek umrumda değil eğer hemen kapıyı açmazsan bu adamın boynunu kesicem! eğer deneyip görmek istiyorsan sen bilirsin dedim bıçağı biraz çektim adamın boynunu çizmeye başladım.Dur dur! diye bağırmaya başladı kan akmaya başlamıştı.Çok kötü bağırıyordu zapt etmekte zorlanıyordum. Tamam tamam dedi eli silahlı adam. Silahını havaya kaldırdı. Kapıyı açtı çık git tamam dedi. Silahını yere at dedim. Duraksadı.Silahını yere at bana doğru itekle dedim. Yine tepki vermedi.Bu sefer aynı şekilde aşağı doğru çizmeye başladım. Adam yine bağırmaya başladı at silahını lan at! diye bağırıyordu. Tamam tamam dedi attı silahını tekme attı mutfağa doğru gitti. Buldum bunamıyım dedim sırtımı duvara verdim. Yengeç gibi ağır adımlarla ilerliyordum. Sakın bir adım dahi atmayacaksınız duydunuz mu lan! diye bağırdım. Adamlar tepki vermedi. Kollarımdaki lavuk sürekli titreyip bağırıyordu bırak bırak! diye. Kapıdan dışarı çıktım kapıyı kapat dedim.Bu kapıyı kapattı. Delikten izlediğine emindim. Hemen adamı yere savurdum kaçmaya başladım. Birinci merdiveni bitirmiştim ki kapı tekrar açıldı adam koşar adım inmeye başladı. Kalbim yerinden çıkacaktı başaramayacağımı düşünmüştüm. Apartmanın kapısını şimşek gibi açtım koşmaya başladım. Bacağımın acısını umursamıyordum bile. Cebimden anahtarı çıkardım kapının kilitlerini açtım daha sonra çok hızlı bir şekilde arka kapıyı açtım kendimi içeriye attım peşimden de kapıyı kapattım. Zangır zangır titriyordum kendimi koltuğun aşağısına yere attım.Her şeyi can havliyle o kadar hızlı yapmıştım ki inanamamıştım. Bildiğim bütün duaları okumaya başladım gerçekten çok korkmuştum. Abartısız en az 1 saat boyunca o şekilde yattım. Sonra cesaretim yerine geldi yavaşça olduğum yerden doğruldum etrafıma baktım. Görünürde bir şey yoktu ön tarafa geçmeye çalışıyordum ama bacağım dayanılmaz şekilde acıyordu. Kıvrana kıvrana ön tarafa geçtim ellerim ayaklarım titriyordu. Hemen arabayı çalıştırdım bire takıp gaza yüklendim.Çıkarken arabanın sağ tarafını sürtmüştüm ama umrumda değildi. Canımı kurtarmıştım.. 

Zafer kazanmışcasına sevinçliydim.Ve kendimle gurur duyuyordum. Böyle bir olayda soğukkanlılığımı koruyup kendimi kurtarmıştım.Ama vücudumda salgılanan inanılmaz adrenalin'in etkisi hala geçmemişti. Olduğum yerde titriyordum kulaklarım hala çınlıyordu.1 Saat boyunca yerde kıpırdamadan yatmıştım. Normalde kolay kolay insan kıpırdamadan 5 dakika bile duramazdı. Belki bu da adrenalin'in etkisiydi diye düşündüm.Bir yandan da olayı bizimkilere anlatmak için sabırsızlanıyordum. Radyoyu açıp yoluma devam ettim. Rotamı üsküdara çevirmiştim. Trafiğin de etkisiyle 2 saate oraya ulaşabilmiştim. Sahile gittim kayalıklara oturdum. Cebimden kamerayı çıkarttım. Tamamı nı izleyip izlememek arasında kalmıştım.Çok yaman bir çelişkiydi.Ama seline çok aşıktım ve onu o halde görüp izleyebilecek yürek bende yoktu. Aldım kamerayı önce kayalara vurarak parçaladım. Daha sonra var gücümle denize fırlattım. Cebimdeki anahtarı çıkarttım. Onuda aynı şekilde peşinden fırlattım. Sonra oturdum düşüncelere daldım. Eğer selin bana daha erken söyleseydi onu kurtarabilirdim. Yeniden gözlerim doldu. Lanet olsun onu çok seviyordum lan. Allah kahretsin çok aşıktım lan.. Bir süre burda takıldım selini düşündüm bundan sonrasında ne yapıcamı düşündüm. Sonra kalktım hava kararmıştı. Bütün gün kimse aramamıştı beni telefonumu çıkardım. Sonra duvar dibine pustuğum an geldi aklıma. Eğer orda telefonum çalsaydı fena paket olurdum.Vay anasını satıyım dedim Ekrem abiyi aradım. Geliyorum abi dedim onlarda taksiyle eve geçmişler. Aynı mekanda buluşalım istersen abi dedim. Direk bize gel kardeşim dedi. Tamam abi dedim kapattım. Arabaya bindim. Yoluma devam ettim.. 

Eve vardım.hep beraber oturduk bütün gün olan olayları anlattım. Kardeşim verilmiş sadakan varmış falan dediler. Gerçekten öyleydi. Film sahnesi gibi bir an yaşamıştım ve etkisinden uzun süre çıkamamıştım. Muhabbet döndü dolaştı seline geldi.Ne yapacaksın şimdi dediler. Onunla son kez konuşacağım.Bu kaset davasını çözdüğümü bilmiyor dedim. Ekrem abi oğlum madem bu mete orospu çocuğu intikam almak istedi. Neden elinde kozu varken görüntüleri yayınlamadı? Gelip selini öldürmeye çalıştı? eğer onları yayınlasaydı onu öldürmekten beter ederdi dedi. Ekrem abiye baktım.O benim öz abimdi onun için öz abimden farksız bile demezdim.Ama ona sadece baktım. Kusura bakma master cidden bir an boşluğuma geldi dedi. Uğurla ali bir bana bir ona baktı. Tamam abi sıkıntı yok, bilmiyorum abi dedim. Olan oldu işte. Bitti her şey dedim. Ortama kasvet basmıştı ekrem abi lafa girdi. Ulan o yaralı bacakla utanmadın dimi üç kişi haşat etmeye dedi? herkes birbirine baktı bir anda kahkaha tufanı koptu masada. Gerçekten çook uzun zamandır kahkaha atmamıştım. Ulan ekrem abi dedim. iyiki varsın... 

Ailemi aradım abimlerde kalacağımı söyledim. Sabaha kadar sohbet muhabbet ettik.Ali ve uğur da bizimle kaldı. Hala nefes alıyorsam anamın babamın bide sizin sayenizde dedim.Ne istediysem yaptınız işim düştüğünde düşünmeden yardıma koştunuz. Adamın dibisiniz lan siz.. dedim. Onlarda gülümsediler eyvallah dediler. Uğura kanka kaçarken sizin arbanın yedek anahtarını düşürmüşüm bir yerde. Sıkıntı olur mu? dedim. Zaten düz bir anahtar oğlum kim nerden bilicek benim arabanın olduğunu. Karşı tarafta düşürdün bir de dimi dedi. Aynen dedim. Tamam kardeşim sıkıntı yok yenisini çıkartırız dedi. Eyvallah dedim. Sohbet muhabbet nerelere geldiyse uyandığımda herkes koltukta sızmıştı. Kalktım elimi yüzümü yıkadım geri geldim. Dolabı açtım tam takır. Baktım içerden Ali sesleniyor. Gittim kalktın mı kanka ? dedim. Aynen dedi esneyerek.Şunlarıda kaldır da dışarı çıkalım bir kahvaltı yapalım dolap bomboş dedim. Tamam dedi. Sonra uyandılar çıktık bir yerde kahvaltımızı yaptık çaylarımızı içtik.Bir kaç saat geçti ben eve gideyim duş alayım. Sonra da kızla konuşmaya gidicem dedim. Tamam koçum atayım seni eve dedi. Uğur ve aliyle selamlaştım onlar mekanda kaldı. Ekrem abi beni eve attı teşekkür edip eve çıktım. Evdekilerle hoşgeldin beş gittin muhabbeti oldu sonra duşa girdim. Duştan çıktım telefonu elime aldığımda mesaj geldiğini gördüm.

Mesaj selin'den di.Master bugün yurt dışına geri dönüyorum üzgünüm. Yazmıştı.Her şey bu kadar olamazdı. Koştum baba anahtarı verirmisin bir yere kadar gidicem dedim. Tamam al dikkat et dedi. Hızlı hızlı giyindim saçımı bile doğru dürüst kurulamadan evden çıktım. Apartmandan çıktım selini arıyordum. Açmıyordu,deli gibi aramaya devam ediyordum. Arabaya bindim.iki kere daha aradım en sonunda açtı. Selin ecelim senden gelecek biliyorsun dimi? bir gün senin yüzünden titreye titreye geberip gidicem lan! Niye açmıyosun telefonunu? dedim. Master beni unutman gerek dedi. Saçma sapan konuşma nerdesin konuşmamız lazım dedim. Birazdan çıkıcam hava alanına gidicem dedi. Abinlerdemisin? dedim ev.. dedi kelimeyi tamamlamadan kapadım telefonu. Arabayı çalıştırıp son gaz garajdan çıkıp sokağa girdim. Ekrem abinin arabayıda çizmiştim böyle çıkarken. Hafta başı servise gidecekti.6-7 Dakika sonra eve vardım. Selini aradım.Ben aşağıdayım in hadi dedim. Cevap vermeden kapattı.5 dakika sonra apartmandan çıktı arabaya doğru yürümeye başladı.Onu her görüşümde tekrar aşık oluyordum bu kadın büyülü falan olmalı diye düşündüm. Geldi arabaya bindi.Ben tam hareket edicem dur bir yere gitmeyelim burda konuşalım dedi. Sonra abin görsün bide başımıza o dert açılsın dimi selincim dedim. Yola devam ettim. Sessiz bir yere çektim arabayı. Sonra konuşmaya başladık. 

Kontağı kapattım. Selin görüntüleri yok ettim dedim. Yüzüne bakamıyordum. Nası..Nasıl yaptın? dedi şaşırmış bir ifadeyle. Güldüm bundan sonra korkmana gerek yok bitti dedim. Kafamı ona çevirdim bu seferde o yüzüme bakamıyordu. Merak etme izlemedim dedim. Kafasını kaldırdı gözlerime baktı. Evet çok fazla olayın altından kalktım ama bunun altından kalkamazdım bunu biliyorsun dedim. Tekrar gözleri dolmuştu selin artık ağlama dedim. Artık ağlamaktan mutsuz olmaktan sıkıldım be güzelim dedim.Her gece trajik bir haldeyim. içimden gerelek haftada bir kere gülebiliyorum biliyor musun selin? ve sen hala bana mesaj atıp gideceğini söylüyorsun. Sana inanamıyorum, gerçekten inanamıyorum dedim. Kendini toparladı.Ben sana karşı ne yalan söylediysem seni korumaya çalışıyordum. Benim yüzümden başın derde girsin istemiyordum master.Ama artık anladım eğer seninle birlikte olursam senin burnun boktan kurtulmayacak. Seni bırakmam gerek master.. dedi.Ya selin ne diyosun sen? Bitti kızım bitti! bitti diyorum sana yok ettim kaseti mete de hapse girdi engel yok aramızda bitti dedim. Tamam lan her şeye rağmen affettim seni. Hayatımda affetmediğim tek şey olan ihaneti affediyorum senin için.O kadar aşığım sana selin.Ben her şeyi unutmaya hazırım. Seninle olan hayallerimi gerçekleştirmeye hazırım. Elimi yüzüne koydum merak etme kimse karşımızda duramayacak birleşmeyi başarıcaz selin güven bana dedim. Yüzündeki elimi tuttu. Yaklaştı nefesini hissedebiliyordum.Onu öylesine özlemiştim ki bayılmak üzereydim. iyice yaklaştı ıslak dudaklarıyla öptü beni. Belki de son kez,son kez öpücektim onun o muhteşem dudaklarını. Sonra geri çekildi. Sevmek her zaman kavuşmak değilmiş master. Sevmek bazen gitmekmiş. Selin bırakma beni çok aşığım.. dedim. Selin zaten imkansızsa aşktır. imkanlıysa onun adı ilişki olur dedi. Arkasına yaslandı şimdi beni geri götür master lütfen dedi. Ciğerlerim parçalanıcaktı kendimi sıkmaktan patlamak üzereydim. Hayatımın aşkı bir kaç dakika sonra ellerimden kayıp gidecekti. Gözlerim dolu dolu arabayı sürdüm. Apartmanın önüne geldim.Vay be selin bitirdin beni dedim.Öylesine bitik bir adamım ki ben hayatımın aşkı yanımda ama benim ona gitme diyecek mecalim bile kalmadı.Ona diyecek son sözüm bile kalmadı.. 

Bensiz çok daha mutlu olacaksın,ve sen benim hep tek aşkım olarak kalacaksın.Önüne baktı yutkundu ağlamamaya çalışıyordu. Titrek bir sesle ,Elveda master dedi. Arabadan inip gitti. Beynim uyuşmuştu. Arabayı şuursuz bir şekilde Çamlıca'ya sürdüm. Kimsenin olmadığı bir yere çektim. Arabadan indim. Gökyüzüne bakarak bağıra bağıra ağladım. Ciğerlerimi parçalarcasına ağladım. işte o gün. içimde aşka, umuda,sevgiye dair ne varsa bağıra bağıra attım içimden. Söke söke çıkardım içim kanaya kanaya yırta yırta.. Saatler sonra eve gittim. Babam beni karşına aldı ne kullandın sen çabuk söyle dedi. Hangi maddeyi aldın master hadi söyle bana.Ne zamandan beri kullanıyosun nasıl bulaştın bu boka!? Sadece önüme bakıyordum. Sesler değişik geliyordu kulağıma. Sanki su altından duyuyormuşum gibiydi. Babam konuşmaya devam etti. Neden yaptın kız için mi hayatın için mi neden oğlum cevap ver akıl işimi bu boku kullanman? Hala cevap vermiyordum. Sonra babam tane tane söyleyerek bağırmaya başladı.Bir Kız için değer mi lan! Ayağa fırladım DEĞMEZ LAAN!! DEĞMEZ ANASINI SiKEYiM DEĞMEZ!! Ortalığa saldırmaya başladım. Elime ne geçerse fırlatıyordum. Annem bir köşede ağlıyordu babam beni zapt etmeye çalışıyordu. Cinnet geçiriyordum artık kontrol bende değildi. Annemin o halini gördükten sonra kör olmayı istedim. Babam beni yere yatırdı üstüme çıktı.Ben hala çırpınıyordum kısık seslerle Değmez lan değmeez...  diye ağlamaya başladım. Babam beni doğrulttu bana sarıldı. Sonra bunlara dayanamayıp bayıldım. Gözümü hastanede açtım. Serum takmışlardı. Dışarda oya teyze selin ve abisinin olduğunu gördüm. Odanın dışında babamla konuşuyorlardı. Sonradan babam beni hastaneye götürürken yolda karşılaştıklarını onlarında bakmaya geldiklerini öğrendim. Selini görünce kalbim tekrar atmaya başladı sanki. Sonra babam onları yolladı yanıma geldi. Sana geçmiş olsun demeye geliceklerdi izin vermedim. Onlarda hava alanına gidiyormuş dedi. Hangisine baba? dedim Atatürk hava limanı dedi. Doğruldum kolumdaki serumu çıkardım.Çok acımıştı. Yataktan kalkmaya çalışırken bacağımın nasıl acıdığını hissettim. Babam dur oğlum napıyorsun? dedi. Tuvalete gitmem lazım baba sakin ol dedim.Öyle birden kalkılırmı oğlum bak kolun kanıyor öyle çıkartılmaz serum manyak mısın sen? dedi.Öyleyim baba galiba. Neyse gelicem şimdi dedim dur bende geleyim dedi. Baba otur sen yeterince yordum sizi. Tuvalete gidiyorum alt tarafı dedim. Tamam dedi. Odadan çıktım kapıyı kapattım. Sanki 100 km koşmuş gibiydim. Hastaneden çıktım kimse de bir şey sormadı. Yoldan bir taksi çevirdim atatürk hava limanı abi dedim.. 

Taksici bana baktı. Noldu sana yeğenim iyimisin? dedi. iyiyim dayı acele acele gidelim çok önemli kurban olayım dedim. Tamam yeğenim merak etme sen dedi. Yola devam ettik. Kolumdan kanlar süzülüyordu saklamaya çalıştım üstüme falan sürülmüştü.15 dakika geçti telefonum çalmaya başladı. Telefonu cebimden çıkardım camı açtım telefonu fırlattım. Taksici ne yapıyosun yeğen çıldırdın mı sen!? dedi.Çıldırdım dayı valla dedim biraz psikopatça.. Lütfen dayı sür de gidelim bir an önce iyi değilim dedim.20 dakika daha yol gittik sonra durduk.35 lira tutmuştu 40 lira verdim üstü kalsın dayı dedim indim taksiden. Hava limanı çok büyüktü burda selini nasıl bulacağım diye düşündüm. Sonra içeriye girdim. Bekleme salonunun olduğu yere biletler falan kesiliyordu.Şuursuzca etrafta dolanıyordum tıpkı bir zombi gibiydim.10-15 dakika boş boş dolandıktan sonra abisini gördüm.Ona doğru yürümeye başladım.Bir kaç saniye sonra annesi de abisinin yanına geldi. Nereden geldiğini göremiyordum bir yere odaklanınca beynim diğer detayları reddediyordu. Sonra annesinin elinde tanıdık bir bavul gördüm. Selinimin bavuluydu. Yürümeye devam ediyordum. Sonra selin sıradan çıktı. Annesinden bavulunu aldı. Sarıldılar hep beraber. Sonra artık son düzlüğe girecekti. Kayıp gidecekti ellerimden. SELiiN!! Diye bağırdım. Herkes bize döndü baktı.Üstümde beyaz yakası bağrı açık kolları kıvrılmış kana bulanmış bir gömlek kanlı bir kolla ona bakıyordum. Herkes olayı çözmeye çalışıyordu.Ben sadece seline odaklanmıştım. Nasıl bu kadar aşık olmuştum ona. Eğer ordan geçerse öleceğimi hissettim. Sanki bıçak boynuma dayanmıştı ve eğer selin ordan geçerse boynumu kesecekti. Abisi bana doğru yürümeye çalıştı annesi tuttu. Selin çaresiz bana bakıyordu.Bir iki adım attım hala şansın var selin! diye bağırdım.Bak burdayım geldim yine peşinden! dayanamadım selin! dedim. Ağlamaya başladı ama hiç beklemediğim bir hareket yaptı. Arkasını döndü bavulunu x-ray cihazına attı ve son düzlükten geçti.Ben sanki vurulmuş gibi hissediyordum. Acının etkisiyle kısa kısa ahh diye inledim.Diz çöktüm. Elim ayağım kesilmişti ve tekrar bayıldım. Bazı şeyleri kesik kesik hatırlıyorum. Beni tekrar hastaneye götürdüler. Gözümü açtığımda babam saçlarımı okşuyordu. Uyanmak istemiyordum hep baygın kalmak istiyordum ama olmuyordu.Bir gün hastanede yattım ertesi gün çıktım.Eve gittik.Oya teyze babama selini bıraktık yolda dönerken yol kenarında ona rastladık. Yürüyordu öyle demiş.Ne yaşamışsa çocuk.. falan diyede eklemiş. Babam bana defalarca ne olduğunu sordu.Çok sevdiğim biri uğruna çok şey yaşadığım biri beni terk etti dedim. Babam bacağıma baktı parçaları birleştiriyordu kafasında. Gözleri kocaman olmuştu. Yoksa.. dedi. Baba sakın. Sakın daha fazla konuşma. Sana yapabileceğim yegane açıklama bu.Senden çok rica ediyorum bu konuyu kapatalım. Haftalar geçti, kendime gelmeye çalışıyordum ama olmuyordu. Okul başlamıştı, gitmiyordum.Yaşamıyordum adeta. iyice kilo vermiştim.O harika vücudumdan eser yoktu şimdi. Ekrem abi benimle defalarca konuştu. Onun ilk defa ağladığına şahit oldum. Benim için ağlamıştı. Benim halime üzüldüğü için ağlamıştı.Ama faydası yoktu. Hastalığımın bir çaresi yoktu. Artık aylar geçmişti. Yıl başından sonraki haftalardaydık. Evdeydim,annem yanıma geldi oğlum oya teyzenler yemek veriyor gel sende dedi.Ne yemeği anne? dedim. Selin ablan yurt dışından birini getirmiş. Ordayken onun ailesiyle birlikte yüzük takmışlar.Şimdi buraya gelmişler dedi. Kekelemeye başladım ne diyosun sen anne? dedim. Ablanlar falan çok sevindi sonunda buldu birini çok şükür dedi gülümsedi.Ben kıpırdayamıyordum.Yaa.. dedim. yutkundum çok şükür dedim. Noldu master iyimisin sen? dedi. Evet bacağıma sancı girdi dedim. Oğlum bacağım daha iyi demiştin eskisi gibi acımıyor demiştin ne oldu şimdi? dedi.Bir an boşluğuma geldi fazla yüklendim önemli bir şey yok dedim. Master dikkat et kendine oğlum ya dedi. Tamam anne sen beni merak etme. Gidin yemeğinize ben gelmiyorum dedim. Odama gittim. Ayrılmamızın üzerinden henüz aylar geçmişti sadece. Nasıl hemen birini bulabilmişti..Çıldırmak üzereydim. Aylar boyunca oya teyzeyle bir kere konuştum. Oğluna her şeyi anlattığını bunu ona mecbur bıraktığımı söyledi.Bir daha karşısına çıkma sakın dedi. Kafayı yemek üzereydim.Bir iki saat sonra babam geldi. Annem hazırlanmaya başladı. Nerde olacak yemek diye sordum babama. Tarif etti.Gel sende dedi.Yok ben arkadaşlarımla buluşucam ne işim var benden selam söylersiniz dedim. Peki öyle olsun dedi.Çıktılar. Ekrem abimi aradım. Ağlaya ağlaya konuşuyordum konuşamadım bile.5 dakika sürmeden eve geldi. Noldu master noldu aslanım anlat dedi. Anlattım..Hay anasını satıyım bitmiyor şu çocuğun çilesi dedi.Abi gidelim çok özledim en azından göreyim.. dedim. Saçmalama tekrar eskiye dönemezsin dedi. Lütfen abi uzaktan birazcık bakıcam sadece dedim.Bir kaç dakika tartıştık sonra kabul etti. Babamın tarif ettiği yere gittik. Mekandan baya uzaktaydık. Mekanı kapattırmışlardı sadece akrabaları falan vardı. Uzaktan görmeye çalışıyordum.Abi biraz yaklaşıcam sen bekle dedim. Kolumdan tuttu koçum yapma dedi.Abi lütfen geri gelicem dedim. Mekana doğru yürümeye başladım. Artık çok yaklaşmıştım ve onu gördüm.. Yeşil bir elbise giymişti allahım çok güzeldi. Birileriyle konuşuyordu beni görmüyordu. Sonra yanına uzun boylu bir adam geldi selini yanağından öptü yanına geçti. Vücudumda bir şey TAK! etti. Dayanmaya çalışıyordum.Bir kaç dakika falan seyrettim.Ve beklenen oldu bir anlığına selin beni fark etti. Gözlerimden yaşlar yağmur gibi yağıyordu.Ona baktım.. oda bana bakıyordu ama öylesine tutulmuştu ki kıpırdayamıyordu sanki. Arkamı döndüm arabaya doğru yürümeye başladım. Ekrem abi ahh koçum ahh dedi. Binip gittik.O gece sabaha kadar içtim. Kustum tekrar içtim kustum tekrar içtim.. Ekrem abi bile beni tutamıyordu. işte dedim ekrem abi. Benim hayatımın son kullanma tarihi bugündü. Bitti.Bittim ben abi dedim. Hayatım beyaz ken renksiz oldu. Siyah bile olamadı dedim. Ekrem abide göz yaşlarını tutamıyordu. işte abi dedim.Bu da benim hayatım.. 

O geceden sonra haftada 4 kez psikoloğa gitmeye başladım. Ailem olayların hiç birini bilmediği için psikolojik sorunlarım var sanıyorlardı.Ne yazık ki psikologlarda bir işe yaramıyordu. Ekrem abi bana bir fikir sundu. Dağ evine gidelim 1 ay.Bir tanede 4x4 kiralayalım. Doğayla iç içe hem avlanırız kafan  dağılır güzel olur dedi. Kabul ettim. itiraf etmeliyim iyi gelmişti. Kafam biraz olsun dağılmıştı. Okulda herkes beni korkulan gizemli çocuk olarak görüyordu. Kimseye selam vermişliğim, almışlığım yoktu.Bir gün kampüste otururken bir kız geldi yanıma. Meraklı tiplerden biri. Selam verdi oturabilirmiyim dedi. istemeyerek olur dedim.iki üç dakika konuşmadı sonra sana bir şey sorabilirmiyim? dedi. Sorabilirsin de cevap alabilirmisin bilmiyorum dedim.Şansımı denemek istiyorum dedi ve devam etti.Ne kadar oldu? Nasıl? dedim. Sevgilinden ayrılalı ne kadar oldu? dedi. Aylar geçti dedim. Geri gelecek mi sence? dedi. Hayır dedim. Başkasını mı buldu? dedi. Kalbime hançer saplandı. Boğazlayacaktım kızı kendimi zor tuttum. Cevap vermedim. Tahmin etmiştim dedi. Senin gibi birini bırakması için senden üst düzey birini bulması gerek. Senden üst düzeyde insan da kaç tane varki zaten.Bir elin parmaklarını geçmez dedi.Çok sinirlendim sen üstünlüğü neye göre seçiyorsun? Boya posa göre mi? Tipe göremi? Söylesene dedim. Cevap vermedi.O sırada kampüsteki bir çocuğu gösterdim. Ortalama bir tipe ve fiziğe sahipti.Bak dedim. Hadi bu adamdan beni neden üstün tuttuğunu söyle. Cevap veremedi. Seninle hiç bir şekilde birlikte olmazdım.Ama yazılacaksan da düzgün yazıl. Hadi eyvallah dedim kalktım gittim.O günden sonra Selin kafama daha çok kazınmıştı. Daha çok özlüyordum. 

Daha sonra hayatımın monotonlaşmaya başladığı sıralar Uğuru bıçakladılar.Ben dışardayken haberim oldu. Hemen hastaneye koştum Ekrem abiyi ve arkadaşlarımı aradım. Uzun sürmeyen bir trafik sonucu uğuru bıçaklayan lavuğu bulduk. Atakent'in piçiymiş. Atladık arabalara gidiyoruz.iki araba 7 kişiyiz. Yere vardık. Sorduk soruşturduk nerdedir diye. Bunun arkadaşları geldi önce sayılarını ayıkamadım ama ya bizle eşit yada bizden biraz fazlaydılar. Nerde lan bu Y*** denen puşt diye bağırdı ekrem abi. Karşı tarafta atara gidere kalktı tam mevzu kopacaktı arkadan piç bağırdı. Sallana sallana kalabalığı açtı burdayım lan hayırdır? 4-5 saniye sonra siren sesleri gelmeye başladı. Ekrem abiyle göz göze geldik. Cebimdeyken muştayı taktım çıkardım elimi çok sağlam bir direk patlattım burnuna. Sonra kaçmaya başladık. Allahtan araba biraz uzakta kaldı. Deli gibi koştuk hemen arabalara zıplayıp kaçtık. Sonra ibne şikayetçi olmak istemiş benden. Adımı bilmiyor izimi bilmiyor uğur için geldiğimizden bile haberi yok. Bende Muştayı ne olur ne olmaz diye gömdüm zaten. Mahkemeye çıktı. Daha öncede sabıkası varmış adam öldürmeye teşebbüsten 5 yıl yedi. Artık karar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiycem.Ama bir 10 yıl yemeliydi. 

Yakın bir zamanda bir bilgi daha aldım. Selin nişanlandığı adamdan ayrılmış. Türkiye'ye dönme durumu falan varmış. Artık çok zorlanıyormuş orda.Öyle duydum.Ama şu saatten sonra asla umut beslemem.Bir tane 70'lik açarım ancak.Ama onun için bunca şeyi yapmış olan ben, eğer selin karşıma gelse ne yapar bilmiyorum. Bilmekte,bu durumu yaşamakta istemiyorum. Mutluluk önemsiz konu.Önemli olan mutsuzluğa alışmak bence.Bu yüzden artık çoğu şey umrumda değil. ilerde bir psikopata dönüşmem umarım.





yeni yazılardan haberdar olmak ister misin tatlış?
abone:
e-postana gelen onay linkine tıklamayı unutma panpa.


beğendiysen paylaş panpa


7 yorum:

  1. Lan yarrak silah yakalattın da aynı gün mahkemeye nasıl çıktın? Ben de silah yakalattım. Karokolda ifade veriyorsunuz, öyle nezarete falan da atmıyorlar.İfadenizi verdikten sonra sizi salıyorlar. Bundan sonra savcı size suçlamada bulunuyor ve dava açılıyor. Yaklaşık 6-7 ay sonra duruşmaya gün verdiler. Hakim öyle pat diye para cezası da vermiyor zaten, 3. duruşmada hakim davayı karara bağlayıp para cezası verdi.

    YanıtlaSil
  2. Amk devamı yok mu ne oldu selin orospusuna

    YanıtlaSil
  3. Özet : Ne Selin , Ne Pelin , En iyisi sağ elin

    Edit : MrSazanyali

    YanıtlaSil
  4. Yazarin burada yazdiklarindan sonra ekleme yaptigi seyler var onlari da yoruma yazayim dedim hikayenin hafif devami gibi:

    1-
    Beyler hikaye hortladı bende o eski günlere bi geri döndüm hüzünlendim.Onu son gördüğüm günden sonra hayatım hiç stabil gitmedi ya en dipte süründüm ya zirvede uçtum.Şuan napıyosun diye merak edenler varsa içinizde, evet ilk zamanlar bunu söylemek zordu ama yalnızca bir şansım var,bir tane hayatım var. Onuda en iyi şekilde yaşamak zorundayım.Hem bu dünya için hemde öteki taraf için. Alkolü bırakalı 6-7 ay oluyor. Sağlıcakla kalın

    3-
    Uzun zamandır sözlüğe girmiyordum. Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Şuan iyiyim merak etmeyin atlattım hepsini.

    2-
    Selini son görüşüm ve son konuşmamı anlattığım başlık. Merak edenler oldu herkese iyi sabahlar.:


    ==================================
    hayatım meğer çok kısaymış (20.07.2016 03:34) by armbarmaster258

    20 yaşındayım. Bundan iki sene öncesine kadar her günüm makarayla arkadaşlarımla gır gır şamatayla geçiyordu.Çok gülerdim, çoğu şeyi umursamazdım.Ama sonra Her şey değişti. Aşık oldum.Çok aşık oldum, benden büyük birine.Ve yanıt aldım yada aldığımı sandım.Bir çok şey yaşandı ve bitti. Çok değiştim. O kadar çok şey yaşadım ki o kadın yüzünden.O kadar çok şey yaptım ki.Ama o beni bırakıp gitti. Uğruna kurşun yediğim kadın beni bıraktı gitti. Yurtdışında biriyle birlikte oldu. Sonra buraya geldiler nişan yaptılar gözümün önünde. izledim bende. Sonra tekrar gitti. Yemeden içmeden kesildim sigara içmeye başladım. Ayık gezmez oldum. Ayda 2 bilemedin 3 kez gülebiliyorum.O da manyak gibi içtiğim zamanlarda. Sonra artık sıkıldım. Bambaşka bir kişiliğe büründüm.Önüme gelen kızla yatmaya başladım. Bana yapılanlara kat be kat fazla karşılık vermeye başladım. Bana kağıt atana taş atıyordum yani. Çok fazla kavga eder oldum.Çoğu zaman yaralı geziyordum. Hasımlarım beni bir kaç kez tek yakalayıp öldürene kadar dövdü. Onlara neler yaptım siz düşünün. Kafamdaki bazı terimleri sildim.Delikanlılık Ben böyle oldukça hep kaybettim.Çok kazık yedim çok.. Hiç bir şeyi umursamıyordum. Haftada en fazla 3 gün evde yatıyordum.Eve gidemeyecek kadar içiyordum. Azalttım bu sıralar.He yakın zamanda ne oldu derseniz. Arkadaşımı bıçakladılar yürüyememe riski var. 3-4 tane dosyam var üniversite sıkıntı çıkartıyor. Ailemle aram berbat babamla her fırsatta kavga ediyoruz. Daha mı neler oldu? Beni bırakıp giden kadın var ya bugün karşıma çıktı. Hiç bir şey yokmuş gibi selam verdi. Dondum kaldım lan. Allah kahretsin. Halimi hatrımı sordu, cevap veremedim. He nerde karşılaştınız diyceksiniz. Apartmanda.Aynı yerde yaşıyoruz. Kafamı eğdim yürüdüm. Arkamdan ne dedi biliyomusunuz? Sana yaşattıklarım için üzgünüm umarım atlatmışsındır. Hepsi hataydı dedi. ahahahahahah Lan ne diyosun AMINA KODUM OROSPUSU SEN NE DiYOSUN! HAYATIM SIKILDi HAYATIM OROSPU ÇOCUĞU.

    Yakışıklı vücutlu adamdım lan ben. Göz altlarım mosmor zayıf geziyorum gözlerim kan çanağı. içime attım olum hepsini. Hiçbir şey demeden çıktım gittim. Manevi abim var zorla eve getirdi beni. içimde tutamıyorum herkes uyuyor ben uyuyamıyorum. Bütün yakın arkadaşlarım dostlarım hepsi mışıl mışıl uyuyor.Ben dizdim önüme şişeleri sızana kadar müzik dinliycem lan.Ben bu hallere düşecek adam değildim birader. Allah kahretsin. Keşke o sıkılan kurşun bacağıma gelmeseydi keşke kafama sıksaydı ölseydim. Atlayasım var bir yerlerden yakasım var kendimi.Ne yapayım lan ne?!


    Bütün bozuklarımı dilencilere,

    verdim belki beni seversin diye.

    belki yine seversin diye..
    =============================

    Başkasının derdi başkasına komik gelirmiş amına kodumun dünyasında

    YanıtlaSil
  5. Watpadd kitaplarının erkek için olanı.

    YanıtlaSil
  6. Dostum yaşadıkların kolay değil umarım iyisindir soluksuz okudum kendimi yerine koyamam çünkü 38 yaşındayım bende aşık olmuştum ama Allahtan senin kadar herşeyi yaşayıp senin kadar uzun süren bir yıpranma dönemi geçirmedim. geçiyor herşey İnan Ailen var o güzel dostların var herkesten önemlisi seni koruyan Allah var bunu unutma seninle oturup dost olmayı çok isterdim değerli kardeşim hayatta başarılar dilerim çöm etkilendim ve her satırını iliklerimde hissettim bende İnşallah evlenmek istiyorum Allah’ım iyi birini nasip eder umarım samimi dualarını istirham ederim sağlıcakla kalasın

    YanıtlaSil
  7. 18 yaşımdayım kendimden büyük bi kızdan hoşlanıyorum umarım sonum bu abi gibi olmaz

    YanıtlaSil