Farkı Tatlar Arayanlar İçin 11 Korku Filmi!

korku filmleri listesi


Bundan önceki listeli yazımızda korku ve gerilim dolu kısa filmlerin listesini yapmıştık, bu liste ise 11 adet uzun metrajlı korku filmini içeriyor. Korku dolu gecelere hazır mısınız?

Kısa film listemize göz atmak isterseniz buradan buyurun.
=> Altınıza Ettirecek Kadar Korku Ve Gerilim Dolu 16 Kısa Film!

1. Beneath The Dark (2010)

Beneath The Dark


Sevgilisi ile ıssız bir motele gelen Paul, burada hiç beklemediği olaylarla karşılaşır. Bu konaklama gerçek bir kabusa dönüşecektir.

2. Salvage (2006) 

salvage afiş


Aslında amatör sinema öğrencileri tarafından çekilmiş küçük bütçeli bir film. Fakat izleyenlere yaşattığı gerilim ve senaryonun orijinalliği şaşırtıcı. Her uyandığında aynı güne başlayan Claire'in bitmeyen kabusunu konu alıyor.

3. Clown (2014)

clown afiş


Oğlunun doğum günü için beklenen palyaço gelmemiştir. Babası onu mutlu etmek için palyaço olur. Fakat giydiği kostümde bir terslik vardır.

4. Dans Ton Sommeil (2010)


dans ton sommeil afiş


Fransız sinemasının başarılı gerilim filmlerinden olan onlar uyurken, sürprizli sonu ve gizemi ile izlerken sürekli merakınızı diri tutuyor.

5. 13 Sins (2014) ( Hemen yanlış anlamayın amk) 

13 sins afiş


Para için neler yapabilirsiniz? Ne kadar ileriye gidebilirsiniz? izlemesi keyifli ve sürükleyici bir gerilim sizleri bekliyor.

6. Para Entrar A Vivir (2006)




6 korku filminden oluşan peliculas para no dormir serisinden olan bu filmde, genç bir çift kiralamak istedikleri ev için emlakçıyla buluşurlar. Fakat bu, normal bir ev gezmesi değildir.

7. Fritt Vilt (2006)

fritt vilt afiş


Normalde slasher tarzı film sevmem fakat bu film, tarzının ötesinde psikolojik olarak gerilimi de yaşatan bir film. isveç yapımı ve düşük bütçeli olmasına rağmen beni günlerce etkisinde bırakmayı başarmıştır.

8. The Entity (1982)

the entity afiş


Gerçek bir olaydan esinlenerek çekilmiş olan bu film, genç bir kadına musallat olan bir karabasan terörünü konu alıyor. Dikkat: Tüylerinizi ürpertmekle kalmayıp, birkaç gün uyumanıza da engel olabilir.

9. Contre Enquete (2007) 


contre enquete afiş


içerikteki favorilerimden olan bu Fransız filmini kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Dikkat: Sinirden koltukları kemirebilirsiniz.

10. Trick 'r treat (2007)


trick r treat afiş


Başarılı bir holloween temalı korku filmi. John Carpenter'ın holloween filminin atmosferini hissediyorsunuz fakat tarz olarak farklı. içinde 5 ayrı kısa film barındıran güzel bir yapıt.

11. El Habitante Incierto (2004) 

el habitante incierto afiş


Filmin atmosferi ve izleyicide uyandırdığı merak ile favori filmlerimden. Evine telefon etmek için biri gelir, o telefonda konuşurken, sen mutfağa kadar gidip gelirsin ve döndüğünde o kişi orada değildir. insanı şüphe ve paranoyalar içine boğan harika bir yapım.





yeni yazılardan haberdar olmak ister misin tatlış?
abone:
e-postana gelen onay linkine tıklamayı unutma panpa.


beğendiysen paylaş panpa


0 yorum:

Yorum Gönder